icon

Logopéd pre dvojročné dieťa v Bratislave

marcelasz
1. jan 2014

ahojte maminky oteckovia,mate niekto skusenost s logopedom v Bratislave,chcem nejakeho navštivit s mojim 2-ročnym synčekom,ktory vobec nerozprava.skuste poradit ak mate skusenost,nejakeho dobreho.Dakujem

Strana
z2
marcelasz
autor
3. jan 2014

@evka_szabova volam jej 2 dni a nič,asi ešte dovolenkuje,skusim v pondelok

evka_szabova
3. jan 2014

@marcelasz Je to možné, ja si tiež potrebujem dohodnúť termín a v mobile mám pripomienku až na 8.1., že volať logopedičke. Tak v stredu by už mala pracovať.

evka_szabova
9. jan 2014

@marcelasz ako si dopadla u Minárikovej, dovolala si sa?

marcelasz
autor
9. jan 2014

ano,nezobrala nas,vraj sa nevenuje takym malickym detom,mam vraj počkat ešte 3-4 mesiace,že možno sa rozrozprava,na to som jej povedala o možnych komplikaciach,ktore možu nastat ak to nebudem cim skor riešit,no zacala sa smiat,odporucila mi dialog,takže asi pojdem tou sukromnou cestou a všetko si budem musiet platit,ale skusila som volat na kramare Dreslerovej a ta nas objednala už o dva tyždne,tak uvidime

evinqua
10. jan 2014

@marcelasz sama som logoped a ak rodic citi potrebu ist za odbornikom, urcite by som ho neodmietla, nenechavala cakat, v dnesnej dobe uz vieme zhodnotit, ci sa jedna o oneskorovanie velmi skoro/existuju diagnosticke metody uz pre deti mladsie ako jeden rok, takze... :D ale ziadny strach, je vela deti, ktore naozaj do troch rokov nic a potom sa to samo rozbehne, takychto pozitivnych je ovela viac ako tych, kde sa zisti nejaka vaznejsia porucha. logoped pri takto malych detoch uci rodica, ako stimulovat recovy vyvin, hravou formou a urcite za pritomnosti rodica - s rodicom za dverami to ma vyznam pri korekcii vyslovnosti u predskolaka, kedy niektore deti rodic ,,vyrusuje", hanbia sa pred rodicom

lenulice
10. jan 2014

@abbie aj jsi ji uz zkousela zkontaktovat? Bo jsme tam dnes byli a se mi zda, ze jedne mamince rikala, ze ma plno ;(

abbie
10. jan 2014

@lenulice ano zobrala nas, za tyzden ideme na prve sedenie 😉

lenulice
10. jan 2014

@abbie super, potom pisni dojmy 🙂

aislinn785
11. jan 2014

ja odporucam p. Baumgartnerovu v ZS Záporožská v Petržalke, je výborný odborník, ktorý mi pomohol a je veľmi milá

saskia77
11. jan 2014

@abbie preco nie si spokojna s Dialógom ?

vroni
11. jan 2014

@katinka71, chodili sme k logopedicke aj vo Viedni a tiez tvrdila, ze od dvoch rokov je logoped zmysluplny, ale vacsina na to nema kvalifikaciu... Dala by som ti aj meno a adresu, ale viedenska ti asi figu pomoze, ci?

katinka71
12. jan 2014

@vroni dakujem veru vieden je pre nas daleko jedna cesta 5 hodin,usilovne hladam v innsbrucku a okoli 🙂

filla
28. máj 2014

Tiež som bola 3 krát na Kramároch,pani logopedička sa síce usmievala ale syn si nevedel k nej nájsť cestu. Vždy sme si poplakali,keď sme sa tam chystali. A ani ja som nemala dobrý dojem,pani bola vždy dosť nervózna ako keby na nás nemala čas,a to sme sa tam dostali akože po známosti.Teraz už pol roka chodíme každý týždeň do logopedického centra na Koziu ul., volajú sa Asobi .Darí sa nám a som veľmi spokojná.Tiež som si nebola istá či Maťko bude spolupracovať. Zo začiatku bol trochu problém.Teraz už vydrží pracovať aj 30 minút, hrajú sa ,skladajú si obrázky... a neodmietne ani cvičiť s jazýčkom.Tu v Bratislave sú určite najlepší . Majú tam také priehľadné zrkadlo cez,ktoré rodič stále sleduje čo dieťa v ambulancii robí ,ako sa mu darí ako ho logopedička usmerňuje.Je to tak lepšie,lebo pracuje sústredenejšie a nepozerá stále na mňa či ho sledujem. Ale ak by chcel, aby som bola pri ňom, môžem si k nemu sadnúť a zapojiť sa do jeho logopédie.Je to taká iná, moderná logopédia a to sa Maťkovi veľmi páči a ja som nadšená( tiež som ako dieťa chodila k logopedičke a nemám na to dobré spomienky,toto je niečo úplne iné...) .

Strana
z2