icon

Má poisťovňa preplácať očné protézy?

18. jan 2025

Máte skúsenosti s očnou protezou, s doktorom na Slovensku, ktorý sa na to špecializuje..prepláca protézu poisťovňa?

taktotedanie
19. jan 2025

Labop-ocne protezy, jozef kalapos, tahanovske riadky kosice ak to nieje pre teba daleko, protezy ocni lekari nerobia, na to musis mat ine vzdelanie a vybavenie
Ak mas predpis od lekara tak ano

autor
19. jan 2025

@taktotedanie ak je predpis od očného lekára, tak sa medoplaca?

autor
19. jan 2025

@taktotedanie pozerala som na internete presne toho doktora v Košiciach. Mám to asi 60 km do ke. A on to objednával protézy?

taktotedanie
19. jan 2025

Zavolaj si a informuj sa, povedz aku mas poistovnu, je to prijemny pan a velmi sikovny
Nieje doktor
On si vyraba tak aby pacientovi sadlo do oka, kresli na ocnu protezu tak aby boli struktury oka na nerozoznanie od zdraveho oka

autor
19. jan 2025

@taktotedanie ďakujem veľmi pekne za radu 🥰🥰🥰

dolicek82
21. jan 2025

@taktotedanie dobrý deň a vy mate odtiaľ protezu?

taktotedanie
21. jan 2025

@dolicek82 ja nemam protezu, pracujem na ocnej ambulancii a k tomuto panovi posielame pacientov co ich potrebuju

dolicek82
21. jan 2025

@taktotedanie a viete mi povedat kolko protez do roka maju pacienti nárok a ako vyraba prvu ci robi otlacok alebo ako pripadne vieme sa nejak sukromne spojiť?

taktotedanie
21. jan 2025

@dolicek82 zadaj si do googlu hore uvedene udaje, je tam aj telefonne cislo, pan ti vsetko ochotne vysvetli

dolicek82
21. jan 2025

@taktotedanie dakujem ale ja som sa s vami chcela spojit a nieco popýtať ja som zapadne slovensko a len som chcela nieco tak sukromne

taktotedanie
21. jan 2025

@dolicek82 1x rocne, ano robi