icon

Poraďte dobrého alergológa v Bratislave

rainee
11. mar 2010

ahojte, viete mi poradit dobreho detskeho alergologa v BA, idealne Petrzalka? nie sukromne centrum.
rozmyslam nad dr. Hrusovskou, ale ma dost pacientov a neviem ci berie dalsich. dakujem.

rainee
autor
12. mar 2010

dakujem ale tam o Petrzalke nie je rec. no mozno sa niekto ozve.
nasla som akurat Hruskovsku, Komadovu a Kotzigovu, mate niekto skusenosti s uvedenymi lekarmi?

csina
12. mar 2010

ahoj..s Kotzigovou máme skúsenosti...je celkom milá...len neviem , čo presne by ťa zaujímalo..tak IP.. 😉

biba12
13. mar 2010

Ja chodim ku Komadovej, je mila ustretova, akurat mojmu krpcovi liecba nezabera, tak jej musim povedat, nech ju zmeni.

rainee
autor
14. mar 2010

baby dakujem. len som chcela vediet ci su tie doktorky v pohode, zaujimaju sa o pacienta, ci sa dlho necaka resp. da sa objednat na presny cas. lebo tam nemienim s drobcom stravit mladi... 😀

csina
14. mar 2010

nás objednávala myslím na deň, ale nikdy sme tam veľmi dlho nečakali...mylím, že je o.k. 😉

hada
20. mar 2010

ahoj,

zial v petrzalke neviem, ale Dr. Abaffyova v Dubravke je vyborna a jej sestricky tiez, vedia to s babatkami. ak budes chciet kontakt, tak do IP

rainee
autor
11. apr 2010

tak sme skoncili u kotzigovej, je celkom mila ale aj tak sme moc zdravotne neporiesili 😒

xlucia
14. sep 2011

@rainee my sme tam skoncili tiez. zatial sa da, len sa tam dlho caka

rainee
autor
14. sep 2011

@xlucia my sa uz objednavame len za poplatok na presny termin, par krat som tam dost dlho cakala co sa mi uz nechce a 1-2x rocne sa to da prezit.