Má poisťovňa preplácať očné protézy?
Máte skúsenosti s očnou protezou, s doktorom na Slovensku, ktorý sa na to špecializuje..prepláca protézu poisťovňa?
@taktotedanie ak je predpis od očného lekára, tak sa medoplaca?
@taktotedanie pozerala som na internete presne toho doktora v Košiciach. Mám to asi 60 km do ke. A on to objednával protézy?
Zavolaj si a informuj sa, povedz aku mas poistovnu, je to prijemny pan a velmi sikovny
Nieje doktor
On si vyraba tak aby pacientovi sadlo do oka, kresli na ocnu protezu tak aby boli struktury oka na nerozoznanie od zdraveho oka
@taktotedanie ďakujem veľmi pekne za radu 🥰🥰🥰
@taktotedanie dobrý deň a vy mate odtiaľ protezu?
@dolicek82 ja nemam protezu, pracujem na ocnej ambulancii a k tomuto panovi posielame pacientov co ich potrebuju
@taktotedanie a viete mi povedat kolko protez do roka maju pacienti nárok a ako vyraba prvu ci robi otlacok alebo ako pripadne vieme sa nejak sukromne spojiť?
@dolicek82 zadaj si do googlu hore uvedene udaje, je tam aj telefonne cislo, pan ti vsetko ochotne vysvetli
@taktotedanie dakujem ale ja som sa s vami chcela spojit a nieco popýtať ja som zapadne slovensko a len som chcela nieco tak sukromne
@dolicek82 1x rocne, ano robi

Labop-ocne protezy, jozef kalapos, tahanovske riadky kosice ak to nieje pre teba daleko, protezy ocni lekari nerobia, na to musis mat ine vzdelanie a vybavenie
Ak mas predpis od lekara tak ano