Doporučíte mi dobrú zubárku alebo zubára v Košiciach?
Vie mi niekto poradiť dobrého zubára, alebo zubárku v KE?
Dr. JUTKOVA určite nie, boli sme raz,zaplatila som ako za samoplatcu hoci má dcéra preventivky tak ako to má byť. Pýtam od nej peniaze späť,poradila som sa aj na poistovni.
@kikusa999 dobry den beriete este novych pacientov? Ja potrebujem zmenit zubarku a dvaapolrocnej dcere najst dobru zubarku za prijatelne ceny. Dakujem za odpoved vopred 🙂 Mata
A odisli sme od Jutkovej na severe, bolo to uz neunosne s platenim....
@tinkabublinka dobrý deň. Áno samozrejme berieme nových A najlepšie aspoň jeden rodič, aby videlo dieťatko že sa nemá čoho báť.... 🙂 tel. Číslo je 0949 468 150. Môžete kľudne volať. 😉
@kosicanka1 dobry deň berie aj dospelých viete mi napisat kontakt na pani doktorku.dakujem
@sabinka3212 dobrý deň. Áno berieme aj dospelých pacientov. Tel. Kontakt je 0949 468 150. Kľudne volajte a určite dohodneme nejaký termín vyhovujúci obom...🙂
Dr.Rerkova je milá,ale to nie je vsetko,presedíte pol dňa v čakárni,aj keď ste objednaná na určitu hodinu,nemá dobre vyriešené objednávanie paciencientov,10 pacientov objedná na rovnakú hodinu,tym padom,sedite tam pol dňa,je to trošku choré,hladam si novu zubarku,pretože len každé 3 mes.vás objedná,skôr,nie!
Mudr. Soňa Svobodová - perfektná, šikovná
@eja28 pekny den, ako ste dopadli u jutkovej? Ja hlupa som si nepozrela skor recenzie.. dnes sme boli.. nechala som tam 140e.. synom robila kaz.. ako samoplatca kedze tam nemame kartu. Samozrejme som volala do poistovne ze preco je to tak.. tam mi povedali ze je to hlupost, ked ma dieta preventivu ma si normalne vykazat ukon.. aach nervy mam.. podarilo sa vam vypytat peniaze spat?

Ano samozrejme berieme vsetky vekove skupiny..🙂 Sme na Gudernovej ulici 3, je to OC ERIKA na 1. poschodí nad lekárňou..🙂 Sme tam od pondelka do štvrtka od 8.30 do 15.00, a v piatok do 12.00.