ORL Centrum Kramáre. Aké máte skúsenosti?
ORL Centrum Kramare - jednodnova chirurgia. Mate skusenosti s tymto centrom a s konkretnymi lekarmi? Vraj teraz nabrali dost novych operaterov, tak by sme radi mali nejake referencie na lekarov aj centrum, kym sa rozhodneme.
@redudas tak toto ti neviem povedat, ci zoperuje. to musi podla mna posudit anesteziolog. predoperacne vysetrenia a podobne... a viem ze tam sa nenocuje, je to jednodnovka, ale dr. da cislo na seba aj na pohotovost v pripade komplikacii.
A on ma dost plno, caka sa mozno meisac, mozno dva - fakt neviem...
prosim ta, aj sa u toho lorenca nieco plati? ked ides normalne do ambulancie,,,? za operaciu to chapem,ale aj za taketo bezne vysetrenia..ma aj fibroskop? kamerku co sa nou kuka na nosnu mandlu????
Tu je cennik: http://www.procare.sk/komplexny-manazment-klienta
A pozri si aj toto, o jednodnovej chirurgii. http://www.procare.sk/jednodnova-chirurgia Da sa aj bez toho aby si bola klient a dokonca tam pisu, ze odchod po operacii do 24 hodin, takze zrejme sa tam da aj prespat. Ale to by ti bolo najlepsie prebrat s doktorom. A ked tam budes volat, tak sa pytaj priamo k Lorencovi, viem ze tam je aj ina ORL dr., ale vobec netusim aka je.
@redudas som ta zabudla oznacit v predchadzajucom prispevku. mas tam aj cennik. a ak by si chcela, tu si mozes precitat Lorencove hodnotenia: http://lekar.pluska.sk/mudr-branislav-lorenc/ho...
ahojte,tak tiez mame za sebou vyber nosnej mandle ( mame 3,5roka ) v centrum kramare v celkovej anesteze,boli sme v piatok 4.3.2016,mali sme prist o 7.30,robili nas o 8.40 ,vsetko prebehlo bez problemov, o 15.00h sme boli doma,
zatial sme bez komplikacii okrem trochu zmeneneho akoby zachrípnutého hlasu,
najviac ma pekvapilo,ze mala v noci uz dychala nosom a spala so zavretou pusou, uplne potichucky - Nechrapala 🙂 ,az som sa bala ci vôbec dycha, 🙂 ,
pred tym spavala len s otvorenou pusou a hlasno chrapala,
bola som spokojna a urcite odporucam tym, ktore váhate, je tam sice ta platba 220 eur + 15 eur zaplatite pri prvej navsteve, ale nelutujem tie peniaze ,vsetci boli mili,mala nebola stresovana,takze odporucam 😀
kde ste boli operovany ?
na Jednodnovej chirurgii , Bratislava ,Limbova 22, vola sa to Centrum Kramare, 🙂
nas robil MUDr. Barta Tibor, PhD, ale v ten den den robil vsetkych, tak to maju asi nejako porozdelovane ze kazdy den niekto iny,... ked si na stranke Centrumkramare, pozries to video, kde chlapcovi vyberaju nosnu mandlu, tak tiez ho operuje Mudr Barta,
My sme boli na vyber nosnych mandli a nebola som vobec spokojna. Kazali nam prist na 8. Samozrejme nepita nejest. Naladovku jej dali o 10hod., potom sa cakalo na doktora ,potom sa zase cakalo na steriliz.nastrojov..ze deti beru prve..zobrali ju o pol 1,hladnu,smadnu, bez ucinku naladovky, cize si vsetko pred aj po narkoz pamata.. samotna operacia ok, bez komplikacii. Ked ju brali na salu,boli tam uz dvaja zoperovani pacienti. Par dni po operacii dostala horucky a v puse mala 4 bolestive afty, skoncila na antibiotikach. Na pohotovosti povedali,ze je to typicky stav po spinavych nasrojoch. Boli sme tam na kontrole, p. Mudr. Kucerova - mila,snaziva..ale ta recepcia je cista katastrofa. Moj dojem z toho celeho je,ze sa len z daleka priblizuju sukromnym europskym klinikam.
@zuzickaaak no to mi je luto ze ste takto dopadli este ze som sa tam nedovolala takto si to este rozmyslim ci neist niekam inam
@pali1401 no ja tiez potrebujem vybrat mandle,ale tam uz isto nepojdem.
A chcem sa opytat ci ste sa nestazovali predsa sukromne centrum aj si zaplatite a taketo sluzby? Aj to ze dieta nehaju od rana cakat do 12 30 ???sak co citam recenzie tak mamicky boli spokojne.
@pali1401 ale ano,ale len ich to mrzi a oni robia co mozu.
synovi tam minule leto odstranovali nosnu mandlu a vsetko prebehlo na jednotku. uz dopredu sme vedeli ze zakrok bude az o jednej, pretoze lekar skor nemohol operovat - ale vsetko sme to zvladli. personal perfektny, komplikacie neboli absolutne ziadne takze za nas maximalna spokojnost.
@zuzickaaak...uplne suhlasim s poznamkou ku personalu na recepcii. .malemu dnes vyberali nosnu mandlu.prileteli sme specialne zo zahranicia na slovensko koli tomu ze mame dobrych lekarov. .co pan doktor bol velmi mily dnes...ale tie na recepcii. ..ziadna profesionalita ziaden mily pristup. .za to ze mi u nas doma nespravili jeden z pozadovanych predoperacnych (ked som pytala ci maju predoperacne v AJ tak nemaju ) tak bohuzial mi to nedopatrenim v a Irsku nespravili, tak museli zobrat krv a poslat este do labaku. .a zato ze som si ja ako matka nedoniesla papuce5 (ale ked som im volala ze co mam priniest, tak papuce pre dieta a pyzamo) a bodku za vsetkym dali ked som ja odisla hore ale moja mam bola este dole..tak si prisli a zacali ohovarat a suskat si bohvie co o mne a synovi.
Takze moja skusenost s klinikou je velmi zla.a este som platila 550e zato ze zijeme v zahranici a nemame na svk poistku. .takze za taku sumu a spravaju sa ako kralovne celeho vesmiru.
@stanka128 mrzi ma tvoja skusenost..snad je aspon maly.ok.
My sme boli pred dvoma mesiacmi a co sa tyka operacii sme boli spokojny ale to co maju na recepciie nechapem,ze na sukromnej klinike zamestnavaju taketo neochotne zeny,krore vas ani pozdravit nevedia a usmeve ani nehovorim.
@zuzickaaak ano, dakujem , maly uplne bezproblemov vzala! Ja som sa ale este den musela spamatavat .
Ahojte no ja musím povedať, že mám len dobré skúsenosti s klinikou Centrum Kramáre, milé sestričky aj doktor. Ako operatér, tak aj na ambulancii. profesionálny prístup, možno nie vždy majú dobrý deň, ale bola som tam viac krát a vždy som bola spokojná aj ja aj moje deti 🙂
@darlingcharming ahoj prosim ta nevies ako to je ci robia odbery priamo tam na klinike?
Baby...asi uz ich konecne poslali na skolenie slusneho spravania!😅
@monuska342
@darlingcharming
Baby neviete mi povedat ci mi odbery urobia priamo tam?
Ahojte baby . Tak mojho maleho o mesac caka odstranenie nosnej , zrezanie krcnej mande a nieco s bubienkom lebo ze v nom ma tekutinu . Budeme a cez noc . Aspon tak mi dnes povedala dr. Citam tu vselico tak snad budeme spokojny . Na recepcii boli nahodou mile 🙂 A chcela by som vediet viete mi povedat co bude platit okrem tych 220 e ? Viem ze strava tam nieje a asi aj to moje lozko 15 e ? To by malo byt vsetko nie ? Dakujem za odpovede 🙂
No povedali, že môžu normálne uspať,ze ten náš defekt srdca nevadí, dopaflotonok, v lete ho operovali, a pomohlo, sme chorí často,ale je to už ok.

@qwerty81 jej super, no my mame aj dierku na srdiecku, zoperuje mi syna aj tak? ja by som predsa chcel apobudnut aj v noci po operacii tam keby sa nieco stalo,,,,,dlho sa u neho caka na termin prosim ta?