MUDr. Helena Čintalanová - poliklinika Centrum v Košiciach

katlenad
24. feb 2016

Ahojte,

chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s detskou pediatrickou Mudr. Cintalanovou z polikliniky Centrum, Kosice. Ake mate s nou skusenosti?

Dakujem

elviku11
13. mar 2016

Ja nemám, ale tiež by ma to zaujímalo, lebo to mám blízko 🙂

katlenad
autor
14. mar 2016

vyzera to, ze nikto nema skusenosti...my sme uz vybrali v novej nemocnici doktorku Snopkovu. ta ma dobre referencie v mojom okoli.

zuzu_123
17. mar 2016

My mame neprijemnu. Chodili sme k Dr Birosovej, ta bola fajn, Cintalanova ju nahradila. Predtým bol dojem neutralny az negativny - sestricka bola mudrejsia ako ona, zly vztah mali spolu a obtazovalo to pacientov no a minuly tyzden pri poradni na 1.rok stiahla synovi predkozku a sposobila mu ragady. Ked som jej povedala, ze predkozka sa samovolne uvolnuje v obdobi 3-5 rokov a do 2 rokov sa s nou nema robit nic, tak ona nema cas citat veci na internete. Takze je to stara skola, ktora sa uz asi nevzdelava a nesleduje trendy vo svojej profesii, takze beriem kartu.

A na margo toho vztahu sestry a dr - syn sa zdal doktorke bledy a chcela ho poslat na krv a sestricka vravi: nieee, nie je bledy, len ma tmave oblecenie, nabudúce mu dajte svetle. Tak bolo vybavene 🙂

Tiez moja znama od nej odisla naspat za Birosovou do Krasnej a urobilo tak mnoho mamiciek - tak sa vyjadrila aj dr Birosova

PS: zaregistrovala som sa tu len kvôli tomuto prispevku

katlenad
autor
17. mar 2016

Dakujem pekne, mala som divny pocit, ked som nenasla na nu ziadne referencie. A tiez som sa zaregistrovala len kvoli tejto otazke 🙂 tak dufam, ze dr.Snopkova, ktoru sme vybrali nie je uplne stara skola. Tiez mam syna a nechcela by som aby mu niekto manipuloval s predkozkou kym to nie je nutne. predtym sme mali uplne super doktorku, ale sme sa prestahovali.

zuzu_123
18. mar 2016

Hihi, to je nahodicka, prave k dr.Snopkovej sme prestupili. Zatial som hovorila len s jej sestrickou- telefonicky aj osobne a dojem z nej vyborny,tak uvidime co dr.a maju peknu cakaren🙂

katlenad
autor
19. mar 2016

tak dufam, ze sme nakoniec dobre vybrali 🙂 So sestrickou som zatial len telefonovala a dojem taktiez vyborny spravila. ale som rada, ze ste ma aspon utvrdilil v tom, ze ta poliklinika Centrum nebude dobra volba. takze dakujem ;)

nikokolienka
21. mar 2016

Dnešná skúsenosť, čistá katastrofa....sedeli sme tam od 9.15 hod. do 11.50 hod, kým sme sa dostali do ambulancie, bolo pred nami cca.7 detí a mamička s dieťaťom sedela od 8.30 hod. a dnu išli o 11.30 hod.
Ihneď beriem kartu a odchádzam ku MUDr. Birošovej ako ďalšie 3 mamičky, ktoré tam dnes boli.

marika2x
1. apr 2016

ja chcem, aby moje dieťa bolo dôkladne vyšetrené a preto rada počkám. Veď ide o zdravie môjho dieťaťa. Počkám aj tie tri hodiny, ak treba, Nikokolienka. Načo mi je vyšetrenie z rýchlika. Ja som bola a aj teraz som spokojná, mám k nej dôveru, lebo vidím, že jej ide o dieťa, moje dieťa. Nechystám sa od nej odísť.
Nikokolienka Vy odchádzate od MUDr. Čintalanovej, lebo dôkladne vyšetruje deti , aj tie pred Vašimi a Vaše?

2609d
4. máj 2016

otrasné, vzala som kartu preč

mimusa37
3. júl 2016

Súhlasím s vami k dr. Čintalanovej nikdy viac, jedno vyšetrenie u nej mi stačilo. Strašná lekárka aj sestrička.

mimusa37
3. júl 2016

@zuzu_123 Súhlasím k dr. Čintalanovej nikdy viac, jedno vyšetrenie u nej mi stačilo. Strašná lekárka aj sestrička. Ale je to iba môj názor.

slavaf
3. júl 2016

@marika2x Pri Dr. Čintalánovej sa nečaká kvôli dôkladnosti vyšetrenia, ale kvôli jej neschopnosti vyšetrovať a určiť diagnózu. Vďaka nej skončila staršia dcéra so zápalom stredného ucha a mladšia so zápalom priedušiek. Už sme dávno u Mudr. Snopkovej. A čo viem, veľmi veľa mamičiek už od nej vzalo kartu.

makulexy
18. máj 2017

Je pravdou, že je to veľká zmena oproti Birošovej, je pomalšia.... ale podľa mňa svedomitejšia... ona synovi diagnostikovala niečo čo si Birošová nevšimla za dva roky, tak iba toľko.... ja ak tu kartu zoberiem, tak len kvôli jej dlhodobej pn.... inak ako voči dr. nemôžem povedať nič zlého... a ruku na srdce, všetky, všetci MUDr. majú aj pozitívne aj negatívne prípady .... pekný deň

luciaaa30
31. júl 2017

No co citam tak sa mi oci prevracaju... so sestrickou, co tam pracovala toho casu, mala zly vztah... to som aj ja zaregistrovala... s predkozkou rovnako zla skusenost ako pisala pani vyssie... no a mojmu synovi bohuzial nanestastie tu krv brala... ale ako... manzel mu chcel rucku drzat ale dr mu povedala ze ona sama, ze nech to necha tak... no a samozrejme ze 2r syn si po vpichu ruku vytrhol, tak zacala tu krv zbierat do ampulky ako stekala, a sestricke povedala ze nech napise, ze komplikovany odber... odvtedy ma syn paniku z bielych plastov...
Zostala som ako obarena... menim doktorku, kebyze mam vodicak, hned prenasam kartu k dr birosovej, s tou som bola max spokojna...