Doporučíte mi dobrú zubárku alebo zubára v Košiciach?
Vie mi niekto poradiť dobrého zubára, alebo zubárku v KE?
Mate nieto skusenost s dr. Borovskou?
Od pani doktorky Jutkovej s dcérou odchádzame. Nehorázne zderstvo !!! Vytiahla z nás už stovky eur ... samozrejme bez bločku, ktorý by mala vydať automaticky a nie, aby sme sa o to doprosovali ! Posledný prípad ... Extrakcia zuba - 50€ ! Samozrejme opäť bez akejkoľvek ochoty vydať automaticky dobrovoľne bloček - účtovný doklad.
pozeram ze od dr Jutkovej sa vo velkom odchadza. tiez som vzala karty od nej prec
my chodíme celá rodina k MUDr. Tudajovi. Je veľmi milý, k deťom maximálne trpezlivý, veľmi odporúčam 🙂
my sme presli k dr. rerkovej 🙂
@kosicanka1 mozem sa opytat kedy ste presli k dr Rerkovej? Teraz na jar ci uz skor?
Mate niekto skusenosti s Dr. Vodrosovou z Kosic ? Pise sa to s bodkami na vsetkych o 🙂
V septembri mala plno a nebrala, zapisala si nas a teraz v novom roku nas vzala
Ja odporúčam pána dr. Katanu, alebo pani dr. Festenburg, nešpecializujú sa síce iba na deti, ale majú k nim úžasný prístup. Majú zubnú ambulanciu hollywood smile. Síce si u nich viac zaplatíš, kedže nemajú zmluvu s poisťovňou, ale obidvaja sú úžasní odborníci.
Ahoj, prisla som si sem k vam tiez po radu ohladom stomatologa. Nevedeli by ste mi poradit nejakeho dobreho bud v Kosiciach alebo v okoli? Dakujem😉
@zankapetro a si priamo z Košíc? Čo ťa trápi keď chceš nového stomatológa?
@zankapetro MUDr. Tudaj, je fantasticky. Ak chces nejake bluzsie info, napis.
@zankapetro áno, priamo v KE, ambulanciu má na Rastislavovej ulici, hneď oproti Metropolu.
@minnie55 aha, no to by som mala sice trosku dalej ale nebolo by to az take strasne. A cenovo sa ako pohybuje?
@zankapetro taky priemer.
@minnie55 dakujem ti, ze si bola ochotna mi napisat o tom zubarovi, ale nakoniec mi kamaratka poradila este jednu kliniku a tu by som mala blizsie, tak uvidim co mi tam povedia a ci budu ochotny ma zobrat
@zankapetro tak ty pochádzaš z toho istého mesta ako aj ja, to je fajn, lebo tým padom ti budem môcť v tomto poradiť 😉 A kde v KE presne bývaš?
no tak to vôbec neviem, ale k nám na zubné berieme deti aj dospelých...🙂 ceny máme vraj ľudové...🙂
Neozvala som sa síce dlhšie,lebo sa k zubom pridali ďalšie problémy...ale na koniec sme u dr. Vinnaiovej.Je naozaj super..a vie to s deťmi len asi už neberie nových pacientov aj nás horko-ťažko zobrala. Nakoniec to nebola tá sklovina. Zúbky sú ok!
Ahoj, ak bude zaujem stačí zavolať na číslo 0949 468 150 a nie je problém sa prísť aj pozrieť...🙂 máme v čakarni aj detský kutik s hračkami pre najmenších a samozrejme aj odmeny za statočnosť pre malých pacientov...🙂 pre dospelých iba dobre anestetiká a vždy dobru naladu..🙂

@hoptulka
@hoptulka
Môžem sa spýtať či ešte p.dr.Rerkova príjíma nových pacientov?poradila by si aj s narušenou sklovinou?