Hľadám odborníka na viacnásobné sekcie
Mám nového priatela a chceli by sme ešte jedno bábätko. Podviazaná niesom. Moja gynekolovička ma pozerala a vraj je všetko v pohode, jazva už pomaly ani vidieť nie je, ale nechce ma odrodiť. Viem,že je to riziko ale chcela by som do toho ist. Nepoznáte niekoho kto robil aj viac sekcii? Nejaký lekár západné Slovensko nalepšie ? Kludne budem aj dochádzať. Ďakujem
Jankovsky v TN, tam ma ambulanciu a rodí aj rodičky v PN
tato pani ma zasebou 3 sekcie ako pise skus sa jej popytat, dokonca posledna komentarod perla ta ich ma 5
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/4-sekcie-2/
Vo väčších krajských mestach kde sa narodí viac detí, presiel takouto viacsekciovou rodickou urcite každý pôrodnik, teda taký ktorý nemá 30 rokov. Ked som bola v pôrodnici v TT bola tam mamička, pred sebou štvrtá sekcia a nepamätám si ze by spomínala ze bol s tym problém, dokonca ani porodnika nemala vybaveneho.
Kamoska má 4 sekcie, nemala žiadneho dohodnutého pôrodníka nič, rodila normálne na Antolskej.
Kde máš istou že aj ďalšie dieťa porodis sekciou
@dievcacitajucelist 4x som uz rodila sekciou ale moja dr mi uz dalsie nechce odrodit aj ked hovorila , ze je to este mozne
Ja som rodila 3x ale už by som do toho nešla, ale pokiaľ sa ty dobre cítiš....zdravotne myslím....a nájdeš dr, ktorí ťa odrodi tak prečo nie.... veď deti sú radosť a požehnanie 😊

Čo znamená "viacnásobné sekcie" koľkokrát si rodila sekciou?