Poraďte dobrého ortopéda v Bratislave
prosim, poradte mi dobreho ortopeda v bratislave
ďakujem všetkým,my sme nakoniec navštívili dr.kusina a hoci som platila 20 eur,vôbec neľutujem.termín sme dostali tri dni po zavolaní a bol neskutočne milý na môjho syna a aj sestrička. predpísal nám individuálne ortopedické vložky do topánok,čo som veľmi rada,pretože jedna fyzioterapeutka mi poradila,aby som hľadala lekára-ortopéda,ktorý nepredpisuje klasické vložky do topánok,ale individuálne,na ktoré je potrebný scan nožičky.takže návšteva u dr.kusina prebehla u mňa k úplnej spokojnosti 🙂
Na tému čakanie u ortopédov: minulý týždeň som objednávala syslíka na kontrolu nôh a predpísanie vložiek v malackej nemocnici u Dr. Kusina (to je mulitalent, stíha aj viac úväzkov 😅 ) a najbližší voľný termín bol 13.12.2013 ☹
Ahojte, čítala som vačšinu príspevkov a je tu najviac odporúčaní na Mudr. Kusina. Chcem sa spýtať, či bol u neho niekto, koho dieta nosí nočné redresné ortézy alebo Becherove ortézy? Ak áno, pomohlo to dieťaťu? Ďakujem.
My sme boli u dr. Kusina. Boli sme u neho 5 minut. Zevraj je vsetko v poriadku. Ale nepozdava sa mi, ze na kontrolu mame ist az v 8 mesiaci. Klbiky este nemame vyvinute a chce ich vidiet az v 8 mesiaci? Co ak sa nevyvinu tak ako maju? A zisti mi to mozno neskoro? Preco sa nemame vratit na kontrolu o cca mesiac? Mne to pripadalo take cudne. Nie som lekar ale matka ktora sa boji o svoju ratolest. Preto teraz v 4 mesiaci chcem ist aj k inemu ortopedivi,
Prosím, boli ste niekto s dieťaťom v ŠNOP pre detskú ortopedickú obuv (sandálky)?
Ktori detski ortopedi v SNOPe su dobri a ktorym sa radsej vyhnut?
Ahojte, prosím o odporúčanie na dobrého detského ortopéda v Bratislave s problémom krívania. Ďakujem.
dr . Francova-dlhodobo PN
Mate aj nejakeho ktory nie je len detsky? Problem s kolenami po behani. Dakujem
Poraďte mi, prosím, dobrého ortopéda v Bratislave. Ďakujem.
Viete mi niekto, prosím, poradiť ortopéda na operáciu plochých nôh? Boli sme zatiaľ len raz na Kramároch v BA, ale problém s plochými nohami máme dlho. Ďakujem.
prosím u Dr. Gajdoša Mareka v Petržalke v Medicentre sa platí 20 EUR, alebo to platí pre Mediferu bývalú? Ďakujem
ahojte. ak chcem zmenit lekara pre syna kvoli plochyn noham (zacina mat bolesti a dr. to neriesil len predpisom sandalok a vloziek) potrebujem vymenny listok od obvodnej, alebo sa len objednam k druhemu dr?
@marllik My sme tiež z toho istého dôvodu menili, vypýtala som si nový lístok, lebo sme šli na Záhradnícku a tam sa čaká aj 5 - 6 mesiacov. Náš prvý ortopéd to neriešil ani sandálmi ani vložkami...
Ale v zásade ak máš správu od posledného lekára a ideš na kontrolu do 6 mesiacov, malo by to platiť bez výmenného lístka. Najlepšie je zavolať novému ortopédovi. Veď vieš, že v reále to funguje tak, ako sestrička povie 😉 .
Ak nájdeš dobrého ortopéda, napíš, prosím. Lebo máme ešte jeden problém, ktorý náš súčasný lekár odsúva a sestričky aj vo výrobni ortopedických potrieb mi vravia, že už teraz je dosť neskoro...
vyskúšajte v Aklinik
Ahojte chcem sa spytat na rehabilitacie v Petrzalke a tiez na to ci mi viete aktualne poradit kolko sa caka po objednani u dr. Kusina a dr. Gajdosa
@dorotka Ja som u Gajdoša čakala asi týždeň (toho na Strečnianskej). V živote som nestretla arogantnejšieho človeka. O dieťa sa vôbec nezaujímal. Vzal si poplatok a poslal nás preč, že všetko je v poriadku. Pričom sa dieťa lieči, len som si to chcela prekonzultovať. Keď som čakala, aj iné deti tam boli v priemere 5 minút - čo zahŕňa vybratie poplatku aj vyšetrenie.
Inac len pre doplnenie informacii, hladam ortopeda, ktory ma sono (starsia ho bude asi na kolena potrebovat) a ktory aj realne deti posiela na rehabilitacie, ked je treba.
@haimi mozem odporucit rehabilitacne cetntra, vyborne skusenosti mam so staminou na teslovej (ak este existuje chodili sme tam roky dozadu na odporucanie detskej lekarky) a este harmony, ale tam ta tiez prave musi poslat ortoped, alebo neurolog. Mala ma pravdepodbne variofixy, to mala aj moja mladsia.
@dorotka ďakujem, ja ani nehľadám rehabilitačné centrum, tých poznám dosť, keďže sme dlho cvicili. Chcem ísť ešte k nejakému dobrému ortopedovi s ktorym sa chcem poradiť, čo s tým. Či stačí rehabilitovať, poprípade vyskúšať taping chodidla, alebo sa to spraví este samo..., poprípade nejaké iné riešenie. Bola si nakoniec u niekoho?
Este nie, ja teraz riesim druhu dceru a problem s kolenami, ale 2. uz musim objednat.
Urcite nie. Drzim palce. Pekny silvester a stastny novy rok 🙂

@katyka331 my chodime k Dr. Marekovi Gajdosovi. Chodime do jeho sukromnej ambulancie, ale je to ortoped z Kramarov. Ja som jednoducho nemala nervy na to cakanie.. A to nie len na Kramaroch. Tak ako sa dlho caka na termin v Snope na Zahradnickej (t. j. nap. k Dr. Francovej), tak sa dlho caka aj na Kramaroch.
V sukromnej ambulancii sme dostali termin o tyzden, na presny cas, presne nas zobral, mal na nas skutocne cas, velmi mily a ustretovy lekar a za vysetrenie si vypytal 20 eur. Nelutujem a len odporucam.. 😉