icon

Poraďte dobrého ortopéda v Bratislave

euffra
13. jan 2010

prosim, poradte mi dobreho ortopeda v bratislave

genialna
19. júl 2013

@katyka331 my chodime k Dr. Marekovi Gajdosovi. Chodime do jeho sukromnej ambulancie, ale je to ortoped z Kramarov. Ja som jednoducho nemala nervy na to cakanie.. A to nie len na Kramaroch. Tak ako sa dlho caka na termin v Snope na Zahradnickej (t. j. nap. k Dr. Francovej), tak sa dlho caka aj na Kramaroch.
V sukromnej ambulancii sme dostali termin o tyzden, na presny cas, presne nas zobral, mal na nas skutocne cas, velmi mily a ustretovy lekar a za vysetrenie si vypytal 20 eur. Nelutujem a len odporucam.. 😉

katyka331
19. júl 2013

ďakujem všetkým,my sme nakoniec navštívili dr.kusina a hoci som platila 20 eur,vôbec neľutujem.termín sme dostali tri dni po zavolaní a bol neskutočne milý na môjho syna a aj sestrička. predpísal nám individuálne ortopedické vložky do topánok,čo som veľmi rada,pretože jedna fyzioterapeutka mi poradila,aby som hľadala lekára-ortopéda,ktorý nepredpisuje klasické vložky do topánok,ale individuálne,na ktoré je potrebný scan nožičky.takže návšteva u dr.kusina prebehla u mňa k úplnej spokojnosti 🙂

syslica
29. júl 2013

Na tému čakanie u ortopédov: minulý týždeň som objednávala syslíka na kontrolu nôh a predpísanie vložiek v malackej nemocnici u Dr. Kusina (to je mulitalent, stíha aj viac úväzkov 😅 ) a najbližší voľný termín bol 13.12.2013 ☹

bigfree
2. okt 2013

Ahojte, čítala som vačšinu príspevkov a je tu najviac odporúčaní na Mudr. Kusina. Chcem sa spýtať, či bol u neho niekto, koho dieta nosí nočné redresné ortézy alebo Becherove ortézy? Ak áno, pomohlo to dieťaťu? Ďakujem.

chaka
6. jan 2014

My sme boli u dr. Kusina. Boli sme u neho 5 minut. Zevraj je vsetko v poriadku. Ale nepozdava sa mi, ze na kontrolu mame ist az v 8 mesiaci. Klbiky este nemame vyvinute a chce ich vidiet az v 8 mesiaci? Co ak sa nevyvinu tak ako maju? A zisti mi to mozno neskoro? Preco sa nemame vratit na kontrolu o cca mesiac? Mne to pripadalo take cudne. Nie som lekar ale matka ktora sa boji o svoju ratolest. Preto teraz v 4 mesiaci chcem ist aj k inemu ortopedivi,

kris557
21. júl 2014

Prosím, boli ste niekto s dieťaťom v ŠNOP pre detskú ortopedickú obuv (sandálky)?

veronique_1
1. máj 2015

Ktori detski ortopedi v SNOPe su dobri a ktorym sa radsej vyhnut?

miriamapeter
17. jún 2015

Ahojte, prosím o odporúčanie na dobrého detského ortopéda v Bratislave s problémom krívania. Ďakujem.

dadka222
28. aug 2015

dr . Francova-dlhodobo PN

lilit35
3. nov 2015

Mate aj nejakeho ktory nie je len detsky? Problem s kolenami po behani. Dakujem

babatko37
4. apr 2016

Poraďte mi, prosím, dobrého ortopéda v Bratislave. Ďakujem.

marianasu
12. máj 2016

Viete mi niekto, prosím, poradiť ortopéda na operáciu plochých nôh? Boli sme zatiaľ len raz na Kramároch v BA, ale problém s plochými nohami máme dlho. Ďakujem.

aida5
7. jún 2016

prosím u Dr. Gajdoša Mareka v Petržalke v Medicentre sa platí 20 EUR, alebo to platí pre Mediferu bývalú? Ďakujem

marllik
31. júl 2016

ahojte. ak chcem zmenit lekara pre syna kvoli plochyn noham (zacina mat bolesti a dr. to neriesil len predpisom sandalok a vloziek) potrebujem vymenny listok od obvodnej, alebo sa len objednam k druhemu dr?

babatko37
4. aug 2016

@marllik My sme tiež z toho istého dôvodu menili, vypýtala som si nový lístok, lebo sme šli na Záhradnícku a tam sa čaká aj 5 - 6 mesiacov. Náš prvý ortopéd to neriešil ani sandálmi ani vložkami...
Ale v zásade ak máš správu od posledného lekára a ideš na kontrolu do 6 mesiacov, malo by to platiť bez výmenného lístka. Najlepšie je zavolať novému ortopédovi. Veď vieš, že v reále to funguje tak, ako sestrička povie 😉 .
Ak nájdeš dobrého ortopéda, napíš, prosím. Lebo máme ešte jeden problém, ktorý náš súčasný lekár odsúva a sestričky aj vo výrobni ortopedických potrieb mi vravia, že už teraz je dosť neskoro...

jajakrc
4. nov 2016

vyskúšajte v Aklinik

4http://www.aklinik.sk/

dorotka
6. dec 2016

Ahojte chcem sa spytat na rehabilitacie v Petrzalke a tiez na to ci mi viete aktualne poradit kolko sa caka po objednani u dr. Kusina a dr. Gajdosa

babatko37
8. dec 2016

@dorotka Ja som u Gajdoša čakala asi týždeň (toho na Strečnianskej). V živote som nestretla arogantnejšieho človeka. O dieťa sa vôbec nezaujímal. Vzal si poplatok a poslal nás preč, že všetko je v poriadku. Pričom sa dieťa lieči, len som si to chcela prekonzultovať. Keď som čakala, aj iné deti tam boli v priemere 5 minút - čo zahŕňa vybratie poplatku aj vyšetrenie.

dorotka
8. dec 2016

@babatko37 dakujem, tak som zas jedneho vylucila, uz ich mam zopar takych nazberanych

dorotka
8. dec 2016

Inac len pre doplnenie informacii, hladam ortopeda, ktory ma sono (starsia ho bude asi na kolena potrebovat) a ktory aj realne deti posiela na rehabilitacie, ked je treba.

haimi
23. dec 2016

@dorotka toto by aj mňa zaujímalo. kľudne aj dobrý súkromník. Mala od narodenia do 17m cvičila vojtovku, ale ako začala chodiť, vtaca trochu prsty dovnútra, tak to chcem sa niekým prebrať. len nechcem doktora, čo povie od stola, že ortopedické vložky tak snáď niekto dá tip

dorotka
26. dec 2016

@haimi mozem odporucit rehabilitacne cetntra, vyborne skusenosti mam so staminou na teslovej (ak este existuje chodili sme tam roky dozadu na odporucanie detskej lekarky) a este harmony, ale tam ta tiez prave musi poslat ortoped, alebo neurolog. Mala ma pravdepodbne variofixy, to mala aj moja mladsia.

haimi
26. dec 2016

@dorotka ďakujem, ja ani nehľadám rehabilitačné centrum, tých poznám dosť, keďže sme dlho cvicili. Chcem ísť ešte k nejakému dobrému ortopedovi s ktorym sa chcem poradiť, čo s tým. Či stačí rehabilitovať, poprípade vyskúšať taping chodidla, alebo sa to spraví este samo..., poprípade nejaké iné riešenie. Bola si nakoniec u niekoho?

dorotka
31. dec 2016

Este nie, ja teraz riesim druhu dceru a problem s kolenami, ale 2. uz musim objednat.

majka4848
31. dec 2016

@chaka ahoj.. síce trosku stará konverzácia :D ale my tiež mame ísť na kontrolu až v 8 mesiaci. Ako si dopadla ty ? Bolo všetko v poriadku ?

chaka
31. dec 2016

@majka4848 ahoj. Boli sme nakoniec u ineho ortopeda asi v 6 mesiaci. Klby este neboli vyvynute. Tiez spominal,ze staci v 8 mesiaci. Znovu sme potom boli u neho a bolo vsetko ok.

majka4848
31. dec 2016

@chaka super takze netreba stresovať 🙂

chaka
31. dec 2016

Urcite nie. Drzim palce. Pekny silvester a stastny novy rok 🙂

majka4848
31. dec 2016

@chaka aj Vám všetko dobre do Nového Roka ☺

dorotka
2. jan 2017

@haimi rozhodla som sa ze pojdem na tu aklinik, dcera ma problemy s kolenami a tam su aj neorologovia aj reumatolog. Presne to co potrebujem.