Kde bude ordinovať MUDr. Andrej Čižmár?

kattt
5. mar 2019

Milé mamičky, ktoré ste mali pediatra MUDr. Čižmára v Medissime v Bratislave, máte informácie o tom, kde bude ordinovať? Ďakujem!

lienka38
6. mar 2019

@kattt Dobrý deň,tiež hľadám a zisťujem,kde bude ordinovať. Ak zistite,dajte mi prosím vedieť. Ď

iw77
6. mar 2019

Ahojte, pridavam sa. Tiez by sme chceli ist za nim:(

jankaslikva
6. mar 2019

Aj ja sa pridavam. Najlepsi pediater :( tiez by sme sli za nim do ineho zariadenia.

lienka38
6. mar 2019

@jankaslikva
@iw77
@kattt tak už manžel zistil,doktor už nieje doktor,zmenil zamestnanie, je specialista v poistovni Dovera...veľmi ma to mrzí,lebo on bol špička! Teraz musím nájsť niekoho nového a to je v Ba dosť problém ....

abbey1
6. mar 2019

Ja si vždy budem vážiť ako jedného úžasného človeka a lekára. Skutočne málokedy s podarí stretnúť takého človeka.

maciatkolulu
6. mar 2019

A kto ordinuje namiesto neho?

dadika4
7. mar 2019

@maciatkolulu v Medissime momentálne neordinuje nikto, zastupujúce lekárky sú na Betliarskej, tam zatiaľ všetkých posielajú.

iw77
7. mar 2019

@lienka38 coze?! tak to mi je taak luto:( neviem kde a koho hladat teraz. my sme boli u zastupujucej lekarky Feriancovej v Centrali a bola to katastrofa:(

maciatkolulu
7. mar 2019

@dadika4 cooooo? Veď tam je jedna pediatrická,či už prijali niekoho? Veď tá nestiha

kattt
autor
7. mar 2019

Dnes (7.3.) boli v čakárni tieto oznamy

muckovakata
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
yanayka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lea17
19. mar 2019

ahojte, neviete niekto náhodou kde pôsobí MUDr. Čižmár? Od minulého týždňa riešim zdravotný problém mojej dcéry, ktorá bola jeho pacientkou, boli sme u MUDr. Belanovej, s prístupom sme neboli spokojný, neochota 😢 resp. neochota vôbec ProCare riešiť kritickú situáciu s pediatrami, ktorá nastala. Dcére nechce dať nikto výmenné lístky na odborné vyšetrenie, nakoľko nemá stáleho pediatra a podľa vyjadrení troch Bratislavských pobočiek ProCare (Betliarska, Medissimo, Central) a niekoľkých telefonických konzultáciách s call centrom ProCare sa situácia čoskoro nezlepší. Podľa vyjadrení pracovníčok na recepcii, call centre aj samotnej lekárky, dcéra nie je akútny prípad, tak máme čakať na stáleho pediatra... ak sa jej stav zhorší máme navštíviť detskú pohotovosť Kramáre😢 veľmi smutný prístup vzhľadom ku skutočnosti, že ročný poplatok nie je zanedbateľnou sumou, t.j. očakávam za investované peniaze aktívne riešenie vzniknutej situácie

abbey1
19. mar 2019

@lea17 Ahoj. Cizmar už nepôsobí ako pediater. :(

lea17
19. mar 2019

ďakujem za informáciu. bol to veľmi dobrý lekár...

lienka38
19. mar 2019

@lea17 ahoj,boli sme na tom podobne,dokonca moja dcéra po zlej diagnostike a liečbe od dr Belanovej,skočila v nemocnici! Našla som nového pediatra,vyriešila rýchlo presun zdravotnej dokumentácie a mám pokoj. Mám skoro celu rodinu zdravotníkov a dokonca doporučenie od primára z kramarov,takze viem,že mame odborníka. Keby si potrebovala nejaké info,kľudne mi napis.

yanayka
19. mar 2019

@lienka38 to teraz ste skončili v nemocnici?

yanayka
19. mar 2019

@lea17 mne bolo povedané, že vraj už majú pediatra... Ale ze ešte niesu rozdelení pacienti... Tak ale už im nejako neverím.

lienka38
19. mar 2019

@yanayka áno,potrebovala som s ňou ísť k dr a poslali ma k Belanovej,dostala lieky a za dva dni sme boli v nemocnici..ale čo som počula,tak nikto k nej nechce chodiť. Majú tam veľký bordel,tak som našla druhého pediatra.

lienka38
19. mar 2019

@yanayka a áno,majú pediatra,keď som bola
za sestričkou pre kartu,sestrička je strašne zlata a povedala mi,že bude nová doktorka,na pól roka! To akože je čo? Na pól roka a toľko deti....tiež už neverím ničomu tam !

yanayka
20. mar 2019

@lienka38 no lebo mne tiež,, lieči chalanov,, a teda sa mi to nepozdáva... Vidieť na nej že si nieje vôbec istá... Ak sa môžem spýtať ku komu ste odišli? Neviem nikoho zohnať kto by bral.

lea17
22. mar 2019

ďakujem veľmi pekne za info, ja som v stredu podala na riaditeľstvo ProCare písomnú sťažnosť, tak som zvedavá na riešenie. Tiež hľadám nového lekára, akurát mám pocit, že žiaden pediater v BA, patríme do starého mesta neberie 😢

evka238
22. mar 2019

@lienka38 dobry den,ak mozem vediet kde,resp.koho ste si nasli ako pediatra?skoda,ze pan doktor Cizmar skoncil,velmi som z toho sklamana,takeho uz tazko najdeme..zastupujuca lekarka sa nam tiez moc nepozdavala a rozmyslame kde najst niekoho dobreho.. ak mozte prosim info 🙂 pekny den

dadika4
23. mar 2019

@evka238 momentálne prijatá pani doktorka v Medissime ordinuje 3 dní v týždni a snažia sa riešiť povinné prehliadky deti v určitom veku, v telefóne mi bolo povedané, že pani doktorka tam bude zatiaľ 3 mesiace a uvidí sa.

evka238
24. mar 2019

@dadika4 dakujem,uz sme to zistili aj my.. este pockame 2mes do dalsej poradne a uvidime,snad sa to dovtedy nejak vyriesi aj dlhodobejsie,lebo ostat s malou bez staleho lekara moc dobre nieje..

maggiba
24. mar 2019

Jedine odist odtial. Ja som tak spravila. A napisala mail so staznostou, na Google reviews prihodila zle hodnotenie, troska im kazim ich oslavne FB statusy.
Belanova bola este moja pediatricka v starej dobrej Medifere, ale syna by som k nej nenahlasila. Aj tak ona je len vypomoc a nekapituje. Ako Čajka, ked sa vratila po odchode Herbanskej.
Kto chce, skuste Pediatria Trnavka. Pracuje je tam znamy/kamarat Cizmara, vyzera, ze by mohol byt fajn.
Drzim vsetkym palce.

bubu86
3. máj 2019

Ahojte, my sme tiež chodili k MUDr.Cizmarovi...je teraz niekde v poisťovni, ako písala mamička vyššie. Teraz sú tam dáke zastupujúce lekárky. Keby som to bola vedela, nezaplatila by som tam ten ročný poplatok. Chodili sme tam iba kvôli nemu☹

muckovakata
3. máj 2019

@bubu86 dobrý, môžete to reklamovať ako ja. A vrátili mi alikvotnu čiastku. Keďže poplatok som platila už druhý krát a mesiac na to dal výpoveď.ale treba to urobiť kým nemajú trvalého pediatra. 😉

bubu86
3. máj 2019

@muckovakata a čo ste prosím uviedli v tej reklamácii? Ďakujem za tip 🙂

muckovakata
4. máj 2019

@bubu86 na recepcii, Vám sami dajú reklamačné tlačivo. Ako dôvod som uviedla, že môjmu dieťaťu nie je zabezpečený stály pediater. A ze žiadam ukončenie zmluvy a vrátenie adekvátnej sumy. A vrátili mi na účet alikvotnu čiastku. Riešite to cez reklamáciu. V zmluve totiž je, že pri vypovedanie zmluvy z Vašej strany.... Nemáte nárok na nič. 😤 Bolo to tam fajn. Ale len kým tam bol Cizmar.