icon

Hľadám psychológa alebo psychiatra, ktorý mi povie čo mi je

13. okt 2021

napíšte mi prosím na 153alica153@gmail.-com potrebujem rady.

mima1
13. okt 2021

Ved najdi si v meste v ktorom byvas a objednaj sa. Tu pochybujem ze je psycholog ci psychiater aj ked vela krat by sa tu veru zisiel

kopytko03
13. okt 2021

@mima1 ak by sa tu nejaká mamina priznala, že v reále robí psychologičku, musela by zrušiť účet. Vieš si predstaviť tie správy, čo by sa na ňu začali valiť a žiadosti o poradenstvo, ktoré by mala poskytovať online a zdarma? 😂😀

mima1
13. okt 2021

@kopytko03 viem viem 🙈😂

kopytko03
13. okt 2021

A pre autorku diskusie - darmo ti budeme niekoho odporúčať, keď k nemu určite nebudeš jazdiť cez celé Slovensko. Keď, tak uveď aspoň mesto, možno sa nájde niekto, kto má v danom meste s niekým dobré skúsenosti.

nafka0483
13. okt 2021

Autorka velmi zly postup - neviem co ta k tomu viedlo, ale cakas ze my sa ti ozvem ena tvoj mail a napiseme ti mena lekarov? Ci ta rovno objedname na termin, ci ako?

Alebo cakas, ze samotni lekari sa ti ozvu na mail, ze co ti je, ako ti mozem pomoct?

Vygoogli si odbornikov vo svojom meste alebo v okoli a obvolaj ich, objednaj sa. Pripadne napis odkial si, aby ti vedeli ludia dat odporucenie na konkretnych lekarov.

Je skvele, ze chces svoj problem riesit, pomoct tu je, len o nu treba poziadat - ale spravnym sposobom, aby si sa k tej pomoci aj dopracovala 🙂 drzim palce.

lindous
13. okt 2021

Pozri platformu ksebe.sk ... profil tam má niekoľko psychológov, myslím že väčšina z nich sídli v BA, ale priamo cez platformu sa dá objednať aj na online sedenie , ktoré prebieha formou videohovoru cez google meet... ja s tým mám skvelé skúsenosti a odporúčila mi to kamarátka, pretože bola tiež spokojná 🙂 možno ťa tam niektorý profil psychológa zaujme , majú tam rozpísané akým problémom sa venujú a aké metódy využívajú

autor
13. okt 2021

@lindous
@nafka0483 dakujem. idem pozriet tú stránku.