Kam na extrakciu zuba múdrosti?
Ahoj, prosím poradíte kam na extrakciu zubu múdrosti? Platí sa zato? Ďakujem
za co sa v dnesnej dobe neplati ? 😀 s tymto skor na chirurgiu ako ku klasickemu zubarovi..a priprav si penazenku 🙂
Ja som bola v suranoch pred 2 rokmi platila som 50€ uz s injekciou + rtg asi 15€
Nemocnica a platí sa len za injekciu cca 20€.
Zalezi ci zub treba len vytiahnut alebo aj nejako chirurgicky osetrit (napr ak ma zatocene korene, neprerezal sa a rastie smerom k sedmicke a pod)... Mne tahali hornu osmicku bez nutnosti chir zakroku a platila som 50 € v PO minule leto dr. Sivaka, rtg som priniesla svoje od mojej zubarky a mala som od nej aj odporucaci listok...
Zrovna včera som bola v Yluxe na Račku, BA. Platila som 170 eur, ale ani som nevedela, ako ten zub vytiahol.
Bola som tam už druhýkrát, spokojná.
Len je rozdiel vyrastená, nebolestivá , nie príliš krivá osmička, alebo atypicky rastúca, pod ďasnom a pod., kde treba rezať a šiť.
Záleží kde na Slovensku. Inak sa ťažko radi
Statna nemocnica neplatila som nic, teraz asi 5€ za injekciu beru
Sukromny lekar so zmluvou s mojou poistovnou vyse 100€
Mne majú trhať zub múdrosti koreň ktory je spojený s dutinou nosa alebo také niečo ma sa to robiť chirurgicky but v TN alebo Bojniciach ….mam platiť 300€a postupne mi majú vybrať takto všetky 4 dva dole dva hore 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️stále to oddeľujeme ale tieto dva mesiace ma už neminú ísť vybrať prvý

@luci159 "platí sa zato" - to ma pobavilo 😃 zubári si dajú zaplatiť ešte aj pozdrav.. platí sa minimálne 100 eur za 1 zub. Človek si žiaľ aj za bolesť zaplatí.
A odporúčam určite stomatochirurgiu, a nie zubára