MUDr. Anetta Hrušovská Svrčeková v Nitre

davidenko509
15. sep 2015

Ahojte, prosím vás neviete aká je táto pani doktorka? Je to kožná lekárka v Nitre. Máte s ňou nejaké skúsenosti, počula som, že je to celkom dobrý odborníčka, má modernú ambulanciu, pop. neviete koľko u nej stojí také vyšetrenie?
Ďakujem

zviz
15. sep 2015

S dcerkou (2,5 roka) k nej chodime. Pani doktorka je mladucka, zlata, k dcerke mila. K lekarke sa treba objednat, v cakarni sa caka minimalne, najdlhsie sme cakali asi 15 minut. Ambulancia je moderna, sestricka tiez zlata, komunikativna a ja som u lekarky neplatila zatial nic (ak neratam platbu za predpisane maste v lekarni). Ja som s touto lekarkou spokojna 😊.

davidenko509
autor
15. sep 2015

A pri objednaní to je teraz ako? Už sa nedá objednať teraz prednostne za ten poplatok? Poprípade koľko dní čakáš na objednanie?
@zviz

zviz
15. sep 2015

@davidenko509 och, pardon, som sa pomylila. My chodime k MUDr. Ivanickovej Starej 😊. Mne sa tieto dve lekarky strasne pletu lebo maju dve priezviska 😄. Ospravedlnujem sa. Ale u MUDr. Hrusovskej SvrceKovej som bola davnejsie a teda cakala som v cakarni strasne dlho, ale lekarka bola mila.

davidenko509
autor
15. sep 2015

@zviz Ďakujem aj tak 🙂

zviz
15. sep 2015

@davidenko509 Prednostne sa uz neobjednava, bohuzial 😔. K MUDr. Ivanickovej Starej chodime na kontrolu cca kazde 3 mesiace, takze netusim aka je teraz cakacia doba na termin. Ale urcite sa da dohodnut so sestrickou podla vaznosti diagnozy, vzdy sa stane, ze nejaky pacient sa nemoze dostavit a termin sa uvolni.