MUDr. Lívia Vašková - referencie
Ake máte skúsenosti s neurologickou p.Vaškovou?
Liečili ste dieťatko u nej?
Vopred ďakujem za info.
my sme nejaký čas k nej chodili s dcérkou, ktorá ako bábätko mala svalový hypertonus, pani doktorka bola veeeľmi milá, rozhodne jedna z najpríjemnejších detských lekárok, s ktorými sme prišli do kontaktu, starostlivá, naozaj pozorná, všetko vysvetlila, čo sme chceli vedieť
My sme boli s naším starším u p.doktorky len na vyšetrení a na EEG, ale bola veľmi, veľmi zlatá a všetko nám vysvetlila. Odporúčam ju.
tiez mozem odporucit velmi mila vnimaval laskava pani doktorka
@ifka22 Musela som pozriet, odkial si, aby som sa uistila, ze myslime tu istu lekarku 🙂 Neurologicku myslis? Je to velmi dobra, laskava, vnimava lekarka. Ja som k nej chodila s obidvoma detmi. Mozem ju zaradit medzi tych naj lekarov, s ktorymi som sa stretla, co sa profesionalnej aj ludskej stranky tyka. Ma aj velmi milu pani sestricku, dietatku sa venuju tak, ako sa ma.
Prosím vás, treba sa k nej objednávať alebo sa dá rovno prísť a počkať na vyšetrenie? Neviem sa tam už 2 týždne dovolať..... Ďakujem za info!
Dobrý deň treba sa vopred objednať.
Objednávať sa netreba a po novom ani neviem, či sa dá. Deti do roka majú prednosť. Možno majú dovolenku. Ale nerobia všetky dní v týždni tuším. My sme boli tiež veľmi spokojní.
Robia utorok, stredu, stvrtok. Treba si vraj zavolat. 033/6902750
odporúčam.
Ak by ste tam niekto chceli ist teraz, maju do 1.9.2017 dovolenku.
Ake su prosim poplatky u tej pani doktorky za vysetrenie, neviem na stranke najst..
@tani2 Ake poplatky mate na mysli? My sme zatial neplatili nic. A chodila som tam s oboma detmi.

@ifka22 ja som s malým chodila k nej na kontroly, veľmi milá lekárka a dosť všímavá, dokonca vybavila malému vyšetrenie na kardio, lebo sa jej zdalo, keď ho vyšetrovala, že mám modré okolo ústočiek