icon

Magnetická rezonancia pre štvorročné dieťa - západné Slovensko

pema21
27. jún 2022

Dobrý deň, viete mi poradiť, kde robia vyšetrenia magnetickú rezonanciu pre 4r. deti? Čiže s narkozou.
Ideál západné Slovensko. Ďakujem.
Ak napíšete aj skúsenosti, ako to prebieha, bolo by to super. Ďakujem.
PS: Nitra momentálne deti neobjednáva.

sisa_s
27. jún 2022

NUDCH kramare ste skusali? 🙂

simsalabim
27. jún 2022

@pema21 urcite NUDCH.

horalka1986
27. jún 2022

My ideme na kramare. Ale nepotesim ta. Objenavali nas zaciatkom juna a ideme koncom novembra.

trinity_77
27. jún 2022

@pema21 ja idem s mojou budúci mesiac.. ale do Martina.
Doteraz to bolo tak, že nás deň pred tým hospitalizuju. Ale potom volal primár, ze už majú zmenu, ráno prídeme na 6;30, 7:30 ma MR a poobede okolo 2 nás púšťajú domov.. no neviem ako to funguje inde
Držím palce 🙂

horalka1986
27. jún 2022

@trinity_77 tak isto aj na Kramaroch.

jaga18
27. jún 2022

Nám robili v KN, ale dávno, keď mal ešte malý len 2 a potom ked mal 5 rokov. Objednávala nás tam neurologicka, termín sme vtedy mali do 2 týždňov. Teraz nás objednali na Kramároch a termín máme v decembri, ale to už bez narkozy.

pema21
autor
28. jún 2022

@horalka1986 prosím ťa a na Kramáre si si volala? Lebo čo som ja našla na nete magnetickú na Kramaroch, tak to bol nejaký Dr. Magnet a tam mi povedali, že deti nerobia... Rovnako aj LV, NZ, Ružinov. Ďakujem.

pema21
autor
28. jún 2022

@sisa_s, simsalabim neskúšala. nebola som si istá, či tam môžem aj ja objednať, alebo len Dr. Lebo v BB nemôže zákonný zástupca, len lekár. A lekár to zasa nechal na mne.

pema21
autor
28. jún 2022

@trinity_77 prosím ťa a v Martine si dlho čakala na termín? Lebo kľudne aj do Martina pôjdem, ak to bude skôr ako v BA.

trinity_77
28. jún 2022

@pema21 myslím ze 3 alebo 4 mesiace sme čakali na termin

horalka1986
28. jún 2022

@pema21 Dr magnet je pre dospelych dole ako je infekcne. Ja som isla normalne cez neurologicku. Takže tam by som na tvojom mieste zavolala. Normalne si najdi NUDCH neurologia a skus tam zavolat.

mamatroch
28. jún 2022

@pema21 musis volat NUDCH Kramare. Cize detsku nemocnicu. Ale tie cakacky su, no uf... My sme volali v novembri (par rokov dozadu), termin nam dali na marec a kratko pred nasim terminom sa im pokazil stroj a novy termin bol v maji...

ancora
28. jún 2022

@pema21my sme tiez boli v Martine. Minuly rok so starsim synom, ziadanku nam dala neurologicka a lezal na detskom oddeleni. Dokonca ho vzali skor, lebo sa im uvolnil termin. Teraz v maji som bola s mladsim, ziadanka od neurochirurga co robi v martinskej nemocnici preto lezal na chirurgii.

pema21
autor
29. jún 2022

@horalka1986 aha, ďakujem. Nepoznám to tam, takže sa nevyznám. Doteraz sme našťastie nepotrebovali chodiť po lekároch.. Len som googlila a vždy mi to vyhodilo magnet. Tak som si myslela, že to je v nemocnici.

pema21
autor
29. jún 2022

Ďakujem vám všetkým za informácie.

horalka1986
29. jún 2022

@pema21 poviem ti pravdu, ze je dost mozne, ze prave tam tie deti z NUDCh aj vozia na MR. Ja som tam s nou totiz nebola, lebo ju brali z jisky ako tyzdnovu na MR a teraz ideme prvy krat spolu, tak som sama zvedava.