Neviem čo ďalej. Chcem zomrieť
Dobrý deň potrebujem nutnú pomoc.Mám 13 rokov a mám pocit že ma nikto nemá rád,vsetci sa mi otáčajú chrbtom ,ohovrajú ma , proste sa so mnou nebavia ☹ Mám zdravotne problemy ktoré sa bojím že sa nezlepsia a budú trvalé.A ešte k tomu som sa pohádala s mamou.CHCEM ZOMRIEŤ. Kôli tomuto všetkému som sa rezala na ruke (rezala som si žili) , každý deň kôli tomu plačem a rozmýšlam nad sebevraždou.A všetci ma ešte k tomu začali odsudzovať že mám iné vierovyznanie (teda není to naboženstvo je to "kulta").K psychológovi sa bojim ist pretože by to mama zistila a je mi to trapné. Prosím pomôžte mi čo mám robiť!!!!!
@natalienka12 kks preco by tato tema mala byt zmazana??! Ano najprv nech sa vola policia a potom nech sa zmaze. Co je na tejto teme akoze nevhodne?
@ebi88 Prečítaj si úvodný príspevok a normálny človek hneď pochopí, že si tu niekto zase robí prdel. Puberťák nebude písať na modrý koník, ale ak už, tak skôr na birdz, pokec a podobné siete. Sranda musí byť, ale toto už bolo nechutné. A normálne sa čudujem, že koľko žien "namotal" resp. "namotala". 😀
A teraz sa niekde rehoce ako mu (jej) stráááášne chcete pomôcť chúďatenku. 😀
@natalienka12 to by bol ten lepsi pripad
V prvom prispevku mala depresiu, v druhom pila, v tretom sa rezala, v stvrtok kradla, v 55 napise ze odpalila elektricku na obchodnej minulu stredu.
@natalienka12 ale vsak neide onto ci to bola pravda, toto pisen na konovi az asi sty krat, mame tu modelovu situaciu, ktora sa moze naozaj stat, tak diskutujeme o tom aky mame nazor na jej riesenie. Mozno sinto preciya niekto, komu sa to zide, nikto nie je namotany ani blby, tak preco to hned mazat?
Ja našťastie nie som železnou tyčou po hlave uderená...riešenie? Žiadne. Po prvé, opakujem, niekto si tu robil dosť nevkusným spôsobom prdel. Po druhé, ak by to aj bola pravda, tak ja nemám pre dotyčnú žiadne riešenie. Neštudovala som medicínu a už vôbec nie detskú psychiatriu, takže ak by to bola pravda, tak viem poradiť psychicky narušenej osobe iba to, aby navštívila lekára. Alebo zavolala na linku detskej istoty - to jej radili hneď v úvode. Lenže dotyčná alebo dotyčný sa tu zrejme do rána chcel rehotať na radách mamičiek a písať o tom ako si "reže žili" , kradne tatkovi alkohol, je satan a podobné hlušiny. Toto nebol alkohol, to bol iný "matroš".
Blíži sa silvester, pravdepodobne si nejaká kôpka chlapcov pod vplyvom nejakej návykovej látky robila prdel z mamičkovskej sociálnej siete. Veď o modrom koníkovi, resp. ružovom sloníkovi kolujú medzi tínedžermi rôzne "bájky".
@natalienka12 aha, no.. nema to riesenie treba to vymazat. No. Tak super. Modrykon nesklamal.
@ebi88 Mne to je ganz egal, nech si s tým adminka robí čo chce.
@natalienka12 Mozes mi prosim odpovedat - ako si to hlasila na policiu? Co ti na take oznamenie povedali ked nemas ziadne konkretne info?
Ženy, tie, ktoré môžte, choďte radšej spať. Dobrú noc.
@natalienka12 no veď hlavne, že vieš ako to je, ale riešenie nemáš.Ja napr. niesom železnou tyčou po hlave uderená, aby som musela študovať psychológiu kvôli tomu aby som podporila trinásťročné dievča, vlastne aby som kohokoľvek podporila.
@bruneta880 Veľa šťastia. Sadni do taxíka a utekaj jej pomôcť, aby si už nerezala žily. Dobrú noc.
@natalienka12 ja nebudem nikam sadať ...idem už spať.
Len je podľa mňa trochu divné mať komenty, že niekto si robí srandu...keď reálne to naozaj neviem posúdiť.
Tak buď sa snažím pomôcť a podporiť aj za cenu toho, že sa možno pár deciek rehoce, aj keď teraz AK tak veľmi nevkusná zábava...alebo takéto ak si myslím, že vymyslené témy....tak ignorujem.
Tým neuškodíš...lebo týmto si rozhodne nepomohla.Dobruuu
Ak je tam aj 0,5 percentna sanca ze je to pravda, stoji to za nahlasenie. Ak by to bola moja dcera, ktora z akehokolvek dovodu nevie za mnou prist a porozpravat sa (ja mam skvelu maminu kamosku, no v 13 - neviem ci by som za nou sla) a pisala by sem, a v noci by mi prisla klopat policia, ze moja dcera toto a toto pise, okamzite to riesim a dakovala by som kazdej jednej, co to nahlasila. AJ ked by to mal byt len plac o pozornost a realne by si dievca nedokazalo ublizit, no chcela by som to vsetko vediet. V tomto veku aj mna fascinoval satanizmus, hlavne som bola na cirkevnej skole a tam to bolo zakazane a take najviac chuti, ze? a neznamena to, ze sme podpalovali macky a vrazdili novorodeniatka. Tiez sme chceli byt zaujimavi a natajnasa sme sa hrali ze sme satanisti. Vymyslene nevymyslene, bud to niekomu pomoze a rodicia sa dozvedia co dieta trapi, alebo ze sa nudi, alebo cokolvek, alebo ako niekto pisal, unudenemu chlapovi zaklope policia na dvere a vysvetli mu, ze na konik sa neoplati chodit zabavat. Neberte to tragicky, kym sa ziadna tragedia nestala prosim vas. A dufam ze sa ani nestane. A mimochodom, aj anonymna linka dovery musi nahlasit, ak vznikne podozrenie, ze si che niekto sebe alebo niekomu ublizit, taktiez ako obcania sme povinni nahlasovat podozrenie na trestny cin alebo niekoho, u koho vznikne podozrenie ze je nebezpecny sebe alebo okoliu. Ci uz sa to deje na ulici alebo na nete, pretoze internet je pre mnohych vacsia zivotna realita ako ta realna ulica.

A ked tak rozmyslam, aj ten satanizmus co tu spominala... co myslite se niekde realne podrezava novorodeniatka a obetuje satanovi? ...ale co ste, glupocina. Detska izba, na stene bieber, povlecenie s jednorzcom, deci nedopitej ocovej vodky pod postelou, demonstrativne, aj ked jej nechuti, mozno ju olizla (ale strasne pije v jej hlave), a satanizmus, lebo nejaky fesak zo skoly je tiez satanista... Nemusela to vobec pisat, ale chcela sa “pochvalit” aka je ina, az sama tomu uverila. Ale aj odveri.Cista puberta. treba triezvo pisat aby sa uspokojila, ne o lise ani policii. Tolko kntomu odonmna. To 99 perc podobnych pripadov bude realne takych.