Poradíte detského zubára v Bratislave?

elor
1. apr 2016

Mám 4 ročného syna a potrebujeme ísť k zubárovi. Neviem sa nakontaktovať na žiadneho detského zubára (nie súkromného), buď sa nedá dovolať, alebo neberú deti, alebo vezmú dieťa, ak tam chodí aj dospelí. Prosím Vás o radu, najlepšie zubárka s dobrým prístupom k deťom, ďakujem

kp7333
1. apr 2016

My sme s dcerou chodili do petrzalky na zaporozsku, co nie je sukromna ambulancia. chodili sme tam od cca 1 roka, lebo mala pokazene horne zuby z nocneho kojenia a nic sme neporiesili, lebo bud im neotvorila usta, alebo to len pozreli a skonstatovali, ze tak malym detom zuby neopravuju a ked ju to bude boliet, tak nas poslu na heydukovu na zubnu kliniku, kde jej to vytrhnu pod narkozou. takto sme tam zbytocne chodili do 3 rokov, kym jej zuby neodhnili a nevytvorili sa jej hnisave fistuly pri korenoch. a stale nam tvrdili to iste. potom mi moja zubarka (sukromna) poradila dobru detsku zubarku v ruzinove (zariadenie sa vola Evident), kde je zubarka, ktora naozaj vie robit s detmi. u nej dcera bez problemov otvorila usta, doktorka jej ich v sedacii a v lokalnej anesteze vytrhla. doteraz k nej chodime a dcera nema problem tam spolupracovat. zariadenie je sukromne a plati sa (cennik maju na stranke). Este je na Dlhych dieloch Mudr.Tulekova, ktora tiez to vraj vie s detmi a opravuje zuby aj v sedacii aj v celkovej anesteze. Myslim, ze tieto 2 su jedine zubarky, co robia v sedacii a narkoze a beru aj deti. Su k nim ale dlhe cakacie lehoty, lebo maju natresk (lebo su to viac menej jedine zubarky v BA, ktore detom zuby aj opravuju a nie len pozeraju do ust a nechaju to tak).

ujanka
13. máj 2016

My chodime k MUDr. Zelnikovej na Zaporozsku, dcera ma 5 rokov a uz ked mala 4 roky tak jej vrtala kazy. Zobrali ju bez toho aby sme tam chodili my - rodicia.