Hľadám urologičku na východe Slovenska
Prosim odporúčte mi ženu urologičku. Už od detstva nemám rád lekárov a hlavne mužského pohlavia ... Som otec a mám 31 no nedokazem zniesť mužské dotyky. Bojím sa že mám problém a radšej ho neriešim ako prežívať traumy
@adrianru A prečo ti ako mužovi vadia urologovia? Toto nepochopím. Ja si zas neviem predstaviť, že by som sa vyzliekol pred ženou (okrem mojej ženy a matky). Chlap mi nevadí, veď tam má dole to isté, čo ja. V iných odboroch mi ženy lekárky nevadia (ale urológa potrebujem chlapa). Žena tiež chodí len ku gynekologicke a nikdy by nešla ku gynekológovi.
@adrianru A prečo ti ako mužovi vadia urologovia? Toto nepochopím. Ja si zas neviem predstaviť, že by som sa vyzliekol pred ženou (okrem mojej ženy a matky). Chlap mi nevadí, veď tam má dole to isté, čo ja. V iných odboroch mi ženy lekárky nevadia (ale urológa potrebujem chlapa). Žena tiež chodí len ku gynekologicke a nikdy by nešla ku gynekológovi.
@anonym_0b8cce kazdy mame nejake bloky. Ty by si nesiel k zene, on k chlapovi, mne je to uplne jedno (aj na gynde). Kto z nas troch je divny?

https://www.navstevalekara.sk/lekari/urolog-uro...
ordinuje aj vo Svite, pokial viem