Poraďte dobrého ortopéda v Bratislave
prosim, poradte mi dobreho ortopeda v bratislave
@veronique_1 dostali ste odpoved lebo sj mna by to zaujimalo
@foru Len tak z pocutia - vyborny je vraj Dr. s exoticky priezviskom Huoug alebo tak nejako, nie velmi prijemna povaha, ale vynikajuci odbrnik, dobra odbornicka je vraj aj Francova a velmi mily je Kusin, ale niektore sa nan tu stazovali, ze nie je dobry odbornik, nieco prehliadol...
Naposledy čo som sa mailom informovala do snopu tak nebrali nových a to som bola tehu... ale potom som išla pár krát k Mudr Tomášovi Horňákovi - a ten je fakt top ;)
@rainee to je zaujímavé, mne žiadny platený termín nikdy neponúkli. Minule som zrušila termín, lebo dcéra išla nečakane na dovolenku s mojou sestrou a dali mi termín o 2 týždne a opäť neplatený... boli sme teraz v auguste a hneď som si vypýtala termín o pol roka a dali mi opäť neplatený na február 2019. Ja som mala vždy radšej tie platené termíny, lebo sme prišli na konkrétnu hodinu a minútu, vzali nás a mali sme o 5 minút vybavené. Potom to zrušili, že už sú len neplatené ale na tie objednávajú len na rozpätie hodín napríklad od 8-10, od 10-12, alebo o 13,30-14,30 a to tam väčšinou čakáme minimálne hodinu, aj dve. Vôbec som nevedela, že sú znova platené termíny, som rada, že som sa to od teba dozvedela, nikto mi to neponúkal.
A dobry ortoped mimo tohto sukromneho zariadenia v BA? Moj maly dava spicky noziciek dovnutra. Niekedy lavu, no najviac tu pravu. Vsetci u ktorych sme boli nam povedali ze "to sa spravi samo" ma uz ale 2roky a 7mesiacov a vobec sa to nelepsi 😢 niekedy sa koli tomu aj podkne. Mate niekto s takym to problemom skusenosti?
Žienky, čo chodíte s deťmi do Šnopu, poraďte aké to trolejbusy stoja priamo pred budovou? Pocestujem s 3 deťmi MHD, tak nech je to čo najľahšie. Resp. 212 tam stojí alebo niekde blízko? Ďakujem

ahojte, potrebujem dceru objednat na vystetrenie do snopu (klasika ploche nohy+predpisat topanocky). vobec sa tam neviem dovolat. Kto ste tam nedavno boli viete mi poradit ake su aktualne cakacie terminy a cena objednania? dakujem