Je tu nejaký infektológ alebo virológ?
Poprosila by som o radu ak sa tu niekto taky nájde. Vopred ďakujem.
@elizabet173 by som skôr povedala 9 z 10 diskutujúcich 🙂
Lekár na koníkovi celkovo je dosť rarita. Poznám tu len štyroch. Toto je možno aj nejaký vedecký smer... jedine že by niekto niekoho poznal z okruhu rodiny, známych
Možno na krízovom štábe občas preliezajú aj koníka...len treba počkať a byť trpezlivý 😀
@pravdovrav11, ďakujem. Len by ma zaujímalo, či je pravda co sa píše na rôznych stránkach ohľadne šírenia covidu potravinami a rôznymi povrchmi. Viem, že primárna cesta je z človeka na človeka. Niekde sa uvádza že vírus dokáže prežiť na povrchoch 3-4 dní. Známi hovoria, že po pár minútach zomiera a potrebuje hostiteľa na prežitie (človek, zviera) a povrchy vôbec netreba riešiť. Co je teda mýtus a co fakt?
@bambulienka25 ďakujem. Len by ma zaujímalo, či je pravda co sa píše na rôznych stránkach ohľadne šírenia covidu potravinami a rôznymi povrchmi. Viem, že primárna cesta je z človeka na človeka. Niekde sa uvádza že vírus dokáže prežiť na povrchoch 3-4 dní. Známi hovoria, že po pár minútach zomiera a potrebuje hostiteľa na prežitie (človek, zviera) a povrchy vôbec netreba riešiť. Co je teda mýtus a co fakt?

@lilu2008 podla odpovedi v niektorych temach kazdy druhy...