Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Poradte prosim. Mozem vybavit synovi (10r) cestovanie vlakom zadarmo, ak to chcem len na letne vylety, ale realne ako ziak nikam vlakom do skoly nedochadza? Lebo na ziadanke treba popisat konkretne trate s miestom skoly a bydliska..

    Clanok o podvode s prepisovanim kodov.. ak by sa niekto chcel chopit tejto prace na doma..
    http://m.pracanadoma-skusenosti.eu/news/slubuju...

    Dieta potrebuje neznu mamu a pevneho otca
    https://svetevity.sk/vztahy/1771336-marek-herma...

    Da sa jeden vymenny listok pouzit v dvoch ambulanciach? bola som na vysetreni a vymenny listok mi vratili. Z vysetrenia som vsak mala zly pocit, ze bolo uponahlane a nedosledne, tak by som chcela ist k inemu lekarovi, ci potvrdi, alebo vyvrati vysledok. Ci mam zas otravovat svoju obvodnu, ze potrebujem vymenny listok?

    http://www.hlavnespravy.sk/americky-potratar-ce...
    http://www.hlavnespravy.sk/historicky-rozsudok-...
    dost zle sa to cita..v 30tyzdni dokazu lekari zachranit predcasne narodene dieta.. on zabije dieta, ktore je neuspesne zabite v maternici v 30tyzdni.. jemu je jedno ci zabije dieta v maternici, ci mimo nej. paradoxom je, ze jedno je legalne a druhe nie.. otazka ci sa smie a kedy sa smie siahnut na zivot nenarodenych deti je vecou legislativy danej krajiny. "Pan doktor" ma smolu, ze zije v krajine, kde legislativa dovoluje zabit dieta v lone matky.. mimo toho je to uz vrazda.. zivot dietata zavisi od toho kto si to ako zadefinuje.. smial sa ludom do tvare, ze ved to 30tyzdnove dieta si nedoje samo na autobus.. a moje dvojmesacne zdravo narodene snad ano?