icon

Poraďte dobrého ortopéda v Bratislave

euffra
13. jan 2010

prosim, poradte mi dobreho ortopeda v bratislave

Strana
z4
rainee
11. jún 2018

ahojte, potrebujem dceru objednat na vystetrenie do snopu (klasika ploche nohy+predpisat topanocky). vobec sa tam neviem dovolat. Kto ste tam nedavno boli viete mi poradit ake su aktualne cakacie terminy a cena objednania? dakujem

foru
27. aug 2018

@veronique_1 dostali ste odpoved lebo sj mna by to zaujimalo

veronique_1
27. aug 2018

@foru Len tak z pocutia - vyborny je vraj Dr. s exoticky priezviskom Huoug alebo tak nejako, nie velmi prijemna povaha, ale vynikajuci odbrnik, dobra odbornicka je vraj aj Francova a velmi mily je Kusin, ale niektore sa nan tu stazovali, ze nie je dobry odbornik, nieco prehliadol...

betarka25
27. aug 2018

Naposledy čo som sa mailom informovala do snopu tak nebrali nových a to som bola tehu... ale potom som išla pár krát k Mudr Tomášovi Horňákovi - a ten je fakt top ;)

rainee
27. aug 2018

@0silvia0 som sa tam bola objednať osobne lebo inak mi dali termin na január 2019 🤔 platený termín k dr polonymu bol za 2 týždne našťastie.

0silvia0
27. aug 2018

@rainee tiež chodím s dcérou k MUDr. Polonymu, my sa objednávame už na kontroly raz za pol roka a neplatíme, kedysi boli len platené termíny na konkrétnu hodinu, teraz nám dávajú už len neplatené termíny.

rainee
27. aug 2018

@0silvia0 nám dávajú vždy len platený termín, aj keď som tam chodila so staršou dcérou. Neplateny mali teraz až na január 2019! Objednávala som sa v juni a že majú uz len platené termíny tak mi dali za 2 týždne. No aspoň to.

0silvia0
27. aug 2018

@rainee to je zaujímavé, mne žiadny platený termín nikdy neponúkli. Minule som zrušila termín, lebo dcéra išla nečakane na dovolenku s mojou sestrou a dali mi termín o 2 týždne a opäť neplatený... boli sme teraz v auguste a hneď som si vypýtala termín o pol roka a dali mi opäť neplatený na február 2019. Ja som mala vždy radšej tie platené termíny, lebo sme prišli na konkrétnu hodinu a minútu, vzali nás a mali sme o 5 minút vybavené. Potom to zrušili, že už sú len neplatené ale na tie objednávajú len na rozpätie hodín napríklad od 8-10, od 10-12, alebo o 13,30-14,30 a to tam väčšinou čakáme minimálne hodinu, aj dve. Vôbec som nevedela, že sú znova platené termíny, som rada, že som sa to od teba dozvedela, nikto mi to neponúkal.

rainee
27. aug 2018

@0silvia0 my sme prišli na 8 a hneď sme isli dnu. Radšej zaplatím ako pol dňa čakať. Len ma štve že sa tam nedá vôbec dovolať ani na mail neodpovedali,len tie formuláre treba vyplniť.

0silvia0
27. aug 2018

@rainee no veď aj ja by som radšej zaplatila, nabudúce si dám platený termín aj ja. Áno, volať sa nedá, ale mne na maily vždy odpovedajú, komunikujem cez tento mail: objednavanie@snop.sk

cucoriedka81
27. aug 2018

A dobry ortoped mimo tohto sukromneho zariadenia v BA? Moj maly dava spicky noziciek dovnutra. Niekedy lavu, no najviac tu pravu. Vsetci u ktorych sme boli nam povedali ze "to sa spravi samo" ma uz ale 2roky a 7mesiacov a vobec sa to nelepsi 😢 niekedy sa koli tomu aj podkne. Mate niekto s takym to problemom skusenosti?

kikina84
27. aug 2018

@rainee my sme si podavali ziadost a cakali sme rok kym nas zobrali aj to som musela vetry narobit..nemali volne kapacitne

syslica
3. máj 2019

Žienky, čo chodíte s deťmi do Šnopu, poraďte aké to trolejbusy stoja priamo pred budovou? Pocestujem s 3 deťmi MHD, tak nech je to čo najľahšie. Resp. 212 tam stojí alebo niekde blízko? Ďakujem

Strana
z4