Máte skúsenosti s MUDr. Tiborom Bielikom ?
Kde ordinuje? Ake mate s nim skusenosti?
Ahojte zienky, minuly tyzden pondelok som bola operovana u pana Dr. Bielika v Cadci na myom 6cm a polyp krcka maternice- laparoskopicky. Prosim, viete mi poradit, ci je normalne ze po 7-8 dnoch po operacii mam bolesti ako pri menstruacii (musim si dat Ibalgin) a stale krvacam -cerstvu krv? Jedna sa o stredne krvacanie (ked sadnem na vecko dost krvi zo mna vyplavi), cize nie silne ako pri menstruacii, ale o nieco menej. Dakujem za odpoved, budem vdacna 🙂
Ahojte kočky, tiež mi pani doktorka odporúčila DR. Bielika. Mam 27 rokov, som bezdetná a mám myom na maternici cca 4.5cm.mate niektorá podobnú skúsenosť? Už neviem kam mam volať a písať, skúšala som písať na 2 maily a volám tam od stredy minulého týždňa a nikto mi to neberie. Skúsim ešte dnes po 16stej.
Popravde dosť panikarim, mam strach... Véd kto ho nemá.
ja sa s nim snazim skontaktovat uz od aprila a bezuspesne. Bola som za nim vo februari, zaslala vysledky z MRI a odvtedy nic.
http://www.gpkc.sk/ako-sa-objednat/ skúšali ste aj cez email?
@andrea0306 no paráda 🤦♀️ ja už zvažujem, že skúsim tu u nás v Prešove šťastie, lebo nemám toľko času na čakanie, PNku mi nebudú predlžovať donekonečna.
Ale od apríla? A stále nič? Ja chápem ze je najlepší odborník, no aspoň keby na och stránku dali, že už ne objednávajú...
@66simonka66 skúšala som, dokonca som našla aj tu na MK jeho osobný mail, ale odozna žiadna
@sallyburton hlavne netreba panikáriť, lebo to určite nepomáha. možno majú dovolenku a preto nedvíhajú. Trpezlivo skúšaj ďalej.
@jozefink ved aj nad tým som rozmýšľala, ze možno majú dovolenku, tak skúsim teda ešte počkať, snáď sa mi to podarí, ďakujem.
@sallyburton Prešov rozhodne neodporúčam. Nie je tu nikto kto by reálne pomohol, robia úkony, aby vykazovali platby. Sám MUdr. Bielik sa vyjadril, že ak to nevedia, nech to nerobia, že mu chodí aj veľa "nedorobenych" žien z PO, ktoré sú po úplne zbytočnom alebo zle urobenim zákroku. Je to aj môj prípad, zákrok úplne zbytočný a to som bola vo vychyrenom Gynstare ..
@andrea0306 mamka tam bola na čistenie a povedala, že posledný krát. Len toto, ze teraz zbytočne sedím doma na marodke, keď sa tam neviem dovolať, už som uvažovala, že sadnem do auta a pôjdem tam osobne. Na pána doktora som počula samé chvály, tak aj preto zisťujem. Ale ďakujem za upozornenie 🙂
@andrea0306 ahoj, podarilo sa mi skontaktovať s pánom doktorom cez mail tbielik57@gmail.com, objednal ma na 14.9. v UN v Martine 🙂😊 skus mu napísať.
@sallyburton ďakujem, skúsim znova 3x. Snáď už budem mať stastie
@sallyburton ahoj. Prosím ťa je Dr v Martine teraz? Ďakujem
Ahojte, ako prebieha prosim vas hospitalizacia v Martine u Pána doktora?
@sallyburton ahoj, operoval ťa pán doktor? Aký máš z neho pocit? Zvažujem už poslednú možnosť, objednať sa u neho, tak zisťujem.. ďakujem

@mijka0 dobry den, nie nebola, mne robili abdominalnu seklaz