Hľadám detského gynekológa v Košiciach alebo v Prešove
Milé maminky - Košičanky resp. Prešovčanky, obraciam sa na vás s prosbou o pomoc pri hľadaní detského gynekológa/gynekologičky. Potrebovala by som s 15 mesačnou dcérkou ísť na vyšetrenie, ale mám kontakt iba na Dr.Zimovú, ktorá pracuje v Detskej nemocnici na Terase. Navyše sú na ňu len samé negatívne referencie a ani moja pediatrička, ktorá ma za ňou poslala sa netvárila veľmi nadšene, že k nej musíme ísť, ale o nikom inom ona nevie, kto by sa venoval v KE malým dievčatkám v tejto oblasti. Zašla by som kľudne aj do Prešova, len ak by som mala nejaké dobré referencie na milého lekára či lekárku. Dr.Zimová sa zle správa nielen k dievčatkám, ale aj k ich maminám a ja nechcem, aby mala moja dcérka z vyšetrenia traumu, hoci je malinká. Nemáme nejaký veľký zdravotný problém, len sa chcem uistiť, že je všetko u maličkej v poriadku a moja pediatrička tiež chce mať istotu....
Ďakujem 🙂
@kajkovajanka tak nic strasne, hlavne ze su kocky okk.
baby treba vymenny listou od pediatra ak chcem s dcerou na gynekologiu?
nemate prosim kontakt na dr. Staskovu v Myslave, dakujem
Baby ,Vraj Dr.Vagaska vrobi detsku gynekologiu...mate niekto na nu kontakat?
Ahojte. Ma niekto čerstvú skúsenosť u detského gynekológa v KE? Ktorý je super? My ideme len s 8 mesačnou 😪 našla som dobre recenzie na Dr. Staškovú alebo Dr. Sedliaka..
@zdenka13 dobry den, podarilo sa Vam zohnat nejake blizsie informacie? Respektíve boli ste u pani dr. Staskvej alebo dr. Sedliaka? Pravdepodobne budeme musiet navstivit i my gynekologiu a tiez hladam nejake informacie. Vopred dakujem za odpoved.
@snehulienka84 napíšem IP
Ahojte, boli ste niektora v poslednej dobe u Dr Staskovej? Ake mate skusenosti?

@wampik myslim ze 10e, my sme vo vseobecnej