Imunoalergológ v Bratislave
Ahojte, vie mi niekto poradit dobreho imunologa v BA, pls?
Moja lekarka mi odporucila MUDr. Cingelovu, ale ta nam dala realny termin az v septembri, co urcite nemozeme dovtedy cakat, nakolko mame zle vysledky krvy a stavovu poruchu imunity, musime to riesit cim skor, dakujem za vase rady a vlastne skusenosti.
@zino ahoj, k dr rennerovej sme chodili asi rok, resp boli sme tam 4x, syn bol este malicky uplne, zobrali mu krv, urobili vsetky vysetrenia z nej. U dr cingelivej sme neboli, presli sme k mojej dr ondrisovej, tam nam testy zopakovali a tym, ze sa mu nic nepotvrdilo, nechodi tam pravidelne. Ak bude treba, pojde.
Je celkom fajn si myslim, urobila vsetko, co treba, na vsetky otazky odpovedala. Ak sa nemylim, tak sme platili 70 na rok a tusim 20 sa platilo za jednorazove vysetrenie.
@lilitela ahoj prepac ze az teraz odpovedam. Chodime k MUDr.Rennerovej a zatial som spokojna. Urobila odbery aj kozne testy a zase pojdeme na odbery krvi o par mesiacov. Je mila a odpoveda na vsetky otazky. Vzdy som objednana na presny cas a nikdy nemusime cakat. Nemam to ale velmi s cim porovnat. No zatial nemam dovod menit ju.
@lilitela mne hovorili ze sa moze kojit a pit vodu... dokonca by malo pit dost vody alebo teda prijimat tekutiny predtym, asi aby bola krv dost riedka a nie husta. A kedze odbery boli o 7:00 tak nebol problem nic nejest. Na Kramaroch mi ale povedali, ze 2 (alebo 3? uz si nepamatam) hodiny predtym nekojit. Tak neviem.
@zino Vdaka. Ja som dostala info, ze 3 hodky ani mlieko (nebolo upresnene ci materske alebo UM), a pre nas to problem je, kojim aj v noci, defacto na poziadanie. Pri takom babatku neviem vysvetlit ze si teraz neda, a ani nevydrzim pocuvat 2 hodiny vrieskanie od hladu a uz vobec nie odopierat. Ani nanutit nedokazem, ze vies co, teraz o 5,00 si daj plnu davku, lebo do 8,00 nedostanes nic. Este sme sa s muzom zhodli, ze potom cakat este na odber nejake desiatky minut s vrieskajucim upotenym dietatom.... ach jaj.
@lilitela tomu rozumiem. Ja som nastastie isla so synom, ked mal uz pomaly rok a sice je tiez kojeny aj v noci, ale ako som pisala, u Dr. Rennerovej povedali, ze moze mlieko aj vodu, takze som ho nemusela obmedzovat. Isli sme na 7:00 a necakali sme vobec a on dokonca spal az dokym sme neprisli tam.
Kolko sa plati u Mudr.Komadovej?

@agelica rada by som vedela, ci si bola spokojna s MUDr. Rennerovou, lebo som tiez dostala termin k MUDr. Cingelovej na december a potrebovala by som so synom ist skor na vysetrenie, preto som rozmyslala nad Pneumo alergocentrom a touto doktorkou. Bola si prosim potom este aj u Cingelovej? Vdaka za info