icon

Kde robia PEP test?

uzanka16
14. jún 2023

Prosím, kde robia PEP test okrem BA a KE? Mali nám robiť v Dolnom Smokovci, ale prístroj majú preč, takže, len stále predpoklad, že deti majú reflux.

diaalex
14. jún 2023

@uzanka16 nám povedali, že len Ba a Ke 🙂 moja to absolvovala min rok aj to tak, že som prišla do ke pre veci (skúmavku), pani dr mi označila koľko slín a keď som nazbierala odniesla som späť k ním do labáku 🙂

gerfinka
14. jún 2023

@diaalex
@uzanka16 aj vo zvolene. Doktorka Somorova. Nedávno sme s dcérkou absolvovali.

gerfinka
Autor odpoveď zmazal
uzanka16
autor
15. jún 2023

@gerfinka podarilo sa mi nakoniec v RK na krcnom tak som rada.

1986majka
25. okt 2023

@gerfinka ahoj,prosim ta,kolko slin bolo treba na ten pep test?🙈🙈lebo mali by sme to absolvovat s malym(teraz mal 5 rokov) a nie a nie ho naucit nazbierat tie sliny,vypluvat vie,ale tie sliny nevie zozbierat v ustach🙈🙈🙈pojdeme tiez do zvolena.dakujem za odpoved🙏

diaalex
25. okt 2023

@1986majka zober pipetku a vysaj mu 🙂

1986majka
25. okt 2023

@diaalex dakujem za tip🙂 dnes som ho to ucila,tak nieco povypluval,snad to bude stacit🤣 prosim ta a to sa pluje iba jeden den alebo viac?niekde som citala ze 3 dni po sebe🙈

diaalex
25. okt 2023

@1986majka mne povedala, že pipetkou vysajem až po čiaru (označili mi skúmavku), mám to držať v chladničke kým toľko nenazbierala a doniesť 🙂 nepovedali dni

1986majka
25. okt 2023

@diaalex dakujem za info,uvidime co mi odpisu,pisala som im mail nakolko telefonne cislo nemozem zohnat🤦‍♀️ze informacie cez mail🤷‍♀️

gerfinka
26. okt 2023

@1986majka moja tiez ma len 5 rokov. Tusim bol pokyn, ze sa mozu sliny zbierat 3 dni. Ale v podsate sa jej to podarilo za jeden. Bola to len taka skumavka mala.

ermina2
27. nov 2023

@gerfinka prosim vas ste sa objednavali?uz tyzden sa tam neviem dovolať..alebo kedy cca volat?dakujem Erika

lienkazienka
2. dec 2023

@uzanka16 prosim Vas kde v Ruzomberku sa da spravit Pep test.? Na google mi nic neukazuje. Dakujem.

gerfinka
2. dec 2023

@ermina2 už si nepamätám či telefonicky alebo osobne. Lebo s dcérou sme tam chodili aj kvôli výberu mandlí a v tej poliklinike máme aj iných doktorov.

uzanka16
autor
4. dec 2023

@lienkazienka Terekova Gabriela - krcná lekárka

ermina2
6. dec 2023

@lienkazienka my sme z Pd a boli sme vo Zvolene...riesili sme to cez mail...sestricka mi zavolala a dohodli sme sa...boli sme tam 5min asi a vysledok znova na mail nam poslala

saska00
26. aug 2024

@uzanka16 a cena prosím za ten test u nej?

uzanka16
autor
12. sep 2024

@saska00 už si nepamätám koľko to stalo ale niečo sa mi marí že nejakých 36-40€ ale nie som si istá.