Poraďte dobrého ortopéda v Bratislave
prosim, poradte mi dobreho ortopeda v bratislave
Kusin, velmi dobre
@lianka123 ten uz robi len klbiky podla toho co ma na webe
Dievcata, potrebujem pradit 🙂 dcerka strasne vtaca spicky dovnutra a clenky ma skoby vpadnute dnu. Bola som u ortopeda ale ten ju vysetril podla chodze z 2m vzdialenosti a skonstatoval, ze do 2 rokov to nemam riesit, ze to je typicka dojcenska chodza. Ale bojim sa aby som nieco nezanedbala. Ak sa ibjednam napr sukromnicke Mudr.Gerincovej v BA, su tam dlhe cakacky? A aka je? Dakujeeeem
@zuzulikmichalik podľa mňa to nie je celkom ok, hlavne tie vpadnute členky. Skús okrem ortopeda aj nejakého rehabilitačného, čo si o tom mysli. Veľa ortopédov nič do 3 rokov nerieši a potom ti povedia, že je neskoro...
@zuzulikmichalik chodíme ki Gerincovej, ale v SNOP a tam sa neplatí
@tetapetra prosim ta, a tam potrebujem nejaky vymenny listok alebo nie?
@haimi ani mne sa to nepaci ale ku rehabilitacnemu sa aslen tak nedostanem.... :-/
@zuzulikmichalik áno potrebuješ 😀
Mudr. Tomas Hornak 👌🏼 pre mna 🔝
@sona007 my k nej ideme, ja som sa objednavala teraz v pondelok a termin nam dali hned teraz na 12.3. 🙂
@zuzulikmichalik to je super rýchly termín, aj sa niečo platí za objednanie, resp. platí sa nejakých 20 eur ako som sa niekde dočítala na nete?
@sona007 áno. Prešiel sa smerom ku mne. Postavil na akože váhu, kde mu boli vidieť klenby. Ako 3 r mal, len ešte málo. Dostal topánky do škôlky a vložky. Vložky nikdy nemal a topánky dávam do škôlky. V januári klenba pekná, ale ešte predpiseme 😁 Diagnóza za 5 minút. V júli ideme znova na kontrolu
@sona007 ano, 20€ budeme platit
@zuzulikmichalik diky za odpoved,a tych 20 eur je za objednanie ci nieco ine?
@sona007 neviem, asi vysetrenie, lebo sestrickz v trlegone mi povedala. Ze vysetrenie budd stat 20€
@zuzulikmichalik dakujem za info 🙂
@sona007 dnes sme aj u nej boli, je velmi prijemna, pdala mi super vyklad aj malu super vysetrila..odporucam
@zuzulikmichalik tak super,lebo nazory su na nu rozne,tak sa ideme aj my objednat. Pekne velk. sviatky 🙂
@sona007 a ake su nazory? Dakujem velmi pekne 🙂 podobne 🙂
Ahojte ☺ mate niektora skusenosti s doktorkou Petrou Izakovicovou? Mala by byt na kramaroch.

Ahojte, otvaram opat detsky ortoped BA. Citala som referencie a zatial som nikoho nevybrala. Ma niekto dobre skusenosti?