Poraďte detského lekára z Ivanky pri Dunaji a v okolí

brinkley
7. jan 2013

Viete mi poradit dobreho pediatra v Ivanke pri DUnaji alebo v blizkom okoli?Mam 4,5 rocnu dcerku a vo february cakame druhe,doteraz sme chodili do Petrzalky,ale prestahovali sme sa a je to dost daleko,tak by sme chceli chodit k lekarovi niekde na okoli.Nemate skusenosti s nejakym pediatrom?Dakujem

blavacka
7. jan 2013

my chodime k MUDr. Mišíkovej do Ivanky pri Dunaji www.babyclinic.sk

brinkley
autor
7. jan 2013

a ste spokojni?

gulkaaa
9. jan 2013

ahojte no aj ja hladam pediatra v ivanke ale radšej by som chcela keby to nebol súkromník ale štátny neviete poradiť? mám dojem že MUDr. Mišíková je súkromník však?

minnehaha2005
8. mar 2013

MUDr. Misikova jednoznacne, je to super empaticka lekarka

psyxooo
23. aug 2013

@gulkaaa nie je sukromnicka, robi normalne cez poistovnu, tiez k nej chodim s detmi a zatial som spokojna

hanycka
31. aug 2013

@psyxooo Ahoj, prosim ta, ked chodis do babyclinic, chcem si upresnit- u nej sa teda neplati za vysetrenia? Mala som z ich stranky pocit, ze su nestatna ambulancia. Spravne som pochopila, ze za urcite ukony doplacas, ale za bezne vysetrenia nie? A este otazocka- nevies ci berie novych pacientov? Dakujem!

psyxooo
31. aug 2013

@hanycka v juni mi hovorila, ze da stopku pre novych takze neviem, ci uz dala alebo nie. A nie, neplatis nic, uple ako u hociakej inej detskej doktorke, platis ze potvrdenia do skoly, za CRP, za prednostne vysetrenie, ale za normalne vysetrenie, kontroly, odbery, preventivky neplatis.

mon29
29. apr 2015

Baby a pani Dr. TATJANA SIPEKIOVA? AKA JE NEVIETE nahodou?

nikushka1
4. máj 2015

@mon29 my k nej chodíme.ako odborníka si ju neviem vynachváliť, ked je nejaký problém pátra po príčine a nedá hned antibiotiká len tak. mínusom je dlhšie čakanie

titkovamiriam
4. máj 2015

aj my k nej chodime .Super pani doktorka 🙂

zuzkaigorkova
21. aug 2015

Aj my a je oki;)

kaciatkom
21. aug 2015

Lekárka Misikova je PANI DOKTORKA!!!!!! Lepšiu lekárku nepoznám.

stascha
6. sep 2015

Dievcata myslim ze Mudr. Misikova uz neberie novych pacientov, ale treba skusit zavolat. Obe lekarky su vynikajuce. Starsiu dcerku mam u mudr. Sipekiovej a je uzasna je fakt ze sa dlhsie caka ale je to aj tym ze v ivanke je len od noveho roka a svojich pacientov musi aj spoznat a ako pisu ostatne dievcata snazi sa vzdy hladat pricinu. Mladsi syn je u Mudr. Misikovej a tiez super. Takze ci jedna alebo druha obe su skvele.