icon

Detská gynekologička v Ružinove

dankasarrinka
5. mar 2015

Ahoj maminky, chcela by som poprosit o nejake skusenosti, ktore mate s MUDr. Renatou Tomkovou alebo MUDr. Luciou Mudroncikovou pripadne s nejakou inou detskou gynekologickou v Ruzinove. Mam 8 rocnu dcerku, s ktorou musime absolvovat vysetrenia. Dakujem 🙂

stellamiapiccola
9. mar 2015

Ja som bola s malou u MUDr.Tomkovej a bola velmi milá, zlatá 🙂

pitik
10. mar 2016

Mate prosim este niekto skusenosti? Nakolko nas caka s 10 rcnou dcerou 1. navsteva, bola mi odporucana Mudr. Niznanska z Antolskej, avsak jej sestricka je... nechcem byt vulgarna, ale neochota je slabe slovo a odporucala nas do Ruzinova. K Mudr. Orosovi ju nechcem brat je velmi hanbliva a chcem, aby ju vysetrovala zena.

stellamiapiccola
10. mar 2016

@pitik Tam kde je Oros je aj Tomková a má straaaaaaašne milu sestričku 😉 treba sa pýtať ku nej pri objednaní🙂 tu je t.č. 48 234 763 .Tam sa striedaju.

pitik
10. mar 2016

@stellamiapiccola Dakujem, skusim zavolat v pondelok, ako ma ordinacne hodiny

jane0123
13. mar 2016

@pitik ahoj, boli ste na vyseteni u Tomkovej? aka bola? dakujem

pitik
14. mar 2016

@jane0123 Este nie, akurat dnes tam chcem volat kvoli terminu, potom dam vediet. Dufam, ze to bude v pohode kvoli dcere.

jane0123
15. mar 2016

@pitik Ahoj, boli ste nakoniec? my sme boli dnes rano na vyter u sestricky. Velmi mila a ochotna pani 🙂

pitik
17. mar 2016

@jane0123 Ideme zajtra, mame sa prist ukazat, tak som zvedava. Som rada, ze si napisala, ze je ochotna a mila a to sestricka, alebo aj doktorka? Lebo do telefonu bola sestricka naozaj velmi prijemna. Na rozdiel od svojej kolegyne na Antolskej.

jane0123
17. mar 2016

@pitik my sme boli zatial len u sestricky, ona nam robila vyter. a presne ako pises, aj ja som volala na Antolsku a uplne ina sestricka., ja som sa chcela objednat s malou k Niznanskej, a ze az koncom aprila dava termin...a dovtedy ako co mame robit?

pitik
18. mar 2016

@jane0123 no mne davala po dlhom natahovani az na 12.maja a to ma dcera prijimacky. A uz ma aj presla potom chut s nou nieco riesit, pretoze ten pristup bol uplne desny, proste patrime do Ruzinova a koniec, darmo je vraj slobodna volba lekara.

jane0123
18. mar 2016

@pitik ano. aj mna odporucala k lekarovi do DS, kedze sme odtialto, lenze ja som jej hovorila, ze nie sme spokojne. A v Ruzinove som sa pytala sestricky, ci nevadi, ze sme boli v novebri u lekara v DS, ze ci tam nie je dane, ze ako casto sa moze menit lekar, a ona ze ziadny problem, ze mozme ist kam chceme.

pitik
18. mar 2016

@jane0123 uz sme naspat, sestricka bola naozaj veeelmi mila, doktorka tam bola nejaka uplne ina, nebola ani Tomkova, ani Fellnerova, ktora tam mala byt, bola tak normalna, v pohode, ale vastne celu dobru atmosferu tam robila sestricka. Vobec mi to prislo aj na tej chodbe a v cakarni ovela kludnejsie a personal prijemnejsi, ako na Antolskej, am som sa nachodila dost, kedze som tam vsetky 3 deti rodila a neda sa to porovnat. Ale aj tak musime ist k Dr. Orosovi, on je veduci lekar a potrebujeme konzultaciu, z coho je dcera dost nestastna ☹. No uvidime, dali nam termin az na koniec marca, lebo skor tam nie je.

jane0123
18. mar 2016

@pitik som rada, ze to bolo v pohode u vas. My ideme v pondelok pre vysledky a vtedy tam ma byt aj lekarka, tak uvidime ktora. Ale zaujimave, ze musite ist k veducemu doktorovi, ved aj tie lekarky su detske gynekologicky, tak preco to nevedia vyriesit ze? drzim teda palce potom, nech to zvladne dcerka v pohode.

nata308
21. mar 2016

Ahoj uz ste boli? Ja potrebujem ist so 6mesacnou a tiež chcem niznansku akurát ze termín 26.5 tak neviem ci čakať ci skúsiť tu tomkovu. Na nejakom portálu ma strašne zlú referenciu, tak ma to odrádza :(

nata308
21. mar 2016
stellamiapiccola
21. mar 2016

Ja idem akurát zajtra objednať malu ☹
@nata308 ja mám velmi dobru skúsenosť s Tomkovou. Ak sa môžem spýtať malá ma aký problém asi viem, len nechcem sem písať?pýtam sa kôli tomu, že ten termín je dosť ďaleko 26.5.kludne do spravy.

jane0123
21. mar 2016

@nata308 boli sme,bola mila, ale len nam predpisala mast, nevysetrovala malu, takze to neviem posudit. Tu referenciu som videla aj ja.ale ma tam jednu dobru a jednu zlu,tak mozno akurat tej mamicke nesadla.ja som piculs chvali na toho , kde dme boli predtym, ale nam zase nesadol ten

jane0123
21. mar 2016

@nata308 pocula

nata308
21. mar 2016

@jane0123 Haha dobrý preklep. Diky. Ako dlho sa čaká na termín? asi predsa len pôjdem k nej. Vám nesadol Oros?

pitik
22. mar 2016

@nata308 nam dali termin za par dni, volala som v pondelok, dali termin na stvrtok alebo piatok

jane0123
22. mar 2016

@nata308 my sme mohli prist na ten vyter hned na druhy den a potom o tyzden sme isli na kontrolu. Nie Oros, mi sme boli v DS.

pitik
22. mar 2016

My ideme k Dr. Orosovi 31.3., tak potom dam info

stellamiapiccola
22. mar 2016

@pitik tak dobre dopadnite 😉 a slečna prajem, nech má čo najmenej stresu 😉
Ja som akurát volala a sme na 11.4. idme sa ukázať nech kludne spávam.Pôjdeme ku tomu kto tam bude mne je to vlastne jedno.

gabusiki
8. jún 2016

Baby a ako Vašim malým robili ten výter?...Nerobila to doktorka cez vaginoskop?... Ci ako?

jane0123
9. jún 2016

@gabusiki nam robila sestricka, a len minimum zasla do posvy, len tak akoby zvonka.

gabusiki
10. jún 2016

@jane0123 Tak to ale nie je potom priekazny vyter. Tam moze byt kontaminacia z vulvy, resp. konecnika... Tot velmi cudne ze to tam takto funguje... tam..

jane0123
10. jún 2016

pisem IP

jane0123
10. jún 2016
lopezka
31. máj 2024

Dobry den, prosim vas, aka je v Ruzinove aktualna situacia ? Stale su tam mile doktorky ? 🙏😉
Ja som dcerku objednavala telefonicky, tak neviem ku komu 🙄, ale bola to lekarka.
Ako prosim, ak ma niekto skusenost, prebieha vysetrenie, ak ma dcerka velmi silnu MS ?
Vopred dakujem 👍