Detský neurológ/neurologička v Skalici

snuggling
19. máj 2021

Pekný deň, prosím vás niekto skúsenosti s MUDr. Vávriková (detská neurologička)? Prípadne odporúčania na detského neurológa/neurologičku západné slovensko?

hhanavv
20. nov 2022

@snuggling Dobry vecer. Prosim boli ste nakoniec u nej? Mate s nou skusenost? Dakujem!

snuggling
autor
20. nov 2022

@hhanavv dobrý večer, áno nakoniec, dala som tomu šancu aj keď prečítala som si niekde nie príliš dobré hodnotenie. Odporučila mi ju naša pediatrička. Z môjho pohľadu, nie príliš milá, pri komunikácii by niekto asi už povedal arogantná. Ale bola tam vtedy sama, bez sestry, a s ohľadom na tento fakt som to tak akosi stolerovala. Ale čo sa týka prístupu k dieťaťu nemôžem naozaj povedať nič zlé. Komplet si odo mňa vypočula anamnézu a aký je problém, pýtala sa naozaj na všetko. Následne dieťa vyšetrila, citlivo, žiadne nasilu, ani hrubo, bola milá, pokojne rozprávala, a následne mi povedala čo vyšetrením zistila. Mali sme vtedy cca 8 mesiacov. Takže za mňa fajn. Pre mňa aj keď nemá možno silné EQ lekár, pokiaľ vidím, že vie čo robí, že naozaj vyšetrí, že netlačí na silu a k dieťaťu sa chová dobre a nie je hrubý (hlavne ak sa bráni a plače), som spokojná a nemám dôvod ho haniť. Ale ak očakávate milú usmiatu osôbku tak asi radšej inam. Ale zas to je môj pohľad. A zatiaľ tu jediný. Záver je taký, že za mňa áno.

hhanavv
21. nov 2022

@snuggling Dakujem za odpoved!!! Suhlasim ak to vie s detmi my si s nou uz nejak poradime ;)

popa86
22. nov 2022

Ahoj… snnugling ju presne vystihla. Máme rovnakú skúsenosť so synom.

snuggling
autor
22. nov 2022

@hhanavv ak to takto vnímate tak naozaj môžete kľudne ísť. A vždy ak sa vám nebude dačo pozdávať môžete potom ísť aj k inému lekárovi. Držím palce a veľa šťastia s dieťatkom❤️.