icon

Doporučíte mi dobrú zubárku alebo zubára v Košiciach?

alenka777
24. júl 2011

Vie mi niekto poradiť dobrého zubára, alebo zubárku v KE?

tehulkake
19. jún 2014

@ghaneska ako nasli ste zubarku?lebo aj ja hldama vdaka

ghaneska
20. aug 2014

ahoj, neviem či už nie je neskoro - áno našli sme dr. Rerkovú na Hroncovej, sme spokojní.
🙂

smejkovia
5. nov 2014

ahojte, no dnes som bola u Dr. Jutkovej, našla malej malinky kaz medzi dvoma zubami, zaučtovala si za 2 zuby a nechala som tam 30e, ako sa mi to vidí dosť, za obyčajnu plombu, hľadam nového zubara a počula som že Dr. Rerková je super, tak uvidím a prejdem k nej 🙂

simonapilat
20. nov 2014

@alenka600 ahoj, prosim ta, das mi kontakt na Mudr. Rerkovu? Ja k nej chodim, aj s celou rodinou je uzasna, len sa potrebujem objednat a nemam jej t.c. :////

henrike
4. dec 2014

@alenka600, mozem poprosit aj ja kontakt na MuDr. Rerkovu Alenu? A ma ambulanciu na Hroncovej? Lebo v googli mi to naslo rozne adresy (aj na KVP, aj v Krasnej ...). Vdaka!

chmar
10. dec 2014

@smejkovia ahoj,
kedysi sme tiez navstevovali Dr. Jutkovu,mala som dojem,ze som velmi dobre vybrala, az kym od nas nezacala pytat nehorazne sumy za jednoduche vykony.
Preto sme odtial odisli,mame prinajmensom takisto kvalitnu zubarku, a jej ceny su niekolkonasobne mensie. nechapem,preco Dr. Jutkova musi tak zdierat. Co som pocula,vela ludi od nech prave kvoli jej cenam odchadza.

henrike
15. dec 2014

Nemate prosim niekto iny kontakt na Dr. Rerkovu??? Prosiiim ...

henrike
19. dec 2014

Uz netreba, bola som osobne a kontakt uz mam ...

scot
2. feb 2015

Ja som minule cakal 20 minut, kym pani doktorka poukazovala vsetko malej slecinke a ta potom poukazovala zubky pani doktorke. Myslim, ze super pristup, i ked sa potom podobne na zaciatku vysetrenia bavila aj so mnou. 🙂 Bolo to na Tatranskej 25, zubna ambulancia MDDr. Borovskej Ivany, Uno-Dent s.r.o.
Pardon, to do ineho prispevku malo ist, ale aj tak, ked ja bojko k nej idem tak to musi byt nieco! Predtym som chodil z Presova az do Povazskej Bystrice. 🙂

hoptulka
28. feb 2015

Musim potvrdit,ze pani Dr.Rerkova ma uzastny pristup k pacientom a obzvlast k detom ma obrovsku trpezlivost,je velmi mila a vie to naozaj s detmi,mam z nej velmi dobry pocit a je v podstate lacna🙂

hoptulka
28. feb 2015

Skvelo odporucam!!!

rony156
9. mar 2015

Môžem Vás poprosiť ktorá/ý z týchto čo ste tu písali má aj lacnejšie ceny ? 🙂 Som študentkou v Košiciach a súrne potrebujem dobrého zubára ale ceny sú pre mňa veľmi dôležité. Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂

zuzy20
9. mar 2015

@henrike kde ma prosim ta ambulanciu? na terase? diky

slniecko363
14. mar 2015

Poprosím kontakt na doktorku Rerkovu neviem ho nájsť na nete. A kde má vlastne ambulanciu?Ďakujem

hoptulka
15. mar 2015

@slniecko363 doktorka Rerkova, ma ambulanciu hned oproti Materskej skolky,na Hronskej ul,povyse kino druzba v prvom vchode 4 posch bytovky na prizemi,kontakt nemam a na nete ho ani nenajdes,musis ist osobne!

hoptulka
15. mar 2015

@zuzy20 na terase,na Hronskej ul.povyse slovenskej sporitelni,L- II

malinka158
15. mar 2015

Mamicky nemate skusenost s DR. Scavnickou? 🙂

slniecko363
15. mar 2015

@hoptulka ďakujem

hoptulka
17. mar 2015

@slniecko363 velmi vdacne a inac este,je velmi lacna

bayuska
17. apr 2015

ahojte, mate niekto skusenosti s pani doktorkou Gregorovou z polikliniky Terasa? Aj co sa tyka kvality a ceny. Dakujem

bayuska
19. apr 2015

Ahojte, teraz som zistila, ze som si pomylila meno 🙂 je to pani doktorka Ivana Borovska - mate na nu nejake referencie? na nete som zatial nic nenasla.

jarkoabranko
24. apr 2015

Ahojte aj ja mám skúsenosti s JUDr.Jutkovou, nehorázne ceny, moji chlapci tam chodili cca od 3 rokov, menší má teraz 7 rokov zuby v katastrofálnom stave, 3 mu už vytiahli lebo boli mŕtve, JUDr. Jutková zablombovala kaz a takto to dopadlo. Prvýkrát som u nej bola s oboma a platila som okolo 150 € skoro ma šľahlo o zem. Teraz už skoro 2 roky chodíme k inému doktorovi veľmi príjemný a milý a vôbec nieje drahý. Som veľmi spokojná, aj chlapci si chvália. JUDr. Jutková už nikdy viac, ona svoju prácu urobila veľmi rýchlo a výsledok sa ukázal po rokoch.

valerya
22. júl 2015

@alenka600 prosím ťa aké má ceny?

valerya
22. júl 2015

@julinka28 ahoj, to vážne myslíš, že také má ceny?

jarkoabranko
22. júl 2015

áno myslím to vážne, nikdy viac, teraz máme perfektného p.zubára MUDr.Jutková - bol to omyl

kosicanka1
5. okt 2015

ceny MUDR. Jutkova: odstranenie kamena 10 eur, 5minutova dentalna hygiena 20 eur. biela plomba 30 eur, injekcia 10 eur, pecatenie 1ks ! zuba 20 eur . ked nemate aspon 100 eur v penazenke ani tam nechodte

kosicanka1
5. okt 2015

@jarkoabranko prosim ta akeho mate teraz zubara? tiez chcem od jutkovej odist. aky je postup? diky

jarkoabranko
6. okt 2015

Dobrý deň, teraz máme holywood smile na Krivej ul. v KE, tiež si platíme, ale nie 80-100 € na jedno vyšetrenie ako u Jutkovej. Ona to preháňa s tými cenami.

jolanka6
18. nov 2015

Dobrý deň, ja mám výborné skúsenosti s MUDr.Šima Ján. Má ambulanciu na Toryskej 8, oproti Galérii 🙂 Profesionálny prístup, príjemné prostredie, cenovo dostupný a má aj šikovnú dentálnu hygieničku 🙂

nostalgia03
2. feb 2016

@jarkoabranko tak to bolo aj u nas.syn vtedy mal 4 roky za 2 zubky a preventivku zaplatili sme 90 eura.nechapala som,že za mliecne 2 zubky mam zaplatit 90 eura.ked som volala manželovi nech mi donesie peniaze tak sa ma pytal,že som určite zle rozumela,že miesto 9 eura som počula 90 eura.doktorka Jutkova bol taktiež naš velky omyl.nehorazne ceny.nechapen ako može za detske zubky tolko penazi pytat.ani sa u svojho zubara neplatim za keramicku blombu .boli sme tam prvy aj posledny krat.DOKTORKU JUTKOVU NEODPORUCAM !!! 😒 mama teraz perfektneho detskeho zubara na furči a sestrička je taktiež veeelmi mila a maju pekny pristup k detom 😀