Kde absolvovať ASSR vyšetrenie sluchu na Slovensku a v Čechách?
Prosím vás, kde všade robia ASSR vyšetrenie sluchu, môže byť aj v Čechách. Na kramaroch nudch sme dostali termín až na APRIL!!! to je pre mňa nepredstaviteľné!!!! Googlim hľadám, viem že robia na antolskej ešte,a v Košiciach. Môžu byť kľudne aj súkromné kliniky!!
Mudr. Mesárošová - Banská Bystrica.
Vojenská nemocnica Ružomberok ORL
Brno. Audio Fon Centr. - všetko si budeš hradiť. cca 1500 českých korún/ vyšetrenie.
Mudr. Mesárošová - Banská Bystrica.
Vojenská nemocnica Ružomberok ORL
Brno. Audio Fon Centr. - všetko si budeš hradiť. cca 1500 českých korún/ vyšetrenie.
@deti95060810 a viete mi prosim povedať ktoré ako vykonávajú či uspávaju alebo nie,či si to viem niekde dohľadať tieto info o nich
@deti95060810 a viete mi prosim povedať ktoré ako vykonávajú či uspávaju alebo nie,či si to viem niekde dohľadať tieto info o nich
@kika6182 robí sa to vždy v celkovej narkoze nám to robili na Kramároch
@kika6182 robí sa to vždy v celkovej narkoze nám to robili na Kramároch
@andrejka1974 nerobí sa to vždy v celkovej narkoze, napríklad ani Antolská to tak nerobí pokiaľ viem ??.. a dnes som volala s pánom doktorom ktorého som našla na internete súkromníka, Račianska 24E a tiež to nerobí v narkoze ...
@andrejka1974 nerobí sa to vždy v celkovej narkoze, napríklad ani Antolská to tak nerobí pokiaľ viem ??.. a dnes som volala s pánom doktorom ktorého som našla na internete súkromníka, Račianska 24E a tiež to nerobí v narkoze ...
@kika6182 Prosim ta, a kolko si platila,kedze sukromnik ,dakujem

pre dieťa?