icon

MUDr. Bača Košice. Máte s ním skúsenosti?

tanja111
11. aug 2011

Ahojte...nema niekto skusenost s ambulanciou dr. Baču v pavilone v starej nemocnici,ci sa tam objednava ked chcem ist s babätkom?? 🙂

mireag
11. aug 2011

Ahoj, my sme boli u neho 2x, ale v ambulancii na Terase - ordinuje tam poobede. Nepacil sa mi jeho pristup. Bol suchy, nic mi nepovedal a nevysvetlil, tak sme tam uz viackrat nesli. Chodime k dr. Kurcinovej - velmi mila, skvely pristup k detom a vsetko pekne vysvetli. Dufam, ze s nim budes mat lepsiu skusenost. 😉

smejkaa
17. aug 2011

My sme tiez boli na poliklinike Terase u neho. Ja som bola spokojna s nim. Je pravda, ze nie je velmi zhovorcivy, ale vsetko vysvetlil, co bolo potrebne a na co som sa opytala, mi tiez pekne vysvetlil. Maly bol aj u neho operovany v ramci jednodnovej chirurgie a teraz chodime este k nemu na kontrolu. Ja oporucam. 😉

jankapo
17. aug 2011

Tiez sme chodili za Dr. Bacom, rok mi tvrdil ze syncek ma vajicko v miesku aj ked som sa ho pytala, ze teda ja ho tam ani nevidim ani necitim....furt len ze obriezka, ze ma maly fimozu 😒 . Presli sme k Dr, Kurcinovej, hned ze vajicko nie je v miesku, treba to operacne poriesit, ze ano aj fimozu, ale najma to vajko. Hned dala termin, tiez jednodnovka to bude, tesim sa ze to budeme mat za sebou...Takze mna Baca sklamal....:(

mamina813
28. jan 2013

Michal Baca sleduje jedinu vec. Nahana si pacientov na jednodnovu chirurgiu . Zije z ukonov jednodnovej chirurgie. Cize bude k Tebe relativne slusny po ukon za ktori zinkasuje peniaze (ci je nutny ukon alebo nie) a potom si pre neho na obtiaz. Kto tym presiel si to vie zhodnotit velmi rychlo. K jeho absencii rozhovorov asi tolko ze ked sme u neho boli s obliekanim 3 minuty tak to bolo vela. Ani sa nepokusaj o konverzaciu lebo za dverami uz caka dalsi pacient na ktorom treba zarobit. Svojim arogantnym a drzym spravanim Ti da jasne najavo ze Ty si tam pre Neho a nie on pre nas. Ked Baca tak baca.
Odporucam hocikoho ineho.

jradko
20. jún 2016

Mám rovnaké skúsenosti. Manželka k nemu chodila s malým + upozorňovala ho , že jedno vajíčko sa jej nepozdáva . Furt vravel že to je OK. Keď som teraz bol s malým ja - vraj kde som doteraz bol , že ho treba operovať . No comment , teda ako mu dôverovať. 😖

trt
24. okt 2016

Vsetkym, ktori sa zapojili do diskusie o dr. Bacovi prajem pekny den. Ja a moj syn s nim mame velmi bohate skusenosti, ALE velmi- velmi ZLE. Jeho spravanie nebudem komentovat, ale jeho kvality su zufalo ubohe. Mojho syna operoval a "staral" sa o neho asi rok a za tu dobu mu viac ublizil, ako pomohol, Moj syn mal vazne komplikacie, ktore sa spominany clovek rozhodol operovat, ale urobil to uplne amatersky a nezodpovedne. Niekolko krat mojho maleho ohrozil na zivote - doslova, neprehanam. Sposobil mu svojou neodbornostou sepsu (tazku otravu krvi), syn mal vtedy 9 mesiacov a dany clovek sa mi ani len neprisiel ospavedlnit. Tych chyb bolo viac, ale to by som sa musela rozpisovat o kontretnej diagnoze a liecbe, takze to tu nebudem uvadzat. Rozhodne, tento pan nie je odbornik a sikovny operater. Nakoniec sme vsetky problemy poriesili u pani doktorky Kurcinovej - genialna operaterka a odbonicka. Co uz ale ani ona nedokazala napravit, po Bacovych pokusoch na mojom synovi bolo, ze mojmu synovi znicil oblicku, takze vo veku 1,5 roka o nu prisiel. Da sa takemuto lekarovi verit a zverit sa do jeho ruk?????

mariana1
10. apr 2017

Dnes sme boli u tohto doktora. Som uplne sklamana. Pristup k malemu strasny. Mne vobec nevysvetlil co robi a ako sme na tom. Hovorila som ze maly ma ocividne jedno vajicko vacsie, tak ma vysmial. A neviem ako skontoroloval oblicku, ked ani neprilozil usg a uz vypol . Takze sa ideme hladat dalej.

trt
11. apr 2017

Dobry den, Marianna1, od spominaneho lekara utekajte rychlo prec a odporucam dr. Kurcinovu - trosicku naladova pani doktorka, ale velka odbornicka. Drzim palce.

1talizmanik1
11. apr 2017

Utekaj kade lahsie.... Mojmu synovi pomohol Ščerbák ....zrazu nebolo treba nic rezat..operovat..vyriesil ambulantne

sunny15
8. apr 2018

@1talizmanik1 Ahoj,čítam,že si bola u dr.ščerbáka... čo urobil malemu že netrebalo ist na operaciu?aj ja hladam dobreho urologa nakolko ma 5rokov a neda sa nam pretiahnut predkozka,dakujem za odpoved.

dubiova
9. apr 2019

@1talizmanik1 ahoj ,môžem poprosiť aj ja info, čo urobil MUDr.ščerbak ? MUDr.Baca ma veľmi sklamal ,ešte som sa nestretla s takým prístupom lekára k dieťaťu !

baran1982
14. máj 2020

@smejkaa neviete mi povedať ci robí. Alebo telefonicky kontakt a ako sa objednáva

mkiki
6. mar 2024

@trt och až mi zle z toho prišlo....je mi ľúto čo sa stalo synčekovi.....po tejto skúsenosti nad týmto lekárom ani nerozmýšľam. Ďakujem preto za zdieľanie vašej skúsenosti

istv
16. apr 2024

Dobrý deň , máte niekto skúsenosť s podaním podnetu na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou ? Poprípade žalobou ? Máme tiež zlu skúsenosť a uvažujeme nad podaním podnetu .
Ďakujem