icon

Poradíte dobrého detského zubára v Prešove?

murinka
22. apr 2010

Ospravedlnujem sa za temu ak tu uz taka je.Chcela by som vediet nejakych dobrych detskych zubarov v presove-nakolko blizsie kapusany maju vsetko obsadene.Dcera bude mat 13mesiacov a tak rozmyslam nad tym ze by bolo dobre najst jej zubarku.poradte 🙂

janulqa07
22. feb 2013

@marcovka1 no tak iba volat a hladat :( lebo niekde vraj beru vacsie deti od 6rokov :/
vraj je dobra na ucilisti na trojke , a manzelia na sekcove maju aj syna zubara ... mam aj cisla ak chces poslem do IP

ataz
2. mar 2013

my sme hľadali dlho :( dvaja to s mojim synom vôbec nevedeli, resp. to hneď vzdali, že prídte vtedy, keď sa nebude báť :D
to bolo na poliklinike (Sekčov)
Nášho nového a dúfam, že aj rodinného(chceme ísť k nemu aj my s manželom) nám odporúčala známa. Je to síce vojenský zubár, ale je úplne geniálny!!!!!! Perfektne to vie s deťmi. A tak keď vzal do ambulancie staršieho syna, mladší sa šiel pozerať a ja som ostala v čakárni( myslím, že aj to bolo dobre premyslené) 🙂 tak vyšli obaja s opravenými zúbkami a s úsmevom!!! Takže jednoznačne odporúčam p. zubára Baláža 🙂

ataz
2. mar 2013

a ešte som zabudla...kedže st.syna zúbok bolel, tak nás vzal hneď. Inde nás len odpinkávali, že majú veľa...že to sa treba objednať atď....

bznka
2. mar 2013

Tak k hore spominanemu lekarovi som chodila ja a aj moj muz - nemal problem brat ludi, ved tie ceny hovorili same o sebe - ako zubar clovek bol dobry,nemala som problem....aj som si myslela ze zuby budu v pohode...ale velmi som sa sklamala kolko penazi som u neho nechala...a praca nic platna...vsetky zuby od neho robene uz mam opat opravovane u ineho zubara. Dokonca som kvoli nemu prisla o tri zuby ☹
- ja som s nim dobru skusenost nemala - hoc ako clovek mal vyborny pristup.
. On opravoval zuby tak aby tahal z ludi peniaze - prisla som na to ked som sla konzultovat nejaky problem k inemu zubarovi... vtedy som hned od neho brala kartu prec.

bznka
2. mar 2013

A celustneho ortopeda nahodou niekto nema skusenost? Dakujem

drzubok
12. mar 2013

@ataz mna by zaujimalo co je to vojensky zubar. znie to strasne, desivo

ataz
13. mar 2013

@bznka myslíš dr.Baláža?? to ozaj? deti sú s ním velmi spkojné..no, dnes som pri ňom bola aj ja..bolesť zuba preukrutná (29tt.) ale zlepšenie necítim žiadne :((( tak dúfam, že som to s chválou neprehnala...

ataz
13. mar 2013

@drzubok tak vojenský.... je v areáli vojenského letiska a chodia k nemu prevažne vojaci. To sa im tak vraví🙂

bznka
13. mar 2013

@ataz - na kazdeho lekara su ine nazory..niekto si chvalli niekto nie, niekomu vyhovuje inemu nie....ja pisem len svoju skusenost - ako odbornik zubar mi nevyhovoval /mozno som mala len ja smolu - alebo on nemal svoj den/ - ako clovek zubar prijemny, mily, pohodovy - moj prvy dojem bol super bola som z neho nadsena., no zial zmenila som nazor ale len na jeho pracu. ☹

exupery4
19. júl 2013

MUDr. Renáta Kaščáková, mňa ošetruje odmalička a veľmi dobrá je. Ambulanciu má pri zastávske Vansovej v tej takej žltej budove, keď vojdete bočným vchodom.

adriana86
14. aug 2013

Zubna ambulancia na Levočskej 2, MUDr. Kubová Olga odporucam

zdenka821
12. dec 2013

Dr. Liskova si bude zriadovat dalsi ordinaciu tak tam bude priberat novych pacientov.. 🙂

janinah
17. dec 2013

@zdenka821 odkiaľ vieš?

zabka_
23. mar 2014

Ahojte, tak ja tiez hladam zubara pre rocnu dcerku a pozeram na nete ze su dve Liskove - Zuzana a Katarina tak ku ktorej??

julia330
30. mar 2014

ahojte,keby ste potrebovali zubara pre deticky v po odporucam Dr.janku Carnu,otvorila si ambulanciu na sidlisku 3 vo vukove,nieje len detska berie aj dospelych a deti....mozem odporucat,velmi mila ,prijemna a vie to s detmi velmi dobre...ja sa zubarov bojim ale pri nej sa to da zvladnut,fakt super ...da sa k nej objednat aj cez net,na FB je ako Carna Dental a ma stranku www.carna.sk 🙂
@zabka_
@bznka
@ataz

ataz
31. mar 2014

@julia330 supeeeer, ďakujem 😉

ataz
31. mar 2014

@bznka ahoj...tak už sme od neho preč ☹ ☹ chlapcom do 3mes. povypadávali plomby..a kopec peňazí fuč

fely
20. máj 2014

@julia330 ahoj, hladame zubara a chcela som sa spytat, či ma dr. janka čarna smluvu s všeobecnou zdravotnou poistovnou? Nevieš? Ďakujem. Teraz mi neberu tel, tak jestli to mam ešte zkušat...

julia330
9. jún 2014

@fely ahoj,myslim,ze maju zatial len s unionom zmluvu ale zavolaj a urcite sa dohodnete 🙂

fely
9. jún 2014

@julia330 Ďakujem, už jsem tam volala... Tak s poitovnou jednaji... zatial. tak smesa objednali inde..

palopo
26. jan 2016

Ahojte, poradite mi dobreho detskeho zubara v Presove?

Dakujem

mravvcek
23. feb 2016

Baby neviete poradit kto robi zubky v analgosedacii? Je to taky dzusik na oblbnutie aby dieta spolupracovalo

janica86
31. júl 2016

@exupery4 ahoj prosim ta, ja chodim ku Dr. Kascakovej nevedela som ona berie aj deti? 2roc a pod? Dakujem

exupery4
8. aug 2016

@janica86 mňa zobrala odmalička takže hej berie aj deti.

damijanka
16. aug 2016

@julia330 ešte chodíte k tej zubárke ?

julia330
16. aug 2016

@damijanka ano chodime k nej cela rodina😊

damijanka
23. aug 2016

@julia330 a ste spokojní ? Aj Vy aj deti chodíte ?

julia330
23. aug 2016

@damijanka ano aj ja a manžel a zatiaľ len starsi syn ma kartu (3roky). Sme spokojni,veľmi pekny prístup a kvalitná praca. S deťmi to tiež veľmi pekne vie

ivet2013
28. máj 2018

@mravvcek nasli ste taku zubarku/zubara? moj syn nechce spolupracovat... ☹

damijanka
28. máj 2018

@ivet2013 ideme až do Košíc