dobry den ,neviete poradit dobreho logopeda v presove,moze byt aj sukromny,alebo nieaku studentku logopedie,ktora by doucila mojho syna spravnu vyslovnost,dakujem
Chodíme k Nore Malagovej na Šváby,som spokojná 😉
Mgr Oriškova- pozna niekto?
@janinah Ahoj, prosím Ťa , aký je systém u pani dr. Malagovej? objednáme sa asi tlfonicky a keď úprídeme, zvykne sa čakať dlho? Nevieš mi povedať náhodou od koľkej do koľkej pracujú? Ja dochádzam do práce do iného mesta, tak sa snažím predstaviť si asi ako by som poriešila...a zvažujem aj Sekčov dr. Oriškovú. ďakujem!!
Ženy viete poradiť ku ktorej logopedicke v PO? Potrebujem dobrého klinického logopéda,pretože nepotrebujeme riešiť "tdpaslika" ale zložitejší problém.
@zabulienka266 Skúste mi, v SP, opísať o čo ide, skúsim poradiť...
Ahojte viem ze starsia tema ale syn (2.5 roka) sa zacal zajakavat a potrebujem dobreho logopeda prosim odpuructe
@adusha1167 eleonora magalova na Svaboch - skvely pristup
@janajanajana dakujem, objedanava sa u nej telefonicky? Ako dlho sa caka za vysetrenim? Treba aj vymenny listok od obvodného lekara? ☺
U takto malych deti je to jav fyziologicky.netlacit na neho, neopravovat vyslovnost...
@katka.m dakujem za info nieco som si uz precitala ale toto som nevedela musim kazdeho upozornit lebo presne to svokra robi ze ho opravuje ☺ ale logopeda je asi dobre navstivit ze?
@adusha1167 objednavala som telefonicky, na prve vysetrenie som cakala asi 3 tyzdne, ale to he uz vyse roka, co sa tyka vym. listka - my sme boli na odporucenie vseob. lekara, neviem ale ci je povinne.
@janajanajana ďakujem zavolam obvodcke čo mi povie
K logopedovi nikdy nie je zbytocne ist ak mamka ma pocit,ze nieco je zle 😉
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
prosim dajte dobry typ