Kde nájsť dobrého neurológa na diagnostiku?
Dobrý deň, neviete mi prosím poradiť kde by som sa mohol objednať na dobré neurologické vyšetrenie alebo diagnostiku? Aj súktromné. Už som doslova zúfalý. Operácia bedrovej chrbtice po 5 minútovom vyhodnotení MR, bolesti v nohe a zlepšenie žiadne. Stratených 6 mesiacov kvôli ničomu a stále v bolestiach. Ďakujem pekne za každú radu.
@taktotedanie som z Trnavského kraja, ale pokiaľ ide o cestovanie, áno som ochotný cestovať aj ďalej, ak by mal niekto dobré skúsenosti
@branislav24 ak máš bolesti chrbtice, tak tu ti neurolog nemá veľmi ako pomôcť. Diagnostiku chceš vlastne akú? MR máš za sebou. Bolo by fajn keby si napísal čo máš za sebou a aké príznaky. Aj lekári toho istého zamerania sa tiež špecializujú na problémy konkrétnejšie a v tom sú potom lepší.
Najlepsie je objednat sa k neurochirurgovi na konzultaciu,ziadanku ti da neurolog.
@gemerka17 Mám toho za sebou už naozaj veľa. Bolesti bedorvej chrbrice. Problém L5-S1, bolesti nohy, tŕpnutie prstov na nohách, bolesti bedier. Lieky, infúzie, kortikoidy k nervom, cvičenia... Pred 6 mesiacmi operácia a výsledkom, citujem neurochirurga: pravdepodobne nie príliš úspešná... Myslím si že potrebujem dobrú diagnostiku a odborníka. Nie len 5 min pohľad na MR a ideme to zoperovať...
@branislav24 keď si ochotná cestovať tak v Leviciach je veľmi dobra pani doktorka Lecka. Cez Dôveru sa dá aj objednať.
@branislav24 ludia si mylne myslia ze in operacia nieco vyriesi
Ja som bola 4mes na neurologii a nestretla som pacienta, ktory by bol po operacii spokojny
@branislav24 operacia môže prísť do úvahy ak už pacient skúsil všetko s tým, ze podstivo cvičil každý boží deň, rehabilitoval, minimálne 2 roky. A ak to nepomohlo, tak až po tom. 99% prípadov netreba operovať, lebo konzervatívna liečba je úspešná. Avšak vážne tu ten pacient musí makať. A samozrejme nikomu sa nechce a potom presne vznikajú také situácie ze hor sa do operacie a nič sa nezmení.
Diagnostika je len MR s tým ze najlepšie to zhodnotí neurochirurg po lekárskej stránke a výborný fyzioterapeut po svojej konzervatívnej línii. Konzervatívna liečba je veľmi široká a dá sa naozaj veľmi veľa pre seba spraviť. Len je to na dlhé lakte a sam sa musíš veľmi snažiť.
@branislav24 a kde operovali? Známi bol v ba na neurochirurgii na Kramároch, trvalo 3 roky kým odsúhlasili operáciu. Chodil na rehabilitácie, obstreky a neviem čo všetko až potom operácia.
Ja chodím do sinalgisu v Bratislave. Ale ja mam problémy s mozgom a som po operácii, ale aj keď s chrbticou som mala kvôli práci tak sme riešili všetky alternatívy ktoré šli
@ronie338 Ja som chodil 2 roky prevazne na kliniku v BA. Obstreky, lieky, kortikoidy priamo k nervom 3x, medzi tym infuzie, bolo toho este viacej...Potom vyhodnotili ze mi nepomozu. Odporucili ma na operaciu. Potom som isiel na neurochirurgiu tiez v BA (sukromna klinika, nechcem robit reklamu) a po zhodnoteni ktore trvalo asi 2 min z MR a bez dalsej diagnostiky operacia v nemocnici Sv. Michala. Uz na prvej klinike nevedeli presne urcit co sposobuje problemy a podla lekara to nemusela byt len platnicka ktoru mi operovali. Kedze bolesti a symtptomy su po operacii rovnake ako pred, hladam niekoho, kto sa vie pacientovi venovat viacej ako 2 min. Krory je dobry diagnostik. Nie doktora,tu mate lieky alebo obstrek a dovidenia nabuduce.
@branislav24ahoj. Skus si kuk dr.Kozmon. Ale sa plati ale termin mozno aj zajtra. Hlavne drzim palce! 🍀🍀🍀

@branislav24 daj aspon oblast kraj mesto, ci z bratislavy budes cestovat do bardejova?