Hľadám zubára v Maďarsku
Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať, či je tu niekto, kto má svojho zubára v zahraničí, napríklad v Maďarsku a žije tu, na Slovensku. Chcel by som si nájsť nového zubára, ku ktorému by som chodieval na preventívne prehliadky, opravu kazu, prípadne aj robenie zubných implantátaov – proste zubára ako na Slovensku, len by to bolo v Maďarsku (Bývam a pracujem v Bratislave). Väčšinou, čo som sa tu stretol s príspevkami, tak si ľudia dávali robiť implantáty v zahraničí, nepočul som o nikom, kto by chodil do zahraničia s "bežnými" zubnými problémami. Tak preto sa pýtam tu.
@luk1n0 asi ti moja odpoveď nepomôže, celý život žijem na Slovensku , ale narodila som sa v Maďarsku, pracujem v Maďarsku , všetkých lekárov mám tam, moja sestra tiež. Moja mama to mala takto isto, od kedy sa vydala otca, žila na svk. Nikdy nebol žiaden problém. Môj lekár je od teba na stovky kilometrov, a netuším aké má jazykové znalosti a či berie nových. Ako samoplatca si budeš vedieť isto nájsť lekára bližšie k BA, veď zubných kliník je veľa.

@luk1n0 normálne chodia ľudia do Mosonu, Gyoru aj s len kazmi.Hladaj na Google, FB pracuje tam aj veľa slovakov