icon

Odchod od lekára a opätovné vrátenie pri druhom dieťati

zuziso
2. jan 2017

Ahojte, potrebujem vediet nazor.Pri prvom dietatku som si nasla lekarku s ktorou som bola maximalne spokojna,no prisiel zlom a dotorka ma urazila pri com bol aj moj manzel (doktorka nieco povedala co som podla nej robila a nebola to pravda), ktory chodil s nami na kazde vysetrenie.Kedze sme mali drobca predcasne narodeneho mali sme o nieco vysetreni viac.Do roka som s doktorou fakt nemala ziaden problem. Tento vystup ma natolko urazil,ze som s horucou hlavou hned zmenila inu doktorku (zial nemohla som si vyberat nakolko dnes najst nejakeho doktora len tak nieje lahke).Terajsia doktorka je hroza co som zistila po niekolkych navstevach-rada sa rozprava ale nie k veci :( Teraz cakam druhe babatko a teda rozmyslam akeho lekara vybrat a dost mi chodi po rozume nasa prva lekarka,len fakt neviem,pride mi to aj trapne, a je v tom aj trochu strachu (aj ked neviem ci si nas bude doktorka pamatat pokial si nepozrie kartu, kde je jej peciatka).Vratili by ste sa k lekarovi, od ktoreho ste uz odisli?Ako by ste riesili navrat?Dakujem za kazdu reakciu

sissy27
2. jan 2017

@zuziso tak ak už ťa krivda prebolela, tak jej zavolaj / zastav sa osobne a spýtaj sa, či vás vezme a ak vie aj dôvod tvojho odchodu (alebo tuší), tak jedno ospravedlnenie by ťa nezabilo... Otázne je, čo bude, ak ťa urazí nabudúce, možno je menej diplomatický typ a hrozí, že sa to bude opakovať, lekár by ti mal sadnúť aj po ľudskej stránke...

janinah
2. jan 2017

úprimne? byť ten lekár,tak by som ťa nevzala..a byť ty,tak sa neidem natískať a hľadám ďalšieho,hádam sa nejaký dobrý ešte nájde,je ich dosť

jeennyv
3. jan 2017

@zuziso ja by som spat nesla, lekarka to moze hocikedy poburit znova svojim spravanim, stava sa kazdy ma nejaky prejav...najdi si uplne novu lekarku daj tam obe svoje deti a bude pokoj...

stastnablcha
3. jan 2017

Popravde keby odomna pacient odisiel a hral urazeneho tak ho spet nevezmem. To by muselo byt ine sypanie si popola ma hlavu aby som o tom vobec premyslala...

zuziso
autor
3. jan 2017

@stastnablcha ja som nehrala urazenu,ja som velmi slusne a korektne odisla od nej