icon

Gynekologička Košice

liiiiii
18. aug 2018

Chcem sa opýtať na dobrú gynekologičku v Košiciach. Presťahovali sme sa tu a nikoho tu zatiaľ nepoznám. Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
eeffka
7. sep 2018

@sjiuzn u muranskej som bola raz a nechyba mi, co je v recenziach je pravda. Mne osobne je velmi zvlastne aby gynekologicka nemala deti ( podla jej slov) lebo to velmi boli.

janciqa
7. sep 2018

@eeffka neviem no...ja co som bola u nej stale rozpravala ze toto dobre hento dobre...pytala som sa jej vela a ona odpovedala normalne k veci...aj sme srandovali...pri podozreni na nejake anomalie hned posiela na dalsie vysetrenia...asi kazdy mame inu skusenost, resp. iny dojem z nej...

janciqa
7. sep 2018

@mum111 no musim sa na to pozriet lebo treba mi ist na preventivku. Jedine co som si vsimla je ze vynovili stranku...da sa objednat uz aj cez web...

liiiiii
autor
8. sep 2018

@sjiuzn Bola som v Gynekope. Skvelý prístup sestričky, doktorky aj doktora. Som spokojná. Dobre som si vybrala 🙂

andrea400
8. sep 2018

@dominika036 súhlasím za mňa Jana Mikulová, je zlatá a ma profesionálny prístup a aj super sestričku

sjiuzn
9. sep 2018

@liiiiii tak asi pôjdem aj ja teda tam, lebo pozerala som po nich na stránke a páčilo sa mi to 🙂

andrea400
9. sep 2018

@sjiuzn a pozerala si tie lukratívne ceny za jednotlivé výkony?

liiiiii
autor
9. sep 2018

@sjiuzn Myslím si, že neoľutuješ. Iba ak by si bola vo VŠZP. S touto poisťovňou nie sú zazmluvnení a preto je poplatok za preventívne prehliadky a aj za ďalšie úkony. 🙂

pininka
10. sep 2018

@andrea400 ja som nikdy u nich neplatila za nic, aj ked som bola vo vseobecnej. Ale prave kvoli nim som isla do dovery, stali mi zato,ineho doktora by som nechcela.

sjiuzn
7. nov 2018

no tak sa rozhodujem medzi Mikulovou a Gynekopom zrejme, som v Dôvere, tak snáď nebudem veľa platiť, resp. vôbec 🙂

liiiiii
autor
8. nov 2018

@sjiuzn Ako som už písala, za mňa určite Gynekop 🙂 Hádam sa správne rozhodneš 🙂

sjiuzn
25. nov 2018

@liiiiii a v tom Gynekope je doktor a doktorka? ja som predtým mala ženu, ale prežila by som aj muža, no zo zvyku :D som taká hanblivka :D idem sa tam objednať, dlho si čakala na termín?

liiiiii
autor
25. nov 2018

@sjiuzn Je doktorka, ktorá robí vyšetrenie a doktor, ktorý robí ultrazvuk. 🙂 Nie je sa čoho báť ani sa hanbiť. Obaja sú veľmi milí. Nečakala som vôbec dlho. Možno max. týždeň. No, nie som si istá. 🙂

sjiuzn
25. nov 2018

@liiiiii super, no tak zajtra sa objednávam 🙂 ďakujem za odpoveď 🙂

andrea400
27. nov 2018

@sjiuzn tak nakoniec si sa nerozhodla pre Mikulovu?

sjiuzn
29. nov 2018

@andrea400 nie, skúsim ten Gynekop a uvidím 🙂

liiiiii
autor
2. dec 2018

@sjiuzn Potom daj vedieť, ako si spokojná 🙂 Ale myslím si, že to bude dobrá voľba. 🙂

sjiuzn
14. dec 2018

@liiiiii bola som tam včera, bolo to v pohode 🙂 hlavne sestrička je super :D

liiiiii
autor
14. dec 2018

@sjiuzn Oo, no to je super! Teším sa. Áno, ona je úžasná. Zo mňa hneď ten stres pri nej opadol. 🙂 Milá, srandistka a pokecala so mnou. Navodila príjemnú atmosféru 🙂 A to je veľmi podstatné 🙂

pininka
14. dec 2018

@liiiiii inak ona je doktorova žena a majú spolu 4 dcéry. Vždy s ňou dobre pokecám. Zmenila som kvôli nim aj poisťovňu a vôbec nelutujem

andrea400
15. dec 2018

@pininka a to kde je ta gynekologycka? aj ja rozmyslam nad zmenou

pininka
15. dec 2018

@andrea400 na mlynskej,oproti gastrodomu do podchodu treba ísť.

andrea400
16. dec 2018

@andrea400 píšem SS

andrea400
16. dec 2018

@pininka píšem ss

liiiiii
autor
16. dec 2018

@pininka vážne? Sestrička je doktorova žena? No to by som nebola povedala, naozaj. 🙂

pininka
16. dec 2018

@liiiiii áno, tak to je.

sjiuzn
17. dec 2018

som zatiaľ vážne spokojná, takže ďakujem všetkým, že ste mi pomohli dobre sa rozhodnúť ;)

Strana
z2