icon

Kam v BA na šetrnejšie testy s krátkymi tyčinkami pre dieťa?

denkatn
25. júl 2021

dcera ide do tabora, 6 rokov, ubytovacie zariadenia vyzaduje test aj nad ramec opatreni.
dceru uz som 2krat predtym davala testovat antigenovymi, neviete mi povedat kde ju mozem dat otesovat setrnejsie? uz ma z toho strest... predtym bola vzdy odvazna u lekarky, vela vydrzala, ale toto uz fakt chcem robit setrne...

ikka204
25. júl 2021

Ja mam 6 rocnu dceru a nedavno sme cestovali do talianska, kde vyzadovali test pre dieta od 6 rokov. Tiez som mala trosku obavy. Zdravotnik testoval beznou palickou, ale tak "na kraj nosa". Este menej ako u dr. pri beznom vytere. Cize zalezi od zdravotnika. Moju to maximalne trosku posteklilo. Dokonca mi pri vychode vravi: "ideme este raz? bolo to smiesne." Skuste predtym poprosit, ze dieta vam minule vytrapili, nech je opatrny... Pripadne aj napr. moj vseobecny dr. testuje normalne. Skuste popytat pediatra alebo svojho lekara.

kuka221
25. júl 2021

@denkatn ja som syna objednala na pcr test. Keď ide do tábora min na 4 noci tak je beplatný. Deťom robili kloktací test automaticky

anjelok
25. júl 2021

Momky.sk ma kratke antigenove testy

matovicova
25. júl 2021

@denkatn Dúbravka Agátová 👍

siska53
25. júl 2021

@denkatn A kloktaci test?? Nas 11 rocny este potreboval a ponukli mu automaticky kloktaci ( ona ale trval na pcr 😁). Cize z toho usudzujem, ze detom davaju prioritne ten kloktaci..