icon

Hľadám dobrého pedopsychiatra v Banskobystrickom kraj

Viete mi niekto prosim poradit kto ma naozaj zajem pomoct dietatu? dakujem

ellca123
22. jan 2015

neviem kto v BB,ale mam skusenost
s malou 5r.sme vyhladali ako psychologa/tam nam urobila IQ test a ze pridte o rok-ja som myslela ked ma mala problem/nutkave spravanie/ ze budeme chodit na terapiu pravidelne,ale nie/
a boli sme za pedo psychiatrom dlhsi rozhovor so mnou a hned kvapky antidepresiva,len pravidelne kontroluje ako ich znasa-inak ziadne ine konzultacie
tu to nefunguje, zelam ti lepsie skusenosti,my sa vlastne bijeme s problemom sami ako vieme

slavka1307
22. jan 2015

http://www.viaspes.sk/
Len, ak nie ste zo Zvolena, tak sa u nej platí.

slavka1307
22. jan 2015

A tiež v každom meste funguje CPPP - aj tam sú psychológovia, ktorí určite poradia - a ak bude treba, tak odporučia aj psychiatra. Všetko dobré Vám prajem. My tiež potrebujeme pomoc - hlavne s mladšou, ale tu v ZH je to slabé, ba nijaké.

seahorse27
22. jan 2015

MUDr. Rumanova v B. Bystrici. Pedopsychiatrov v BB je žalostne malo, treba kombinovať aj s terapiou u psychológa. Žiaľ osobne žiadneho detského nepoznám, treba pýtať kontakt od psychiatra, s kým ma dobre skúsenosti.

spinoscapularnabeta
autor
22. jan 2015

@slavka1307 Dakujem uz som sa tam aj objednala na poradensto, lebo na vysetrenie by sme cakali do maja. Myslim , ze nam poradenstvo bude stacit.
@ellca123 to mi je luto ze mate taku skusenost. aj my mame s viacerými "odborníkmi" taketo skusenosti.
Nechcem davat malému ziadne lieky, preto chcem najst niekoho komu bude zalezat na vysledku a nebude nas brat ako dalsich z mnohých za ktorých len zinkasuje

gabriela317
17. feb 2025

@slavka1307 Som zo ZV a hneď mi bol ponúknutý cenník

gabriela317
17. feb 2025

@seahorse27 táto pani doktorka ukončila činnosť 2022

seahorse27
17. feb 2025

@gabriela317 ved moj prispevok je z r. 2015 🤦‍♀️

gabriela317
18. feb 2025

@seahorse27 V poriadku, nevšimla som si. Reagovala som hlavne preto, že aj my hľadáme odborníka. Tak treba vymazať príspevok, keď je toľké roky neaktuálny 😉

seahorse27
18. feb 2025

@gabriela317 mam vymazavat vsetky svoje prispevky na koni, ktore su neaktualne? 🤣 Super napad, cas vyplneny minimalne na tyzden. Ved co, nemam inej roboty 🤦‍♀️

gabriela317
12. jún 2025
@seahorse27

@gabriela317 mam vymazavat vsetky svoje prispevky na koni, ktore su neaktualne? 🤣 Super napad, cas vyplneny minimalne na tyzden. Ved co, nemam inej roboty 🤦‍♀️

@seahorse27 Ako chcete, mňa sa nemusíte pýtať 😌 keď sa chce, tak sa čas nájde 👍