icon

Doporučíte mi dobrú zubárku alebo zubára v Košiciach?

alenka777
24. júl 2011

Vie mi niekto poradiť dobrého zubára, alebo zubárku v KE?

livia18
13. feb 2016

@hoptulka
@hoptulka
Môžem sa spýtať či ešte p.dr.Rerkova príjíma nových pacientov?poradila by si aj s narušenou sklovinou?

mravvcek
1. mar 2016

Mate nieto skusenost s dr. Borovskou?

osc
6. apr 2016

Od pani doktorky Jutkovej s dcérou odchádzame. Nehorázne zderstvo !!! Vytiahla z nás už stovky eur ... samozrejme bez bločku, ktorý by mala vydať automaticky a nie, aby sme sa o to doprosovali ! Posledný prípad ... Extrakcia zuba - 50€ ! Samozrejme opäť bez akejkoľvek ochoty vydať automaticky dobrovoľne bloček - účtovný doklad.

kosicanka1
10. apr 2016

pozeram ze od dr Jutkovej sa vo velkom odchadza. tiez som vzala karty od nej prec

minnie55
10. apr 2016

my chodíme celá rodina k MUDr. Tudajovi. Je veľmi milý, k deťom maximálne trpezlivý, veľmi odporúčam 🙂

kosicanka1
11. apr 2016

my sme presli k dr. rerkovej 🙂

alienka73
29. máj 2016

@kosicanka1 mozem sa opytat kedy ste presli k dr Rerkovej? Teraz na jar ci uz skor?

minnie55
29. máj 2016

Mate niekto skusenosti s Dr. Vodrosovou z Kosic ? Pise sa to s bodkami na vsetkych o 🙂

kosicanka1
29. máj 2016

V septembri mala plno a nebrala, zapisala si nas a teraz v novom roku nas vzala

mimusa37
3. júl 2016

Ja odporúčam pána dr. Katanu, alebo pani dr. Festenburg, nešpecializujú sa síce iba na deti, ale majú k nim úžasný prístup. Majú zubnú ambulanciu hollywood smile. Síce si u nich viac zaplatíš, kedže nemajú zmluvu s poisťovňou, ale obidvaja sú úžasní odborníci.

zankapetro
25. júl 2016

Ahoj, prisla som si sem k vam tiez po radu ohladom stomatologa. Nevedeli by ste mi poradit nejakeho dobreho bud v Kosiciach alebo v okoli? Dakujem😉

mimisram
26. júl 2016

@zankapetro a si priamo z Košíc? Čo ťa trápi keď chceš nového stomatológa?

minnie55
26. júl 2016

@zankapetro MUDr. Tudaj, je fantasticky. Ak chces nejake bluzsie info, napis.

zankapetro
27. júl 2016

@mimisram ano som priamo z Kosic. Trapia ma moje neesteticke zuby a rada by som si ich dala opravit. Ale ked mam vyhodit vela penazi zato, tak v prvom rade chcem aby boli dokladne a dobre spravene. Vies mi poradit niekoho?
@minnie55 on je tiez priamo zubar z KE?

minnie55
27. júl 2016

@zankapetro áno, priamo v KE, ambulanciu má na Rastislavovej ulici, hneď oproti Metropolu.

zankapetro
30. júl 2016

@minnie55 aha, no to by som mala sice trosku dalej ale nebolo by to az take strasne. A cenovo sa ako pohybuje?

minnie55
30. júl 2016

@zankapetro taky priemer.

zankapetro
16. aug 2016

@minnie55 dakujem ti, ze si bola ochotna mi napisat o tom zubarovi, ale nakoniec mi kamaratka poradila este jednu kliniku a tu by som mala blizsie, tak uvidim co mi tam povedia a ci budu ochotny ma zobrat

mimisram
18. aug 2016

@zankapetro tak ty pochádzaš z toho istého mesta ako aj ja, to je fajn, lebo tým padom ti budem môcť v tomto poradiť 😉 A kde v KE presne bývaš?

gydy
Autor odpoveď zmazal
kikusa999
20. sep 2016

@gydy priamo s touto doktorkou skúsenosti nemám,ale možno viem pomôcť ak ide či už o deti alebo dospelých....🙂

gydy
Autor odpoveď zmazal
kikusa999
20. sep 2016

no tak to vôbec neviem, ale k nám na zubné berieme deti aj dospelých...🙂 ceny máme vraj ľudové...🙂

livia18
23. okt 2016

Neozvala som sa síce dlhšie,lebo sa k zubom pridali ďalšie problémy...ale na koniec sme u dr. Vinnaiovej.Je naozaj super..a vie to s deťmi len asi už neberie nových pacientov aj nás horko-ťažko zobrala. Nakoniec to nebola tá sklovina. Zúbky sú ok!

gydy
Autor odpoveď zmazal
livia18
26. okt 2016

@gydy skúsiť to môžete...😉ale pytajte sa doktorky u sestričky veľmi nepochodíte!

timea1985
2. nov 2016

@alenka600 ahoj,
vies mi dat kontakt na tu zubarku?dakujem

timea1985
2. nov 2016

@kikusa999 Ahoj,
vies mi dat neaky link na pozretie vasej ambulancie,alebo neaky kontakt? hladam si stomatologa...aj pre moju dceru do buducna
dakujem

kikusa999
2. nov 2016

Ahoj, ak bude zaujem stačí zavolať na číslo 0949 468 150 a nie je problém sa prísť aj pozrieť...🙂 máme v čakarni aj detský kutik s hračkami pre najmenších a samozrejme aj odmeny za statočnosť pre malých pacientov...🙂 pre dospelých iba dobre anestetiká a vždy dobru naladu..🙂

timea1985
3. nov 2016

@kikusa999 Takze beriete aj deti a dospelych? este vas poprosim o info,kde sidlite
dakujem pekne