icon

Poradíte psychológa na diagnostiku pre päťročné dieťa?

hu3hu3
2. okt 2025

Ahojte maminky,

Prosim poradite mi detskeho psychologa pre 5 rocneho dievcatko na diagnostiku. Moze byt aj sukromny.

Dakujem

ninazemna
2. okt 2025

Jánošíková Trnava.

kacena4
2. okt 2025

psycholog nerobi diagnostiku ale terapiu. co chcete diagnostikovat?

anonym_5ad36a
2. okt 2025
@kacena4

psycholog nerobi diagnostiku ale terapiu. co chcete diagnostikovat?

@kacena4 psychológ nerobí diagnostiku??? Je to jedna z hlavných náplni jeho práce. Robí rôzne druhy diagnostiky: intelektu, osobnosti, škol.zrelosti... diagnostiku testami môže robiť výhradne a len psychológ, psychiater na to nemá vzdelanie. Nuž ale možno sa mýlim a mala by som vrátiť svoj vysokoškolský diplom z psychológie a 13 rokov praxe

kacena4
2. okt 2025
@anonym_5ad36a

@kacena4 psychológ nerobí diagnostiku??? Je to jedna z hlavných náplni jeho práce. Robí rôzne druhy diagnostiky: intelektu, osobnosti, škol.zrelosti... diagnostiku testami môže robiť výhradne a len psychológ, psychiater na to nemá vzdelanie. Nuž ale možno sa mýlim a mala by som vrátiť svoj vysokoškolský diplom z psychológie a 13 rokov praxe

@anonym_5ad36a mozno som sa zle vyjadrila, neuzatvara diagnozu, preto som sa aj pytala co chce diagnostikovat a podla toho sa da skor nasmerovat ku komu ist, ci staci bezny psycholog alebo klinicky alebo odbornik napr. na autizmus...