Kedy vybaviť detskú lekárku?
ahojte poprosim vas o radu baby mam ist dopredu k lekarke spytat sa ci mi maleho vezme ked sa narodi?,?? a vadi ak byvame v ba ale trvale bydlisko mam uplne inde ???
@kosimo ja som si ju zajednala, ked som seba od nej odhlasovala, ked uz som bola tehotna 😀 mala som 27 rokov 😀 vravim jej, ze pani doktorka, na vymenu, ja idem het a maleho mi vezmete namiesto mna 😀
ale hej, treba dopredu, u nas sa v porodnici pytali na pediatra, posielali mu tusim dokumentaciu babatka, aj niektore vysledky vysetreni, ktore sa robili v porodnici, ale medzitym nas pustili domov.
trvaly pobyt moze byt problem pri tej rajonizacii, co pise aj @sardinka335 , preto skus radsej skor si zajednat, nech mas istotu
@kosimo ja som to bola vybavit vcera, nukde na dverach neboli ulice a povedali mi, ze rajonizacia uz nefunguje, aspon tam nie. Vybavila som u mojej ex detskej lekarky, bola som prekvapena, ze si ma pamataju. Dala papierik s cislom ked pojdem z porodnice mam zavolat, hned ma vezmu bez cakania 🙂 vybavene za 5 min 🙂
Pokial pediater nemá natreak tak vás zoberie a súkromník určite,treba si to dohodnúť ešte pred pôrodom,mňa sa v pôrodnici doktorka z novorodencov hneď pytala na meno a adresu pediatra aj si to zapísala.

@kosimo myslím ze bydlisko vobec nevadi...ale ak by mala plno detí, tak by to mohol byt problém. A presne ako pišeš treba si dopredu zabeštelovať lekara, ktorý ti maličké vezme...tam hned po prichode z porodnice neviem na druhy tretí den sa ide do poradne pozrieť babätko, pripadne niektore doktorky maju aj tzv. novorodenecke navštevy, ze pridu k vam domov. Určite si uz zavolaj dokine ktorej chceš ist ze či ta zoberie a kedy prist na prvu navštevu.