Hľadám zúbarku v Leviciach a v okolí, čo má dobrý ľudský prístup - máte skúsenosti?
Poprosím napíšte skúsenosti, mam hrozné zuby, jeden predný už dávno nemám ostatné zničené ďalšie na vytrhnuté, ach... no som tehotná a je na čase s tým niečo robiť aj keď mam panický strach. Za každú radu, skúsenosť ďakujem 🙂
@jarkove ďakujem pozriem si ich na internete 🙂
@2michaela3 nuž nič moc v leviciach, treba si zistiť ku komu patríte, zavolajte si do zdravotky tam vám povedia, kde patríte podľa bydliska. zubári nechcu veľmi brať, je možnosť ísť k súkromníkovi bez zmlúv, ale tam sú tie ceny o dosť vyššie, a hlavne zubári nie radi riešia zuby v tehotenstve, to si si mala dať dokopy pred otehotnením, nie teraz.
@bebotka ako nechcem si ich dat teraz úplne do kopy stačí ak mi po opravia čo sa mi teraz pokazilo, a po tehotenstve budem riešiť chýbajúce zuby, to by teraz nešlo dať ani do poriadku, keďže sme prišli zo zahraničia tak ja tu ešte zubára na Slovensku nemám a keďže nežijem kde mam trvalý pobyt tak to bude ťažšie,. Ale ďakujem za radu. 🙂
@2michaela3 vidím že si z luzian vo farnej je celkom dobrá zubárka mi k nej chodíme
@zdena1990 meno môžem poprosiť?
@2michaela3 Viktória Dohanyova a Štefan Farkaš zubár už veľmi nechce robiť je dôchodca ale aj ten je veľmi dobrý ale zubárka je veľmi ochotná t.c. 036 7734164
tak toto hľadanie riešim momentálne aj ja, zubárka odišla do dôchodku a k tej, čo patrím nemám dôveru, tí, čo majú dobré recenzie a spolupracujú s poisťovňami nových neberú a na priamu platbu to sa nedá, tak teraz skúšam aj ja Starzyk Šurany

Za mňa MDDr. Jiríčková, Starzyk Šurany, skvelý ľudský prístup, príjemná, šikovná mladá zubárka.