Laserové odstránenie žiliek na tvári: Kliniky v Prešove a Košiciach
Ahojte. Viete mi poradiť svoje skúsenosti s laserovým odstránením žiliek v okolí nosa a na nose? A ak máte skúsenosť odporučiť mi nejakú kliniku v Prešove alebo Košiciach?
Ďakujem
Bola som. Účinok okamžitý, bolesť brutálna 😀 Avšak - na to ma aj lekárka upozornila - že ľudia, čo tieto žilky majú, sa ich nikdy nezbavia úplne. Ak je tam predispozícia, tak proste budú vznikať nové. Mala pravdu. Už po pol roku - roku som mala nové vytvorené.
Mne to ponukali teraz v AT, nejakou plazmou, typ laseru odstranit na tvari, cize neist do toho?
ja mam teda velmi zlu skusenost, bolelo to ako slak, bolo to drahe a vysledok nula bodov... bola som v ba, ustav lekarskej kozmetiky. odvtedy je moj kamos uz len zeleny korektor.
@kiwi3 tak to ste ma veľmi nepotešili 😞
@kiwi3 tak to ste ma veľmi nepotešili 😞
@stanulienka28 netusim, preco mi to vobec nechytilo tie zilky... nikto mi ani nepovedal, ze sa to moze nepodarit. a to teda bolo celkom renomovane centrum, co sa tvari ako medicinske.
@stanulienka28 netusim, preco mi to vobec nechytilo tie zilky... nikto mi ani nepovedal, ze sa to moze nepodarit. a to teda bolo celkom renomovane centrum, co sa tvari ako medicinske.
@kiwi3 ja som vedela, že sa môže žilka objaviť po zákroku znova, lebo telo má na to už predispozíciu, ale že to vôbec nemusí chytiť tak to som fakt netušila 😞. A nemáte skúsenosť z LED maskou či to náhodou nepomáha?
Bola som. Účinok okamžitý, bolesť brutálna 😀 Avšak - na to ma aj lekárka upozornila - že ľudia, čo tieto žilky majú, sa ich nikdy nezbavia úplne. Ak je tam predispozícia, tak proste budú vznikať nové. Mala pravdu. Už po pol roku - roku som mala nové vytvorené.
@livuska124 mne sa urobili žilky kvôli tomu, že v puberte som používala dosť silné produkty na tvár plne alkoholických zložiek kvôli silnému akné 😔 mám ich už od cca 15 rokov pri nose lenže mám pocit, že vekom sa to ešte zhoršuje.

ja mam teda velmi zlu skusenost, bolelo to ako slak, bolo to drahe a vysledok nula bodov... bola som v ba, ustav lekarskej kozmetiky. odvtedy je moj kamos uz len zeleny korektor.