icon

Laserové odstránenie žiliek na tvári: Kliniky v Prešove a Košiciach

stanulienka28
6. okt 2025

Ahojte. Viete mi poradiť svoje skúsenosti s laserovým odstránením žiliek v okolí nosa a na nose? A ak máte skúsenosť odporučiť mi nejakú kliniku v Prešove alebo Košiciach?
Ďakujem

kiwi3
6. okt 2025

ja mam teda velmi zlu skusenost, bolelo to ako slak, bolo to drahe a vysledok nula bodov... bola som v ba, ustav lekarskej kozmetiky. odvtedy je moj kamos uz len zeleny korektor.

livuska124
6. okt 2025

Bola som. Účinok okamžitý, bolesť brutálna 😀 Avšak - na to ma aj lekárka upozornila - že ľudia, čo tieto žilky majú, sa ich nikdy nezbavia úplne. Ak je tam predispozícia, tak proste budú vznikať nové. Mala pravdu. Už po pol roku - roku som mala nové vytvorené.

kiki68
6. okt 2025

Mne to ponukali teraz v AT, nejakou plazmou, typ laseru odstranit na tvari, cize neist do toho?

stanulienka28
autor
7. okt 2025
@kiwi3

ja mam teda velmi zlu skusenost, bolelo to ako slak, bolo to drahe a vysledok nula bodov... bola som v ba, ustav lekarskej kozmetiky. odvtedy je moj kamos uz len zeleny korektor.

@kiwi3 tak to ste ma veľmi nepotešili 😞

kiwi3
7. okt 2025
@stanulienka28

@kiwi3 tak to ste ma veľmi nepotešili 😞

@stanulienka28 netusim, preco mi to vobec nechytilo tie zilky... nikto mi ani nepovedal, ze sa to moze nepodarit. a to teda bolo celkom renomovane centrum, co sa tvari ako medicinske.

stanulienka28
autor
10. okt 2025
@kiwi3

@stanulienka28 netusim, preco mi to vobec nechytilo tie zilky... nikto mi ani nepovedal, ze sa to moze nepodarit. a to teda bolo celkom renomovane centrum, co sa tvari ako medicinske.

@kiwi3 ja som vedela, že sa môže žilka objaviť po zákroku znova, lebo telo má na to už predispozíciu, ale že to vôbec nemusí chytiť tak to som fakt netušila 😞. A nemáte skúsenosť z LED maskou či to náhodou nepomáha?

stanulienka28
autor
10. okt 2025
@livuska124

Bola som. Účinok okamžitý, bolesť brutálna 😀 Avšak - na to ma aj lekárka upozornila - že ľudia, čo tieto žilky majú, sa ich nikdy nezbavia úplne. Ak je tam predispozícia, tak proste budú vznikať nové. Mala pravdu. Už po pol roku - roku som mala nové vytvorené.

@livuska124 mne sa urobili žilky kvôli tomu, že v puberte som používala dosť silné produkty na tvár plne alkoholických zložiek kvôli silnému akné 😔 mám ich už od cca 15 rokov pri nose lenže mám pocit, že vekom sa to ešte zhoršuje.