icon

Je tu nejaký infektológ alebo virológ?

lilu2008
27. feb 2021

Poprosila by som o radu ak sa tu niekto taky nájde. Vopred ďakujem.

elizabet173
27. feb 2021

@lilu2008 podla odpovedi v niektorych temach kazdy druhy...

janage
28. feb 2021

@elizabet173 by som skôr povedala 9 z 10 diskutujúcich 🙂

janage
28. feb 2021

@lilu2008 keďže tí sú momentálne pretažení, pochybujem, že tu niekoho nájdeš, nemôžeš zavolať priamo na infekčné do najbližšej nemocnice?

basska_b
28. feb 2021

Lekár na koníkovi celkovo je dosť rarita. Poznám tu len štyroch. Toto je možno aj nejaký vedecký smer... jedine že by niekto niekoho poznal z okruhu rodiny, známych

evaachesa
28. feb 2021

Možno na krízovom štábe občas preliezajú aj koníka...len treba počkať a byť trpezlivý 😀

pravdovrav11
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lilu2008
autor
28. feb 2021

@basska_b ahoj. Ďakujem. Áno, tak som rátala, že niekto má takéhoto odborníka v rodine. 🙂

lilu2008
autor
28. feb 2021

@pravdovrav11, ďakujem. Len by ma zaujímalo, či je pravda co sa píše na rôznych stránkach ohľadne šírenia covidu potravinami a rôznymi povrchmi. Viem, že primárna cesta je z človeka na človeka. Niekde sa uvádza že vírus dokáže prežiť na povrchoch 3-4 dní. Známi hovoria, že po pár minútach zomiera a potrebuje hostiteľa na prežitie (človek, zviera) a povrchy vôbec netreba riešiť. Co je teda mýtus a co fakt?

lilu2008
autor
28. feb 2021

@bambulienka25 ďakujem. Len by ma zaujímalo, či je pravda co sa píše na rôznych stránkach ohľadne šírenia covidu potravinami a rôznymi povrchmi. Viem, že primárna cesta je z človeka na človeka. Niekde sa uvádza že vírus dokáže prežiť na povrchoch 3-4 dní. Známi hovoria, že po pár minútach zomiera a potrebuje hostiteľa na prežitie (človek, zviera) a povrchy vôbec netreba riešiť. Co je teda mýtus a co fakt?

lilu2008
autor
28. feb 2021

@evaachesa ďakujem, ale to si nemyslím 🙂

lilu2008
autor
Autor odpoveď zmazal
lilu2008
autor
1. mar 2021

@basska_b rátala som s tým, že niekto bude mať možno infektologa v rodine.

basska_b
1. mar 2021

@lilu2008 Rozumiem. Tak možno sa niekto ozve. Ono, aj komentáre od veci posúvajú tému vyššie a uvidí ju viac ludi ☺