icon

Detský urológ v Bratislave

limenka
30. aug 2016

Ahote neviem si rady shanam uz 2tyzde urologa detckeho v BA aj som objednala a s vysoka kaslu na nas a ja by som vas prosila o kontakt na nejakeho deckeho Dr lebo cakat 6 a viac mesiacov na kramare je neunosne. Aj sukromnik len nech nas vysetry syna cim skor. DAkujem za inf.

miriam2908
30. aug 2016

Kramare???? Sú tam 3 detské urologicke ambulancie, kde sa objednať nemusíte. Na vrátnici sa zaregistrujete, povedia Vám poschodie a na tabuli prečítate do ktorej amb. Ste priradení. S malým tam chodím vyše roka a pol, a nikdy nebol problém.

limenka
autor
30. aug 2016

@miriam2908
To vazne?! Mne nasa detcka povedala o Kramaroch co som napisala toto som nevedela ale dik za infosku tie sa vzdy hodia

miriam2908
30. aug 2016

@limenka neni za čo, dúfam že všetko dopadne dobre🙂 držím palce

rutie
30. aug 2016

@miriam2908 My rovnako cakame na Kramaroch cca 6 mesiacov. Urgentne pripady (akutne zapaly a pod) beru prednostne. Mozte prist aj bez objednania, cakat 3 hodiny v cakarni a zistit, ze vas nezoberu. To je realita, videla som na vlastne oci - rodicia a maly pacient zo stredného Slovenska... Ked dostanete prvy termin, uz vas potom objednavaju na kontroly dopredu - podla zdravotného stavu...

limenka
autor
30. aug 2016

tak je to pravda ze na Kramaroch sa caka 6 a viac mesiacov a nikto neporadi teda aj sukromneho?????

miriam2908
30. aug 2016

@rutie no neviem, my sme nikdy nemali problém, 1x keď sme tam prišli bez objednania ešte nás aj uprednostňili lebo syn bol ešte malý. Odvtedy chodíme na kontroly vždy povedia príďte sa ukázať o 3 alebo 6m. Vždy prídeme, vždy bez objednania a najdlhšie sme čakali asi 2hod. Netuším potom ako to tam funguje keď ste mali také problémy.

rutie
30. aug 2016

@miriam2908 Ved my s tym nemame problem, ked mal syn akutny zapal, zobrali nas (po cca dvoch hodinach cakania). Na kontrolu nas objednavali dopredu tak, ako si to vyzadovala liecba a sledovanie.. Teraz v aprili sa obvodnej nieco nezdalo, dala nam papierik so ziadostou o vysetrenie - objednali nas na oktober. Ale my nemame nic co ponahla. Mozno, ked sa niekto pride objednat s niecim vaznym, tak mu daju termin skor. Ist bez objednania je loteria. Ked sa zidu lahke pripady, niekto vypadne - tak sa mozno da dostat. Ale ked sa to ponatahuje, stane sa, ze ta nevezmu vôbec.

rutie
30. aug 2016

Inak, kamaratka nechcela zo synom cakat a vyriesila to tu:
http://www.centrumkramare.sk/nase-sluzby/detska...
Bolo to par rokou dozadu a pracovala tam ta ista lekarka co aj v DFNSP Kramare. Boli spokojni.

moni244
30. aug 2016

@limenka a ty kde hladas? Dala som do googla "detsky urolog bratislava" a vyhodilo mi kopec moznosti