icon

Najlepší detský neurológ/ička

vcielka79
29. máj 2018

Dobrý deň všetkým, ako sa už v nadpise píše, hľadáme špičkového detského neurológa/ičku na Slovensku...poraďte prosím, je nám jedno, v ktorom kúte Slovenska. Ďakujem.

meluela
29. máj 2018

@vcielka79 o aky problem sa jedna? kludne ip ak nechcete verejne, v jednom type diagnoz by som mozno vedela trochu poradit so skusenosti, ine neviem preto sa pytam

deti95060810
29. máj 2018

na Sk dobrého lekára nenájdeš....naša osobná skúsenosť s lekármi je že nám vždy najlepšie pomohli v Čechách....síce nás to stálo peniaze, ale prístup neporovnateľne lepší... Ak môžeš, radšej zbehni na český modrý koník a tam ti poradia za kým ísť...

xxxkatka
29. máj 2018

@deti95060810 vy ste presli vsetkych neurologov, ze mozes povedat, ze dobry na sk nie je? Ja viem, ze su aj idioti, aj priemerni, ale urcite sa najde aj par dobrych...
@vcielka79 ja odporucam Dr. Ostrihonovu.

skumavka
29. máj 2018

Za nás odporúčam Dr. Bratskeho, donedávna bol primarom detskej neurológie v KE, teraz tam už robí len na ambulancii a iba v stredu, okrem toho tuším pracuje na nejakej súkromnej klinike v Michalovciach.

tamaraaa
30. máj 2018

Ja odporucam v KE Dr.Eliasovu, a bol mi odporucany aj Dr. Bratsky

blumchen2
30. máj 2018

Dr makara michalovce

bymax
2. júl 2019

@meluela dobrý deň, v akej diagnoze by ste vedeli poradit? Dakujem.

meluela
2. júl 2019

@bymax pisem ip

tikalka
5. júl 2019

@vcielka79 ostrihonova a vraj v BB je Karovicova dobrá

bom123
19. sep 2020

@meluela dobrý, aj mne napíšte prosím, že v ktorej diagnózy viete pomôcť.ďakujem

andi1994
7. jún 2023

Ahojte poraďte mi prosím nejakého detského neurológa pre 10rocne dieťa. Nikde nás nechcú zobrať v Spišskej novej Vsi už nie je detský neurológ . Prešov nás odmieta lebo sme s Gelnice a to je Košický kraj. Polku neurologov som obvolala a každý ma odbil že Spišská alebo Prešov. . Kam mám ísť už s tým malým ? Poraďte mi prosím. . ďakujem.

sisa8957
17. apr 2024

@andi1994 môžem sa opýtať kam ste nakoniec išli? Ďakujem

kiki149
1. júl 2025

Ja hľadám detského neurologa preliecbu epilepsie viete mi odporučiť aj súkromného kdekoľvek sk cz?

bom123
1. júl 2025
@kiki149

Ja hľadám detského neurologa preliecbu epilepsie viete mi odporučiť aj súkromného kdekoľvek sk cz?

@kiki149 v Ba Sinalgis k dr.Ramus, v CZ Motol k primárovi, a do HU-dr.Kelemen anna. Títo traja sú naj.