Poradíte dobrého detského zubára v Prešove?
Ospravedlnujem sa za temu ak tu uz taka je.Chcela by som vediet nejakych dobrych detskych zubarov v presove-nakolko blizsie kapusany maju vsetko obsadene.Dcera bude mat 13mesiacov a tak rozmyslam nad tym ze by bolo dobre najst jej zubarku.poradte 🙂
my sme hľadali dlho :( dvaja to s mojim synom vôbec nevedeli, resp. to hneď vzdali, že prídte vtedy, keď sa nebude báť :D
to bolo na poliklinike (Sekčov)
Nášho nového a dúfam, že aj rodinného(chceme ísť k nemu aj my s manželom) nám odporúčala známa. Je to síce vojenský zubár, ale je úplne geniálny!!!!!! Perfektne to vie s deťmi. A tak keď vzal do ambulancie staršieho syna, mladší sa šiel pozerať a ja som ostala v čakárni( myslím, že aj to bolo dobre premyslené) 🙂 tak vyšli obaja s opravenými zúbkami a s úsmevom!!! Takže jednoznačne odporúčam p. zubára Baláža 🙂
a ešte som zabudla...kedže st.syna zúbok bolel, tak nás vzal hneď. Inde nás len odpinkávali, že majú veľa...že to sa treba objednať atď....
Tak k hore spominanemu lekarovi som chodila ja a aj moj muz - nemal problem brat ludi, ved tie ceny hovorili same o sebe - ako zubar clovek bol dobry,nemala som problem....aj som si myslela ze zuby budu v pohode...ale velmi som sa sklamala kolko penazi som u neho nechala...a praca nic platna...vsetky zuby od neho robene uz mam opat opravovane u ineho zubara. Dokonca som kvoli nemu prisla o tri zuby ☹
- ja som s nim dobru skusenost nemala - hoc ako clovek mal vyborny pristup.
. On opravoval zuby tak aby tahal z ludi peniaze - prisla som na to ked som sla konzultovat nejaky problem k inemu zubarovi... vtedy som hned od neho brala kartu prec.
A celustneho ortopeda nahodou niekto nema skusenost? Dakujem
@ataz - na kazdeho lekara su ine nazory..niekto si chvalli niekto nie, niekomu vyhovuje inemu nie....ja pisem len svoju skusenost - ako odbornik zubar mi nevyhovoval /mozno som mala len ja smolu - alebo on nemal svoj den/ - ako clovek zubar prijemny, mily, pohodovy - moj prvy dojem bol super bola som z neho nadsena., no zial zmenila som nazor ale len na jeho pracu. ☹
MUDr. Renáta Kaščáková, mňa ošetruje odmalička a veľmi dobrá je. Ambulanciu má pri zastávske Vansovej v tej takej žltej budove, keď vojdete bočným vchodom.
Zubna ambulancia na Levočskej 2, MUDr. Kubová Olga odporucam
Dr. Liskova si bude zriadovat dalsi ordinaciu tak tam bude priberat novych pacientov.. 🙂
Ahojte, tak ja tiez hladam zubara pre rocnu dcerku a pozeram na nete ze su dve Liskove - Zuzana a Katarina tak ku ktorej??
ahojte,keby ste potrebovali zubara pre deticky v po odporucam Dr.janku Carnu,otvorila si ambulanciu na sidlisku 3 vo vukove,nieje len detska berie aj dospelych a deti....mozem odporucat,velmi mila ,prijemna a vie to s detmi velmi dobre...ja sa zubarov bojim ale pri nej sa to da zvladnut,fakt super ...da sa k nej objednat aj cez net,na FB je ako Carna Dental a ma stranku www.carna.sk 🙂
@zabka_
@bznka
@ataz
Ahojte, poradite mi dobreho detskeho zubara v Presove?
Dakujem
Baby neviete poradit kto robi zubky v analgosedacii? Je to taky dzusik na oblbnutie aby dieta spolupracovalo

@marcovka1 no tak iba volat a hladat :( lebo niekde vraj beru vacsie deti od 6rokov :/
vraj je dobra na ucilisti na trojke , a manzelia na sekcove maju aj syna zubara ... mam aj cisla ak chces poslem do IP