icon

Odporučte detského pediatra v BA pre dieťa bez trvalého bydliska v BA

vrbik
14. jún 2020

Dobrý deň,
hľadáme dobrého detského pediatra v BA, avšak máme prechodné bydlisko v Ružinove, nie trvalé - kľudne tým pádom asi niekto súkromný. Bábätko sa ešte nenarodilo. Viem, že p. doktorka Džuppová berie aj bez trvalého bydliska, avšak som naňu čítala nie veľmi pozitívne recenzie. Hľadáme niekoho ochotného diskutovať a kto nám nebude predpisovať silou mocou lieky za každú cenu. Ďakujem veľmi pekne 🙂

gubiko
14. jún 2020

@vrbik tak top topov je Prokopová v Devínskej, ja som bola u nej raz, keď zaskakovala moju a s nikým podobným som sa nikdy nestretla. ale ona už neberie. dobrá je tiež Valdnerová v Devínskej. ale to máte ďaleko. v Petržalke je skvelá Barteková, osobný prístup, poctivá, kebyže to nemám ďaleko, chodili by sme k nej. v Ružinove bol tuším niekto z Procare, ale nespomeniem si už meno.

vrbik
autor
14. jún 2020

@gubiko ďakujem krásne! idem to pogoogliť a zajtra obvolám 🙂

sasa1310
14. jún 2020

@vrbik v Petržalke majú problém sa dostať k pediatrovi aj deti, ktoré majú trvalý pobyt v Petržalke. A nie ešte prechodný v BA.

qetka
14. jún 2020

@gubiko Prokopova aj Valdnerova beru uz iba podla bydliska. V DNV berie mimo rajonnych iba Baumannova 🙂
V Dubravke nasadoktorka - Mudr Sufliarska / Porazikova uz tiez iba rajonnych.