icon

MUDr. Lívia Vašková - referencie

ifka22
6. mar 2014

Ake máte skúsenosti s neurologickou p.Vaškovou?
Liečili ste dieťatko u nej?
Vopred ďakujem za info.

raszuz
6. mar 2014

@ifka22 ja som s malým chodila k nej na kontroly, veľmi milá lekárka a dosť všímavá, dokonca vybavila malému vyšetrenie na kardio, lebo sa jej zdalo, keď ho vyšetrovala, že mám modré okolo ústočiek

luciap333
6. mar 2014

my sme nejaký čas k nej chodili s dcérkou, ktorá ako bábätko mala svalový hypertonus, pani doktorka bola veeeľmi milá, rozhodne jedna z najpríjemnejších detských lekárok, s ktorými sme prišli do kontaktu, starostlivá, naozaj pozorná, všetko vysvetlila, čo sme chceli vedieť

monikafilip
7. mar 2014

My sme boli s naším starším u p.doktorky len na vyšetrení a na EEG, ale bola veľmi, veľmi zlatá a všetko nám vysvetlila. Odporúčam ju.

kacena4
7. mar 2014

tiez mozem odporucit velmi mila vnimaval laskava pani doktorka

hajajanka
7. mar 2014

@ifka22 Musela som pozriet, odkial si, aby som sa uistila, ze myslime tu istu lekarku 🙂 Neurologicku myslis? Je to velmi dobra, laskava, vnimava lekarka. Ja som k nej chodila s obidvoma detmi. Mozem ju zaradit medzi tych naj lekarov, s ktorymi som sa stretla, co sa profesionalnej aj ludskej stranky tyka. Ma aj velmi milu pani sestricku, dietatku sa venuju tak, ako sa ma.

makimakimaki
16. dec 2014

Prosím vás, treba sa k nej objednávať alebo sa dá rovno prísť a počkať na vyšetrenie? Neviem sa tam už 2 týždne dovolať..... Ďakujem za info!

katkavlak
8. jún 2015

Dobrý deň treba sa vopred objednať.

fijalka_janka
8. jún 2015

Objednávať sa netreba a po novom ani neviem, či sa dá. Deti do roka majú prednosť. Možno majú dovolenku. Ale nerobia všetky dní v týždni tuším. My sme boli tiež veľmi spokojní.

ikavk
28. aug 2015

Robia utorok, stredu, stvrtok. Treba si vraj zavolat. 033/6902750

mm2008
28. aug 2015

odporúčam.

mirussa
22. aug 2017

Ak by ste tam niekto chceli ist teraz, maju do 1.9.2017 dovolenku.

tani2
3. júl 2018

Ake su prosim poplatky u tej pani doktorky za vysetrenie, neviem na stranke najst..

fijalka_janka
3. júl 2018

@tani2 Ake poplatky mate na mysli? My sme zatial neplatili nic. A chodila som tam s oboma detmi.