icon

MUDr. Ján Štefan - referencie

llejdy
16. jún 2013

Ordinuje vo Vranove.. Liečil niekoho z vás? Boli ste spokojné?.... chcem tam isť s dcérou....že si vraj pomáha bylinkami a ide mu to dobre....

Strana
z2
engie35
7. sep 2018

Áno, mne.🙂

kavicka12
1. júl 2019

Ahojte ten pan dr. Nie je nahodou anesteziolog? Ak ano tak ho najdem tam gde je anes.?ci si ho milim?

engie35
2. júl 2019

@kavicka12 ano, je anesteziolog, Poliklinika arnika

kavicka12
3. júl 2019

@engie35 tak potom je aj homeo.? Ci

engie35
3. júl 2019

@kavicka12 áno

majaff
27. dec 2019

@jaseckova dobrý môžem sa opýtať ako ste na tom po liečbe mam ten istý problém s dcérou viem že je to správa veľmi stará ale ako sa máte a chodili ste k nemu dlho dakujem

majaff
Autor odpoveď zmazal
majaff
27. dec 2019

@engie35 boli ste už to ho dok Štefana ale skúsenosti s ním mate

majaff
27. dec 2019

@kavicka12 zháňam info o tom dok Stefanovi aké máte skúsenosti

amali
7. sep 2020

Ahoj. Chodil niekto k tomuto doktorovi s hyperaktivitou u detí? Aké skúsenosti máte. Ďakujem

pastelka_9
Autor odpoveď zmazal
pastelka_9
16. feb 2022

@engie35 viete mi vysvetliť kde by som ho našla ? Niekde na poliklinike ? 🤣
Treba aj nejaké odporúčanie alebo výmenný lístok ?

susenka14
20. okt 2022

@pastelka_9 v nemocnici vo Vranove, na poschodi.anesteziologicka ambulancia.treba odporucaci listok

zuzaanka27
17. aug 2023

@llejdy dobrý deň chcela som sa spýtať či pán doktor ordinuje ešte vo VT. A kde presne. Ďakujem chcela by som tam ísť s deťmi. Keďže sa vysipali a behavame hore dole a nič nezaberá. Ďakujem za skorú odpoveď

roselyn
31. aug 2023

@susenka14 @llejdy
ordinuje pan doktor stale vo Vranove v Nsp? Aky vymenny listok k nemu treba? Ked chceme homepaticku liecbu? Dakujem za info

zuska118
4. okt 2023

Dobry den. Viete mi poradiť kde sídli tento lekár? Na internete som našla snáď 3 adresy. Ďakujem

Strana
z2