Detská gynekologička v Bratislave
Ahojte maminy, hľadám dobrú, citlivú gynekologičku pre 12 ročnú dcéru. Má problémy s menzesom. Môže byť aj súkromná, ale musí byť empatická a citlivá. Má, prosím, niekto nejaký tip?
Všetko čo som tu k tejto téme našla, bolo starého dáta. Ďakujem aj za prípadné negatívne skúsenosti, nech sa viem zorientovať.
Dobry den, prosim vas, aka je v Ruzinove aktualna situacia ? Stale su tam mile doktorky ? 🙏😉
Ja som dcerku objednavala telefonicky, tak neviem ku komu 🙄, ale bola to lekarka.
Ako prosim, ak ma niekto skusenost, prebieha vysetrenie, ak ma dcerka velmi silnu MS ?
Vopred dakujem 👍
@annada neodporúčam GYN HEalthcare Hubeneho. Je tam dr koričanská ( čo nenájdete nikde na stránke napisane). Otrasna, zduta, neprijemna na dieta (male!)
Ahojte, skusam najst detsku gynekologicku/lekara, avsak sukromne mi v ramci BA vyskakuje len GynHC, co je vlastne recenzia vyssie a potom Gyncentrum. V oboch sa plati okolo 100 € za vysetrenie … Hladam, ci pani lekarka MUDr. Zuzana Nižňanská nema aj sukromnu prax. A pediatricka gynekologia je akurat UNB. Neviete nahodou este o nejakej sukromnej ambulancii? Dakujem
Ahojte, skusam najst detsku gynekologicku/lekara, avsak sukromne mi v ramci BA vyskakuje len GynHC, co je vlastne recenzia vyssie a potom Gyncentrum. V oboch sa plati okolo 100 € za vysetrenie … Hladam, ci pani lekarka MUDr. Zuzana Nižňanská nema aj sukromnu prax. A pediatricka gynekologia je akurat UNB. Neviete nahodou este o nejakej sukromnej ambulancii? Dakujem
@weronnie dobrý deň, prosím, aj sa vám podarilo nájsť niekoho dobrého? 🙏🏼
@weronnie My sme boli v Medante. Ohľaduplná lekárka. Platí sa 70€ za prvé vyšetrenie, kontrola 40€. Ale overte si, či nezmenili ceny
@weronnie dobrý deň, prosím, aj sa vám podarilo nájsť niekoho dobrého? 🙏🏼
@miuskina_maminka Dobry den, boli sme v Gyncentrum, Digital park, pani doktorka bola fajn. MUDr. Silvia Božíková, PhD. Vysetrenie bolo drahsie.
@miuskina_maminka Dobry den, boli sme v Gyncentrum, Digital park, pani doktorka bola fajn. MUDr. Silvia Božíková, PhD. Vysetrenie bolo drahsie.
@weronnie ďakujem pekne

@annada ďakujem veľmi pekne