icon

Poradíte detského očného lekára v Košiciach?

julinka28
9. apr 2013

Za všetky názory a tipy dakujem

Strana
z2
kiwi82
9. apr 2013

Ahoj, ja som raz bola s malou na Pražskej, ako je to podnikateľské centrum. Ale neviem ako sa volá pani doktorka.

amelie123
9. apr 2013

dr. Bujňáková Cvetanka na poliklinike Východ na Furči. Myslela som, že je len pre dospelých, ale minule tam bola mamička s bábätkom.

majqa28
31. máj 2013

Bujnakova je skvela,berie aj deti a je suprova,aj pristup,aj rady a stale pomohla

martinkah
31. máj 2013

MUDR. Chovančáková v starej nemocnici, milá k deťom, všetko vysvetlí, vyšetrovala syna 2 hodiny (vrátane čakania po "rozkvapkávaní"), kým mu predpísala okuliare, úplne iné dioptrie, ako mu pár dní predtým po 5 min. vyšetrení predpísal MUDr. Dóra na poliklinike Ťahanovce - toho určite neodporúčam!! v rovnakej ambulancii ako MUDr. Chovančáková ordinuje v iné dni aj primárka, s tou skúsenosť nemám.. sestrička je tam otrasná, zachmúrená, nenechajte si ňou ale pokaziť deň 🙂

lencici
31. máj 2013

súhlasím s martinkah... ja chodím s dcérkou tiež k Chovančákovej a som spokojná. Až na tú sestričku ale čo už....

siu88
2. apr 2014

No Bujňakova urcite nie! teraz od nej idem, minule ma nechala čakať s 2 mesačným babom 1,15 v cakarni a dnes mi sestricka povedala, že maju malu prestavku, že aj pani doktorka sa potrebuje najestt!!! O 11.15 kde ordinacne hodiny su do 13.30. Odchádzam od nej k MUDr. Veselej na Pražsku - dufam, že bude lepsie 🙂

devicka
2. apr 2014

mudr. Chovančáková. aj ked sme čakali v čakárni dlhšie, no môj má 8, takže vydržal. ale vyšetrenie stálo za to, prístup pekný, kľudná, vysvetlí všetko.

jaruska74
7. jan 2015

Nemate este niekoho osvedceneho? My sme chodili ku Fejkovej, vsetko ok akurat zam clovek stravi pol dna a to fakt 😒

konecnefree
16. jún 2016

Pani dr. Bujňáková nám odporučila iného, predpokladám lepšieho lekára. O 13.15 nám povedala že má pacienta že nás nevezme. Ordinačné hodiny do 13.30. Kde žijeme? Kde je prísaha? Kde je zodpovednosť? Vyšetrenie by zabralo možno 10 min a my musíme čakať do zajtra. Ak to bude vážne , tak to určite nenechám len tak. My nie sme kusy , ale živí ľudia. Nechať dieťa s červeným okom za dverami sa mi zdá neseriózne a neprofesionálne. Ja by som si to nedovolila v práci poslať klienta preč keď mi o 15 min končí prac. doba. A neriešim zdravie ľudí. Určite neodporúčam!

petra141181
22. jún 2016

@devicka suhlasim s dr chovancakovou ale sestricku ma strasnu kravu mi prave preto otial berieme kartu synovi mala by ist rrobit medzi kravy nie medzi deti

januska2
6. feb 2017

No mi sme objednany na štvrtok ku mudr. Chovancakovej. Rýchle objednanie A cez telefón zatiaľ sestrička V pohode 🙂

twins8802
6. feb 2017

Chovancakova je super ale sestricka je nieze krava,to by mala ist robit medzi kravy nie do zdravotnictva.Krava skor zamuci ,ona sa ani nepozdravi katastrofa a to je mlada zena.Chcela ma objednat s takmer 2 rocnym synom na vysetrenie o 12 h,na to som jej slusne vysvetlila ,ze dieta je male a vtedy uz spi a predtym obeduje...ale ona chudinka ma vsetko plne.Tak jej vravim ,ved sa ani vysetrit nebude dat to dieta a ona stale svoje,ze termin ma len na april volny,a to som je povedala ze mame jacmen a hrcky na spodnom viecku,co sa clovek boji co to vsetko moze byt.Priste pristup 0 bodov a o empatii ani nehovorim.

beatushka
18. sep 2017

Volala som dnes MUDr. Chovancakovej, dcera v skole nedovidi na tabulu, takze si myslim, ze je to potrebne riesit v co najkratsom case a "mila" pani sestricka mi davala termin na 27.11.2017

mimka2007
8. nov 2017

Chodíme k p.doktorke Fejkovej do UNsP Košice už od roku 2015 a je
milá a odborníčka.Bola ochotná nás vyšetriť aj popoludní na oddelení, nakoľko sme zabudli dcérine okuliare doma a sestrička nás nechala -asi za trest-celkom posledné,hoci sme boli objednané na 12.00. Kvôli tomu nás p.doktorka nestihla vyšetriť a vyšetrila nás na oddelení ešte aj o 14.30. O sestričke nemôžem povedať jediné pekné slovo.Tá v detskej ambulancii nemá čo robiť.

twins8802
9. nov 2017

Priklanam sa k nazoru.

mravvcek
22. máj 2018

Ozivim temu 🙂 nejake nove skusenosti? S Chovancakovou alebo Fejkovou a pod?

oli155
27. máj 2018

@mravvcek chystame sa o par dni prvykrat, som velmi zvedava ako budu chciet riesit nas problem, dam vediet potom ako sme pochodili

januska20
27. máj 2018

@mravvcek my chodíme k Chovancakovej , určite odporúčam , príjemná lekárka, všetko poriadne vyšetrila a nám ako rodičom podrobne vysvetlila..
čo čítam vyššie o sestričke, tak je to pravda.. čo tá robí na detskom ,to nechápem.. 😕

8dominika4
25. jún 2018

Ahojte. Ja som z okr.trebisov. My tu detske ocne oddelenie nemame. Myslite si ze nas vezmu

zizah
9. aug 2018

@januska20 prosím vás viete mi dať kontakt na mudr chovancakovu? Ďakujem pekne

janapalko
17. dec 2018

@oli155 dobry den,potrebujem tiez zajst ku dr. Prosim vas aku skusenost mate a s kym!!,dakujem!!

oli155
17. dec 2018

@janapalko my chodime do kosic na rastislavovu k pani dr. Fejkovej a musim povedat, ze sme velmi spokojni, pani doktorka je odbornicka s dobrym pristupom k detom.

janapalko
19. dec 2018

@siu88 dobry den,viete mi poradit ci vysetruju na prazskej to skulenie?a ako tam je?

mishelka2514
17. apr 2019

@januska20 vysetria ma aj bez objednania?alebo berie len objednanych pacientov?

januska20
17. apr 2019

@mishelka2514 treba sa objednať..

mishelka2514
17. apr 2019

@januska20 dakum,dnes som tam volala... v juni mam zavolat,aby ma objednali na jul/august... vzdavam hold nasmu zdravotnictvu

beika1410
17. máj 2019

@devicka mozem sa spytat kde sidli

katrich
10. feb 2020

Moje 4 mesacne babatko s upchatym kanalikom neobjednala, vraj mam zavolat o dva tyzdne👏 Kraasa su super

januska20
10. feb 2020

@katrich zatiaľ skúšaj dieťaťku masírovať koreň nosa,nám to pomohlo
https://www.modrykonik.sk/zdravie/nepriechodnost-slznych-kanalikov-u-dojciat/

forisena
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2